10+ legjobb jelszókezelő Windows PC 2023 rendszerhez – [Top List]

Az internet mindennapi életünk részévé vált. Az internetet számos rutinfeladat elvégzésére használjuk, mint például az online vásárlás, a csevegés, az e-mailezés és még sok más. Legalább egy fiókunk van számos népszerű webhelyen, mint például a Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo, Linked In, Instagram stb.

Az emberek túlságosan elfoglaltak a mindennapi munkájukkal. Ezért olyan eszközökre van szükségünk, amelyek segítségével könnyedén megjegyezhetjük az összes jelszavunkat anélkül, hogy veszélyeztetnénk a biztonságunkat. A Windowshoz készült Jelszókezelő eszközökkel könnyedén tárolhatjuk az összes jelszavunkat egy biztonságos, titkosított adatbázisban.

Csak egy jelszót kell megjegyeznünk, hogy hozzáférhessünk az összes jelszavunkhoz. Jelszavankat több eszközzel is szinkronizálhatjuk, hogy bárhonnan elérhessük. Már felsoroltuk a hasonló jelszókezelő alkalmazásokat Androidra. Amik hasznosak az Android készülékek számára.

De mindig meg kell próbálnunk megbízható jelszókezelőket használni. Használhatunk vírusirtót PC-re a nagyobb biztonság érdekében, ami megvédi eszközünket a fertőzött eszközöktől, ha megbízható jelszókezelőt keres Windowshoz.

Ne aggódjon, mert ebben az oktatóanyagban a legjobb Windows jelszókezelőket kínáljuk, amelyek megbízhatóak és a felhasználók széles körben használnak.

 • LastPass.
 • Trend Micro Password Manager.
 • SplashID Safe.
 • Dashlane.
 • Őrző.
 • mSecure.
 • Enpass.
 • 1 Jelszó.
 • Roboform.
 • KeePass.
 • A legjobb jelszókezelő Windows 7, 8, 10 rendszerhez.

  1. LastPass.

  A LastPass az egyik legjobb Windows jelszókezelő közül. Elérhető Windows, Mac, Linux, IOS és Android platformokon a jelszavaink biztonságos mentéséhez. Emlékeznünk kell a LastPass jelszavára.

    Linux-alkalmazások futtatása a Bash-ból Windows 10 rendszeren [Guide]

  Megjegyzi a többi jelszót egy biztonságos tárolóban. Erős jelszavakat generál a fiókjainkhoz. Jelszavankat egyszerűen, egyetlen kattintással módosíthatjuk. Prémium verziója mindössze évi 12 USD-ért kapható.

  LastPass: Letöltés.

  2. Trend Micro Password Manager.

  Ez is egy csodálatos eszköz, amely biztonságos helyen védi az összes jelszavunkat. Csak egy jelszót kell megjegyeznünk, hogy emlékezzünk az összes többi jelszókezelőre. Elérhető Windows, MAC, Android és IOS rendszerekhez.

  Funkciói csak öt jelszó megadására állnak rendelkezésre ingyenesen. Prémium verziója csak 14,95 USD-ért és 24,95 USD-ért kapható két évig. Könnyedén szinkronizálhatjuk az összes jelszavunkat felhőtárhelyünkkel, hogy bárhonnan hozzáférhessünk.

  Trend Micro jelszókezelő: Letöltés.

  3. SplashID Safe.

  Ez az egyik legjobb jelszókezelő eszköz, amely számos különböző platformon elérhető, mint például Windows, MAC, IOS, Android, Blackberry stb. Ezzel az eszközzel könnyedén menthetjük jelszavainkat és egyéb fontos információkat.

  Weboldalán egyszerűen tudunk feliratkozni, alapfunkcióit pedig ingyenesen biztosítja. Ez az eszköz könnyen szinkronizálhatja és biztonsági másolatot készíthet jelszavainkról, és egyszerűen letöltheti az utolsó öt biztonsági másolatot. Pro verziója havi 1,99 dollárért és évi 19,99 dollárért kapható.

  SplashID Safe: Letöltés.

  4. Dashlane.

  Ez egy másik legjobb jelszókezelő a Windows számára. Ez egy többplatformos eszköz. Minden platformon használhatjuk. Könnyedén menthetjük az összes jelszavunkat és szinkronizálhatjuk eszközeinkkel. Ingyenes és prémium verzióját is biztosítja.

    Hogyan csatlakozhatunk egy domainhez Windows 10 rendszeren

  Ez a prémium verzió, amely évi 39,99 USD áron érhető el. Prémium verziója lehetővé teszi, hogy korlátlan számú elemet osszunk meg megbízható barátainkkal biztonságosan.

  Dashlane: Letöltés.

  5. Őrző.

  Ez egy jó jelszókezelő is elérhető Android és IOS számára, és webes felületet biztosít az asztali felhasználók számára. Digitális platformot biztosít a 30 napos ingyenes próbaverzióhoz. Prémium verziója évi 29,99 USD áron érhető el.

  Korlátlan jelszótárolást és szinkronizálást biztosít több eszköz között. Erős jelszógenerátort biztosít, amely biztonságos jelszót biztosít számunkra.

  Őrző: Letöltés.

  6. mSecure.

  Ez egy másik legjobb jelszókezelő szoftver asztali számítógépekhez és mobilokhoz. Ez egy egyszerű alkalmazás jelszavaink és érzékeny adataink tárolására. Ezeket az információkat egy jelszó mögött tároljuk titkosított formában.

  A fiókjaink biztonságos jelszavának kialakításához generált jelszó is rendelkezésre áll. Ezt az információt a jelszó automatikus kitöltésére is használhatjuk a beépített böngészőn keresztül.

  mSecure: Letöltés.

  7. Enpass.

  Ez egy másik csodálatos alkalmazás a PC-k legjobb jelszókezelőinek listáján. Elérhető Windowsra, MAC-ra, Linuxra, Androidra, iPhone-ra stb. Jelszavankat és egyéb fontos hitelesítő adatainkat egyszerűen rögzíthetjük helyben a számítógépünkön.

  Adatainkat nem menti a szerverére. A böngészőbővítményt is használhatjuk jelszavank automatikus kitöltésére. 256 bites AES titkosítást használ adataink védelmére. 19,98 USD áron érhető el Android és IOS rendszeren.

    Letöltési mentési felszólítás engedélyezése a Microsoft Edge alkalmazásban Windows 10 rendszeren

  Enpass: Letöltés.

  8. 1 jelszó.

  Ez egy másik legjobb jelszókezelő, amely elérhető Windows és Mac számára Android és IOS bővítményekkel. Minden jelszavunkat meg tudja jegyezni.

  Könnyedén tárolhatjuk őket helyben, vagy szinkronizálhatjuk felhő tárhelyünkkel, mint például a Gmail, a Dropbox stb., hogy univerzálisan elérjük őket. A jelszavainkat titkosított formátumban tárolja. Mindössze 50 USD-ért megvásárolhatjuk egy életre egyetlen PC-re.

  1 Jelszó: Letöltés.

  9. Roboform.

  Ez egy másik legjobb jelszókezelő Windows, Mac, Linux, Android stb. számára. Könnyedén menthetjük az összes jelszót, és bármilyen eszközön elérhetjük ezeket a jelszavakat. Automatikusan kitölti az összes online űrlapunkat a helyes adatainkkal.

  Könnyen szinkronizálhatjuk jelszavainkat több eszközzel. Semmilyen eszközön nem kell emlékeznünk jelszavainkra. Évente 20 USD, az első évben pedig 10 USD áron érhető el.

  Roboform: Letöltés.

  10. KeePass.

  Ez egy másik legjobb jelszókezelő a Windows számára. Ha ingyenes eszközt keres, akkor ez jó választás az Ön számára. Ez egy nyílt forráskódú és ingyenes jelszókezelő.

  Csak egy fő jelszót kell megjegyeznünk, vagy egy kulcsfájlt is használhatunk az adatbázis megnyitásához, vagy kombinálhatjuk a két módszert a biztonság fokozása érdekében. Ez egy könnyű, hordozható eszköz, amelyet USB-meghajtóval könnyedén magunkkal vihetünk.

  KeePass: Letöltés.

  Ez a néhány legjobb jelszókezelő a Windows számára, amelyek megbízhatóak és hasznosak a jelszavak emlékezésében.