10+ legjobb játék Windows Phone 2023 rendszerhez – [Top List]

A Windows egy népszerű operációs rendszer az okostelefonok és számítógépek számára. A Windows telefonok gazdag hardvertámogatásukkal csodálatos platformot biztosítanak a játékokhoz. Az emberek szeretnek játékokkal eltölteni szabadidejüket.

A Microsoft Store számos különböző kategóriába tartozó játékot kínál, például verseny, sport, kaland, lövöldözés, rejtvények stb. A Windows játékok tele vannak kalandokkal és szórakozással.

Ebben a cikkben felsoroljuk a legjobb játékokat Windows telefonokhoz, részletekkel és letöltési hivatkozásokkal. A szabadidőnket könnyedén tölthetjük játékkal.

A legjobb játékok listája Windows Phone-ra.

 • Minecraft Pocket Edition.
 • Mérges madarak.
 • Aszfalt 8.
 • Királyi lázadás 2.
 • Crossy Road.
 • Monument Valley.
 • Sonic Dash.
 • Lep világa 3.
 • Harci repülőgépek csatája.
 • Spiderman Unlimited.
 • 1. Minecraft Pocket Edition.

  A Minecraft Pocket Edition egy kiváló mobiljáték. Az akció-kaland platformon alapul. Ezt a játékot az Android Play Áruház és az iTunes kínálatában találták meg, és Windows Phone felhasználók számára is elérhető.

  Fedezze fel az ismeretlen szavakat a kaland módban, és készítse el sajátját kreatív móddal és korlátlan erőforrásokkal. A Minecraft lehetőségei végtelenek. Minden mobiljátékos számára kötelező darab.

    Játékok élő közvetítése Windows 10 rendszeren

  Minecraft Pocket Edition: Letöltés.

  2. Angry Birds.

  Az Angry Birds az egyik legnépszerűbb játék a Windows platformon, ingyenesen elérhető a Microsoft platformon. 4,4-es besorolása van a Microsoft Store-ban. Ezenkívül 300 csillagközi szintet biztosít különböző nehézségi szintekkel.

  Egyedülálló játszható karaktereket biztosít. Minden karakternek más-más különleges képessége van. Nullagravitációs űrkalandozást is biztosít. Ezek a játékok fantasztikus háttértémákat kínálnak. Kompatibilis a Windows 8, 8.1 és 10 rendszerekkel.

  Mérges madarak: Letöltés.

  3. Aszfalt 8.

  Az Asphalt 8 kétségtelenül a legjobb versenyjáték, amely bármilyen mobil platformon elérhető. Ez az egyik legjobb játék Windows telefonokhoz. A feloldható autók hatalmas listája és számos egzotikus pálya található, amelyeken különféle játékmódokban versenyezhetsz.

  A játék lenyűgöző grafikával és nagyszerű kezelőszervekkel rendelkezik, amelyek nagyszerű versenyzési élményt kínálnak. Az egyetlen hátránya, hogy a játék hatalmas helyet igényel a készüléken, de teljesen megéri.

  Aszfalt 8: Letöltés.

  4. Királyi lázadás 2.

  Ez egy díjnyertes stratégiai játék, több millió letöltéssel a Microsoft Store-ból. Besorolása 4,5 a Google Play Áruházban. Emellett fantasztikus 3D grafikát és fantasztikus játékmenetet biztosít. Fel kell építeni a birodalmunkat, és meg kell mentenünk a riválisainktól.

  Fel kell építenünk várunkat és védelmünket egyszerű pöccintéssel a képernyőn. Építsd meg és alakítsd testre épületeinket, és állítsd be a várőrt, hogy megvédje várunkat. Több ezer játékossal harcolhatunk szerte a világon, és igazi királyokká válhatunk.

    A Windows 11 Start menüjének balra mozgatása

  Royal Revolt 2: Letöltés.

  5. Crossy Road.

  A Crossroad egy retro arcade stílusú játék, amely bosszantóan addiktív. Csak annyit kell tennie, hogy megáll a képernyőn, hogy a lejátszó biztonságosan átkeljen az úton, de ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

  A játék egyszerű, mégis nagyon addiktív, és a játék nagyon híres minden platformon. Eltöltöttük ezt a játékot, és nagyon ajánljuk.

  Crossy Road: Letöltés.

  Ellenőrizze még: – A legjobb hasznos alkalmazások a Windows számára

  6. Műemlékvölgy.

  A Monument Valley egy nagyon híres személy játék, amely megkérdőjelezi az elmédet. A játék olyan műsorokban szerepelt, mint a House of Cards, mert annyira híres.

  Kicsit meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy elérhető a Windows Phone platformon, de ez nagyszerű hír az Ön számára. Gyerünk, és telepítsd ezt a játékot.

  A játék nagyszerű grafikával rendelkezik, és szórakoztató játék. A játék online értékelései és értékelései alátámasztják ezt a tényt.

  Monument Valley: Letöltés.

  7. Sonic Dash.

  A Sonic Dash az egyik legjobb kalandjáték, amely a Microsoft Store-ban is elérhető 4,4-es besorolással. Ebben a játékban végig kell futnunk, és egyre több érmét kell gyűjtenünk, hogy fejleszthessük képességeinket.

  Sonic dash segítségével is leküzdhetjük az út minden akadályát. Ez a játék napi kihívásokat is kínál további díjak gyűjtésére.

  Csodálatos grafikát és könnyen lejátszható felületet biztosít. Kompatibilis a Windows 8, 8.1 és 10 rendszerekkel.

    A PowerShell verziójának ellenőrzése a Windows 10 rendszerben

  Sonic Dash: Letöltés.

  8. Lep világa 3.

  Ez egy másik népszerű játék a Windows telefonok legjobb játékok listáján. Ez az Arcade és az Adventure Games kombinációja, amelynek besorolása 4,2 a Microsoft áruházban.

  Ebben a játékban Lapnak egyedül kell megmentenie barátait és családját. Segítenünk kell lepet a különböző erők és képességek megszerzésében. Ez a játék 8 különböző világot kínál 64 szinten.

  10 plusz különböző tárgyat és képességet biztosít, amelyek segítenek a szintek teljesítésében. 13 ellenséget kell legyőznünk.

  Lep’s World 3: Letöltés.

  9. Harci repülőgépek csatái.

  Ez egy csodálatos játék a Windows Phone legjobb játékok listáján. Ez egy 3D-s repülőgépes harci játék, amelyben ellenségek repülőgépeit kell lőnünk. Könnyedén frissíthetjük repülőgépünket és testreszabhatjuk különböző fegyverekkel.

  Ez a játék dinamikus, non-stop csatát kínál. A világ minden tájáról érkező játékosok játszhatnak online. Érezhetjük egy harci repülőgép erejét. Kompatibilis a Windows 8, 8.1 és 10 rendszerekkel.

  Harci repülőgépek csatája: Letöltés.

  10. Spiderman Unlimited.

  Ez egy csodálatos játék a Windows telefonok legjobb játékok listáján. Ezenkívül arcade és akciójátékok kombinációja. Besorolása 4,5 a Google Play Áruházban.

  Ez a játék lehetőséget ad arra, hogy eljátsszuk a híres Marvel sorozat karakterét, Spidermant. A sztorimódját 25 különböző küldetéssel és 5 boss csatával játszhatjuk.

  Le kell lendülnünk, futnunk, harcolnunk kell a bűn ellen. Kompatibilis a Windows 8, 8.1, 10 rendszerrel.

  Spiderman Unlimited: Letöltés.

  Ezért ezek a legjobb játékok Windows telefonokhoz, amelyek elérhetők a Windows áruházban. Töltse le őket, és élvezze őket a megadott linkek segítségével. Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.