10 online eszköz a billentyűzet teszteléséhez

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor problémákba ütközik a billentyűzet billentyűivel.

Az is előfordulhat, hogy nem tudja kideríteni, hol van a probléma, akár a hardver, akár a szoftver okozza a problémát. Mindezek a dolgok egy tökéletes billentyűzet tesztelő eszköz segítségével azonosíthatók.

A billentyűzet tesztelő eszköze segít a billentyűzet hatékony tesztelésében. Lehetővé teszi, hogy megtudja, hogy a billentyűzet billentyűi jól működnek-e vagy sem.

A billentyűzet tesztelésére számos eszköz áll rendelkezésre. Ezek alkalmazások és szoftverek, valamint online vagy webalapú űrlapok formájában jelennek meg. Ezekkel az eszközökkel többször is hatékonyan elvégezheti a kulcsszótesztet.

Tehát, ha problémába ütközik a billentyűzettel, íme néhány jó online eszköz, amellyel tesztelheti a billentyűzetet.

IObit

Az IObit egy egyszerű és hatékony online billentyűzettesztelő eszköz, amellyel kényelmesen végezhet teszteket. Meg kell nyomnia a fizikai billentyűzet billentyűit. Ha a kulcsszavak jól működnek, a képernyőn megjelenő billentyűzeten világítanak.

Gondosan ellenőriznie kell, hogy a teszter minden billentyűre reagál-e. Több billentyű együttes lenyomásával is megnézheti, hogy a billentyűk egyszerre működnek-e vagy sem.

  Dokumentumok azonnali szkennelése és fényképek hozzáadása a Mac számítógépen a Continuity Camera segítségével

Billentyűzet-ellenőrző

Ellenőrizze, mennyire működik a kulcsszó ezzel a Billentyűzet-ellenőrző eszközzel, amely online teszteket végez. Az összes billentyűzetet tesztelheti Ön helyett, beleértve a vezeték nélküli, az Apple-t, a játékokat és egyebeket.

A tesztképernyőn egy virtuális billentyűzet jelenik meg. Bármelyik billentyűt is megnyomja, az kiemelt lesz ebben. Ennek eredményeként megtudhatja, hogy a lenyomott billentyűk működnek-e vagy sem. Ezen kívül ez az eszköz információkat is megjelenít az utolsó gombnyomásról, a lenyomható billentyűkről stb.

Online mikrofonteszt

Az Online Mic Test egy másik nagyszerű billentyűzettesztelő eszköz, amely virtuális billentyűzettel rendelkezik a tesztképernyőn.

Ezzel az online eszközzel gyorsabban ellenőrizheti a billentyűzet billentyűinek működését. A virtuális billentyűzet billentyűi világítanak, amikor megnyomja őket a fizikai billentyűzeten. Ez az online mikrofonteszt platform útmutatót is kínál a különféle gyakori billentyűzet-problémák hibaelhárításához.

Online billentyűzet teszt

Ezzel a Keyboard Test Online eszközzel ellenőrizze, hogy tökéletesen működik-e vagy hibás a billentyűzete. Ingyenesen élvezheti ennek az eszköznek a lehetőségeit.

Ennek a platformnak a kezdőlapja a tesztoldal. Itt egy virtuális billentyűzetet fog látni a képernyőn. A billentyűk lenyomásakor a lenyomott billentyűk színe automatikusan megváltozik a virtuális billentyűzeten. A megnyomott gomb kékre vált. Így ellenőrizheti a billentyűzet minden billentyűjét.

  Hogyan lehet elérni, hogy az iPhone-alkalmazások mindig kérjék a helyhozzáférést

Keyboardtester.co

A Keyboardtester.co egy ingyenes online billentyűzet-tesztelő eszköz, amellyel tesztelheti laptopját, számítógépét vagy mechanikus billentyűzetét.

Virtuális billentyűzete mindent elmond a billentyűzet billentyűinek állapotáról. Itt ellenőrizheti az egér működését is.

KeyboardTester.com

A KeyboardTester.com egy kézzel kódolt tesztelőeszköz a billentyűzetéhez, amelyet kényelmesen online is használhat. A legtöbb böngészővel működik.

A teszt futtatásához kattintson a főoldalon a „Tesztelő indítása” gombra. Továbbá megnyit egy tesztelő oldalt az új böngészőablakban, amely egy virtuális billentyűzetet mutat be.

Itt megnyomhatja a fizikai billentyűzet billentyűit. A virtuális zöld kerettel kiemeli a lenyomott gombokat. Így megtudhatja, hogy melyik kulcs működik jól és melyik hibás.

Kulcsteszt

A Key-Test egy online billentyűzettesztelő eszköz, amellyel online tesztelheti billentyűzete működését. Ez egy nagy virtuális billentyűzetet hoz a kezdőképernyőn. Könnyedén tesztelheti a billentyűzet összes billentyűjét.

Más eszközökhöz hasonlóan ez is kiemeli a lenyomott billentyűket, hogy tudd, melyik billentyűt nyomta le. Ily módon felismerheti a problémás kulcsokat.

Keyboard-test.space

Használhatja a Keyboard-test.space online eszközt is a billentyűzet billentyűinek tesztelésére. Ez lehetővé teszi egy egyszerű folyamat követését a teszt elvégzéséhez.

  Hogyan lehet éneket eltávolítani bármely dalból a LALAL.AI segítségével?

Csak írja be a billentyűzet billentyűit. Ha jól működnek, kék színnel kiemelve jelennek meg a virtuális billentyűzeten. Bármilyen hiba esetén találkozhat hamis lenyomásokkal, billentyűleejtéssel vagy ismétlődő nyomással a karakteren.

Keyboardtester.io

A Keyboardtester.io egy másik csodálatos online billentyűzet-tesztelő eszköz, amely ingyenesen elérhető az interneten. Ezzel bármilyen laptop billentyűzetet, vezeték nélküli billentyűzetet vagy számítógépes billentyűzetet tesztelhet.

Ez a billentyűzet teszter teljesen biztonságos és biztonságos a használata. Nem tárolja a billentyűzet teszteléséhez beírt információkat.

Keyboard-Tester.com

Használja a Keyboard-Tester.com webhelyet annak meghatározására, hogy mely billentyűk működnek tökéletesen, és melyek hibásak a billentyűzeten. A teszteléshez használt virtuális billentyűzet a kezdőképernyőn érhető el. Gyorsan megnyomhatja a gombokat, amelyek világítanak a virtuális billentyűzeten.

Ezzel az online tesztelővel könnyen felismerheti a problémás kulcsokat.

Következtetés

A billentyűzet a rendszer legfontosabb része. Ez dönti el a munkánk hatékonyságát, különösen, ha több gépelést igényel. Ezért fontos, hogy a billentyűzet összes billentyűje megfelelően működjön. Használja ezeket a csodálatos és kényelmes eszközöket, és azonnal tesztelje billentyűzete hatékonyságát.

A gépelés megkönnyítése érdekében érdemes lehet felfedezni a legjobb androidos mobil billentyűzet-alkalmazásokat is.