10 legjobb IVR szoftver kis- és középvállalkozások számára

Az IVR, az Interactive Voice Response szoftver mozaikszója, egy automatizált üzleti híváskezelő szoftver, amely interfészként működik a hívók és a vállalata között.

Felhívta valaha valamelyik cég ügyfélszolgálati számát, hogy segítséget kérjen valamilyen problémával kapcsolatban, és egy előre felvett professzionális hang üdvözölte, és arra kérte, válasszon egyet a menüből? A szoftver, amely lejátssza az előre felvett üzenetet és átveszi Öntől a bemenetet, egy IVR.

Ha bármely ügyfél felhívja az Ön vállalkozását egy lekérdezés vagy az üzleti vonatkozású információk megszerzése érdekében, az IVR szoftver üdvözli őt, és egy menüt kínál a lehetőségek közül, amelyek közül választhat, és rögzíti a választását.

Amikor a hívó megadja a választását, a szoftver további lépéseket hajt végre a felhasználó által a mobil billentyűzetén vagy a hangválaszon kiválasztottak alapján. Ezért nem lesz helytelen azt mondani, hogy az ügyfél felelős az IVR-ért, és ezért érzi, hogy megbecsülik. Attól függően, hogy mire van szükségük, az IVR megadhat nekik néhány előre rögzített információt, vagy átadhatja a hívásokat a támogatási csoport egyik tagjának, ha a probléma összetett, és a hívónak további segítségre van szüksége.

Az Interactive Voice Response Software (IVR) előnyei

Az IVR-szoftver választása hosszú távon áldásosnak bizonyulhat vállalkozása számára; lássuk hogyan:

Javítsa vállalata ügyfélszolgálatát

Az IVR szoftver gondoskodik arról, hogy ne minden hívás azonnal átirányuljon az élő ügynökökhöz, mivel a támogatási hívások több mint fele szükségtelen.

Emellett rögzítheti cége azon adatait, amelyekről ügyfelei gyakran érdeklődnek, mint például a nyitvatartási idő, az iroda címe és egyebek. Így a támogató csapat több értékes híváson vehet részt; az előre felvett üzenetek válaszolhatnak az ilyen információra igénylő hívásokra.

A népszerű IVR-ek önirányító funkcióval rendelkeznek, amely lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy előre rögzített információkat hallgassanak, vagy beszéljenek egy élő ügynökkel.

Javítsa vállalkozása potenciális ügyfelek konverzióját

Az IVR-szoftver segítségével gyorsabban és egyszerűbben szerezhet új ügyfeleket, mint egy nélkül, mivel javítja az alkalmazottak hatékonyságát, és segít megerősíteni kapcsolatát az ügyfelekkel.

A kifinomult IVR képes kezelni az IVR használati eseteit, amelyek közül a legfontosabbak a többszintű IVR, az automatikus rootolás, a hangposta eszköz és a Továbbítás a telefonra használati esetek. Ezekre a használati esetekre hivatkozva az IVR megoldhatja az ügyfelek problémáit, és több leadet konvertálhat vállalkozása számára.

Nézzük meg ezt a példát; Amikor átirányítja ügyfele hívását egy tapasztalt ügynökhöz, akinek már van listája a múltban tapasztalt problémákról, akkor tudja, hogy a cég értékeli őt, és így elkezd megbízni az Ön cégében.

És ha a támogatási csapata jelenleg nem elérhető, továbbra is lehetősége lesz önkiszolgálásra, vagy hangüzenetként hagyni a lekérdezését, amellyel a csapata később megkeresheti.

Tartsa meg az ügyfeleket, optimalizálja az időt és szerezzen nyereséget

A hatékony működés időt takarít meg, és hosszú távon csökkenti a költségeket. Ebben a rohanó világban az ügyfélszolgálati központoknak optimalizálniuk kell az ügyfelek kérdéseinek megoldására fordított átlagos időt.

Bármelyik feldühödött vásárló nem szeretné, ha várakozna, és nagyobb az esélye annak, hogy eláll bármely termék megvásárlásától. Ez a helyzet még rosszabb is lehet, és elhagyhatják Önt, és valamelyik versenytársához fordulhatnak, akik az „ügyfélközpontú” szolgáltatásra összpontosítanak. Az IVR-szoftver átlagosan akár 40%-kal is csökkentheti a hívások átlagos időtartamát. Így az ügyfélszolgálati csapat sokkal gyorsabban tud segíteni ügyfeleinek, megoldani kérdéseit, és ellenőrizni tudja tranzakcióikat.

Ezeket a célokat valós idejű élő csevegés funkció vagy automatikus útválasztási lehetőség megvalósításával érheti el. Amint látja, itt a gyorsabb lekérdezésmegoldási idő jelenti az üzletet. Sőt, ha gyorsabban tudja bonyolítani a tranzakciókat, az segít növelni cégei profitját, és ha ezt nem tudja megtenni, az ügyfelét is meggondolhatja. Emellett egy elégedett ügyfél valószínűleg több szolgáltatást fog igénybe venni a jövőben, ami lendületet ad az Ön vállalkozásának.

Ebben az összefoglalóban összeállítottuk a legjobb IVR-szoftverek listáját, amelyek javíthatják a támogató ügynökök hatékonyságát, és áldást jelenthetnek vállalkozása számára.

Légihívás

Légihívás egy felhő alapú platform, amely segíti az értékesítési és ügyfélszolgálati csapatokat az ügyfélkapcsolatok egyszerűsítésében és kezelésében. Segíti a felhasználókat abban, hogy több mint 100 országban könnyedén hozzanak létre egyértelmű kommunikációs csatornát ügyfeleikkel.

Kis- és középvállalkozások számára készült, hogy az IVR funkciókat beépítsék az ügyfélkapcsolat-kezelésbe (CRM) és a helpdesk szoftverbe, így lehetővé válik az értékesítés utáni hívások kezelése.

Az Aircall rengeteg innovatív funkciót tartalmaz, beleértve a hangpostát, a sorban állást, a rögzítést, a megosztott hívások bejövő üzeneteit, a névjegykezelést, az azonnali üzenetküldést, a konferenciahívásokat, a szoftveres párosítást, a hívásrögzítést, az automatizált e-maileket, a hozzárendelést, a címkézést és a megjegyzések hozzáadását. Lehetőség van a munkatársak csoportosítására is elhelyezkedésük, feladataik, szaktudásuk alapján. Ez a funkció segít az üzleti stratégiák kidolgozásában, valamint javítja a csapat hatékonyságát és kommunikációs készségeit.

  A blokkolt webhelyek elérése számítógépen vagy mobileszközön

Olyan telefonszámokat is kap, amelyekkel bárhonnan kezdeményezhet hívásokat, és akár az élő hírfolyamhoz is hozzáférhet a hívások közben. Az Aircall ügyesen tud integrálni számos harmadik féltől származó szoftverrel, mint például a Salesforce, a Zendesk, a Pipedrive és a Slack a legnépszerűbbek.

Az Aircall rugalmas hangmegoldási csomagjának díjai felhasználónként havi 30 dollártól kezdődnek az alapvető csomagokért, és felhasználónként havi 50 dollártól az évente kiszámlázott professzionális csomagért. Lehetőség van élő demó elkészítésére és ingyenes kipróbálására is a szoftver megvásárlása előtt.

CloudTalk

CloudTalk kiváló választás vállalkozása eladásainak növelésére és a támogató csapatok készségeinek fejlesztésére. Ez egy intuitív és felhasználóbarát IVR eszköz. Jelentősen javíthatja az ügyfélélményt és a csapatok teljesítményét a startupoknál, a nagyvállalatoknál, a kis- és középvállalkozásoknál és más e-kereskedelmi cégeknél.

A cél elérése érdekében a CloudTalk több mint 50 fejlett hívási funkciót biztosít, mint például hívássorba állítás, belső hívások, telefonszámcímkék, személyre szabott üzenetek, üdvözlések, hívásmaszkolás, háromirányú hívás stb.

A CloudTalk zökkenőmentesen integrálható harmadik féltől származó üzleti eszközökkel, mint például a CRM, a Helpdesk és más e-kereskedelmi platformokkal, beleértve a Zendesket, a Freshdesket, a Salesforce-t, a Pipedrive-ot, a Hubspotot, az Intercom-ot stb. és másokat. Ez a felhasználó-központú szoftver lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy ügyfeleik számára olyan segítséget nyújtsanak, amivel jelentős mértékben növelhetik profitjukat.

A CloudTalk szolgáltatásai a következők:

 • A hívásrögzítés funkció segít nyomon követni az alkalmazott teljesítményét
 • A hívás fogadása előtt tekintse meg az ügyfél adatait, és tegye személyre szabottabbá a hívást.
 • Integrációs lehetőség a CRM-hez és más helpdesk szoftverekhez, mint például a Pipedrive, a Helpscount és a Shopify
 • Valós idejű megfigyelés vagy az értékesítési és támogatási csapatok.
 • Támogatja az egyéni mezőket a releváns adatok beszerzéséhez a felhasználótól, hogy kielégítse az egyes ügyfelek igényeit
 • Támogatja a hívásirányítást az Automated Call Distribution (ACD), az IVR menün és a készségek alapú útválasztáson keresztül.
 • Lehetőség az ügyfelek címkézésére és későbbi azonosítására a címkék segítségével

A Cloudtalk három prémium csomagot kínál: Starter, Essential és Expert, amelyek ára felhasználónként havonta 25 USD, felhasználónként 30 USD és felhasználónként 50 USD. Regisztrálhat egy 14 napos ingyenes próbaverzióra, és tesztelheti a szoftvert, mielőtt megvásárolná a fenti csomagok valamelyikét.

Freshdesk

FreshdeskA korábbi nevén Freshworks egy egyszerű, de robusztus felhőalapú IVR-szoftver, amely segítő kezet nyújt a kis- és középvállalkozások számára, hogy pénztárcabarát módon lépjenek kapcsolatba ügyfeleikkel.

A több mint 90 országban népszerű felület felhasználóbarát, és lehetővé teszi a kkv-k számára, hogy néhány kattintással konfigurálják virtuális call centerüket; anélkül, hogy egy fillért sem költene bármilyen telefon hardverére. A Freshdesk több CRM- és helpdesk-eszközzel is integrálható az API-n keresztül; ezáltal lehetővé téve a támogató csoportok számára, hogy koherensen dolgozzanak anélkül, hogy a munkafolyamatot befolyásolnák.

A Freshdesk lehetővé teszi a támogatási csapat számára, hogy az ügyfelekkel asztali számítógépükön, laptopjukon, sőt telefonjukon (Android és iOS) keresztül is kapcsolatba léphessen. Így a csapat távolról is működhet, de szorosan összefügg. Alapos jelentései és elemző eszköze segít a felügyelőknek valós időben betekintést nyerni az ügyfelek kérdéseire és munkatársaik teljesítményére.

A Freshdesk néhány egyedi funkciója a következő:

 • Játsszon le egy személyre szabott dallamot a felfüggesztett ügyfelek számára
 • Minőség- és teljesítményjelentés-generáló modul
 • Automatikus felügyelet konfigurálása a hívások fogadására abban az esetben, ha az alkalmazottak nem állnak rendelkezésre
 • Voice over Internet Protocol (VoIP) szám, amely bárhonnan elérhető

Ez a modern és megbízható IVR szoftver négy prémium csomagot kínál 13 USD-tól kezdve, hogy megfeleljen a különböző üzleti szintek igényeinek. A csomagok bármelyikének megvásárlása előtt 21 napos ingyenes próbaidőszakra regisztrálhat.

Csak hívj

Csak hívj az egyik leggyorsabb, de könnyed IVR-rendszer, amely az Ön vállalkozása ügyfélszolgálati osztályának gerincét képezi. Nincsenek szigorú hardverkövetelmények; csak egy gyors internetkapcsolatra van szüksége ezzel a szoftverrel. A JustCall nagymértékben testreszabható, és Ön, mint vállalkozás, beállíthat egy intuitív IVR-szoftvert, amely számokként rögzíti az ügyfelektől származó bemeneteket.

Emellett lehetőség van a hívások közvetlenül az érintett osztályra történő továbbítására is.
Ennek az IVR-nek a beállítása meglehetősen egyszerű; vagy hordozza meglévő telefonszámát, vagy vásároljon újat, és állítsa be ügyfélszolgálatát több mint 70 országban. A JustCall-t vállalata CRM-jével és Helpdesk-ével is integrálhatja, és tovább erősítheti támogatási osztályát.

Néhány figyelemre méltó jellemző a következő:

 • Hozzon létre többszintű IVR-t a hívások automatizálásához, ami elősegíti a munkafolyamat felgyorsítását és a hívások továbbítását a speciális csapatoknak
 • Natív integráció több mint 100 CRM-mel és ügyfélszolgálati szoftverrel, mint például a Zendesk, a Zoho-CRM, a Hubspot, a Salesforce, a Slack stb.
 • Híváskövetési és rögzítési lehetőség
 • Hívásokat kezdeményezhet és fogadhat asztali számítógépről, mobilról és webalkalmazásból
  Legördülő lista létrehozása a Google Táblázatokban

A JustCall három prémium verziót kínál: Standard 25 USD/felhasználó/hó, Premium USD 50/felhasználó/hó, valamint egy vállalati csomag, amely az Ön igényei szerint testreszabható.

Twilio

Twilio egy hatékony ügyfél-elköteleződési platform, amely megnyitja az utat egy jobb kommunikációs médium felé a vállalkozások számára. Csatorna API-kat, telepíthető szerver nélküli eszközöket, valamint teljesen programozható megoldásokat hasznosít a telefonok, a VoIP és az üzenetkezelési lehetőség beágyazásához a vállalkozás webes, asztali és mobilalkalmazásaiba.

A Twilio az univerzálisan támogatott felhő API-t használja, hogy kiküszöbölje az összetett telekommunikációs eszközök szükségességét, miközben rendkívül kifinomult kommunikációs struktúrát hoz létre.

A Twilio leglenyűgözőbb tulajdonsága, hogy képes az Ön vállalkozása igényeihez igazodni. A Twilio arra kéri, hogy csak abból fizessen, amire szüksége van; nincs hosszú távú elkötelezettség, és bővítheti prémium előfizetését, ahogy vállalkozása bővül.

A Twilio világszerte több mint 220 000 vállalkozás ügyfélelköteleződési élményének javításával büszkélkedhet, és több mint 10 millió fejlesztő használja ezt ügyféltámogatási platformjaik kiépítéséhez. A Twilio több mint 180 országban megbízható, és a leggyakrabban használt alkalmazási forgatókönyvek közé tartozik a szöveges marketing, az Interactive Voice Response Systems (IVR), az eszkaláció és a kapcsolattartó központok.

A Twilio csúcspontjai a következők:

 • Lehetővé teszi a felhőalapú kommunikációs funkció integrálását az üzleti alkalmazásba
 • Támogatja a nagy sebességű API-hívásokat, ezáltal gyorsabb kommunikációt tesz lehetővé
 • Számos kommunikációs médium támogatott, például SMS, hang, videó stb.
 • Lehetséges az élő chat funkció integrálása az üzleti alkalmazásba
 • Támogatja az élő közvetítést több platformon egyszerre

A Twilio követi a felosztó-kirovó árképzési modult, és így gondoskodik arról, hogy ne kerüljön kötelezettségvállalások csapdájába. Több mint tizenöt árazási forgatókönyvet kínál, amelyeket igényei szerint testreszabhat.

Zendesk

Zendesk az online ügyfélkapu, amely kizárólag azzal a céllal készült, hogy javítsa a vállalkozások általános ügyfélélményét. Hatékony és testreszabható termékeket kínál az ügyfélszolgálathoz és az elkötelezettséghez, amelyek bármilyen vállalkozás igényeit kielégítik. A Zendesk folyamatosan erősíti a vállalatok kommunikációs csatornáját azzal, hogy több mint 60 nyelven segíti az ügyfeleket.

A dinamikus felület tartalmazza az ügyfélkommunikációhoz szükséges összes eszközt, beleértve a webes widgeteket, a jegyre adott válaszsablonokat és az ügyfél panaszelőzményeit.

Az automatizált támogatási eszközök ügyesen tudnak segíteni az ügyfeleknek, amint segítségre van szükségük. A Zendesk élő chat-elemzést is tartalmaz, amely betekintést nyújt az ügyfelek elégedettségébe és a támogatási csapatok hatékonyságába.

A Zendesk másik lenyűgöző tulajdonsága, hogy olyan tudásbázist tud felépíteni, amely nyomon követi az ismétlődő lekérdezéseket, és tartalmazza a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) listáját, így az ügyfelek végignézhetik azokat, mielőtt általánosságban felvetnék a problémát. A front-end portál rendkívül rugalmas, és könnyen integrálható más alkalmazásokkal, mint például a Salesforce és a Google Analytics.

A Zendesk legfontosabb előnyei a következők:

 • A leggyorsabb ügyfélszolgálatot és könnyen telepíthető
 • Javítja az ügyfelek interakcióit számos kommunikációs csatornán, például web, e-mail, chat és közösségi média platformokon
 • Robusztus jelentéskészítés és fejlett analitika több mint 20 előre meghatározott irányítópulttal és jelentéssel
 • Integrálható más üzleti szoftverekkel, mint például a Salesforce, a Google Apps, a WordPress és még sok más

A Zendesk Support Only csomagjai ügynökenként havi 19 USD-tól indulnak, a Suite Team csomagok ügynökenként havi 49 USD-ba kerülnek. Lehetőség van ingyenes próbaidőszakra is feliratkozni, mielőtt megvásárolná az igényeinek megfelelő csomagot.

Árnyalat

Nuance Conversational IVR segít kezelni a társalgási bejövő telefonos lekérdezéseket. A Nuance képes előre jelezni az ügyfelek igényeit, sőt személyre szabott üzenetekkel is köszönti őket. Az önkiszolgálás kezdeményezésére is motiválja az ügyfeleket, ezzel biztosítva a vevőknek a szükséges válaszokat.

Egy másik lenyűgöző funkció, amely felkeltette a figyelmem, az volt, hogy ez az IVR szoftver gyorsan megváltoztatta a beszélgetési stílust a beszélgetések kontextusa alapján. Lehetőség van arra is, hogy a Nuance a tudásbázis alapján kezelje az első lekérdezéseket; így a támogatási csapat szabadon megoldhatja az ügyfelek bonyolultabb kérdéseit.

Íme, milyen előnyökkel jár, ha a Nuance-t választja IVR-szoftverként:

 • A Nuance motiválja az ügyfeleket az önkiszolgálásra; így a hívóügynökök értékesebb hívásokkal tudnak foglalkozni
 • Az automatizált lekérdezéskezelés és az önkiszolgáló szolgáltatások segítenek csökkenteni az alkalmazottak felvételi és képzési költségeit
 • A Nuance Mixnek köszönhetően a szoftver egyszerűen testreszabható, ezáltal csökkenthető a fejlesztési idő
 • Támogatja az IVR-t és a biometrikus hitelesítési funkciókat, amelyek segítenek ellenőrizni az ügyfelek személyazonosságát és csökkenteni a csaló hívások számát
 • Csökkentse a birtoklási költségeket az elszigetelési arány javításával és az önkiszolgáló funkciókkal való automatizálás ösztönzésével
 • Zökkenőmentesen integrálja a Nuance IVR-t üzleti szoftverébe, és csökkentse az extra munkaterhelést

A Nuance személyre szabott IVR-terveket kínál a vállalat igényei alapján. Az árajánlatért fel kell venni velük a kapcsolatot.

Öt9

Öt9 egy felhő alapú teljes megoldás egy call center számára, amely több mint 2000 vállalatnak nyújt segítséget szerte a világon. Az AI erejét kihasználva számos eszközt kínál, például bejövő és kimenő híváskezelést, prediktív tárcsázót, progresszív tárcsázót, közösségi ügyfélszolgálatot, automatikus híváselosztást (ACD) és másokat.

  Gyors szavazás létrehozása a Microsoft Teamsben

A csúcsminőségű automatizált eszközök használata csökkenti az élő ügynökök terhelését, és magasabb szintű ügyfél-orientált élményt biztosít, ugyanakkor csökkenti a teljes szolgáltatási költséget. Az évente több mint ötmilliárd percnyi híváskezeléssel a Five9 felhatalmazza a telefonközpontokat az AI lehetőségeivel. Folyamatosan arra törekszik, hogy segítse ügyfeleit abban, hogy jobb ügyfélélményt nyújtsanak ügyfeleiknek. A kifinomult eszközökkel, például négy különböző intelligens tárcsázóval felszerelve segít a támogató csapatnak elkerülni a nem fogadott hívásokat és a foglalt jelzéseket; ez jelentősen megtakarítja az idejüket.

Az útválasztási mechanizmus automatikusan átirányítja a hívásokat a kívánt ügynökökhöz. A Five9 előveszi a hívókkal és korábbi problémáival kapcsolatos információkat is. Ez segít a hívó ügynököknek tudni, hogy mi a következő lépés. Arra is ösztönzi a hívók önkiszolgálását, hogy fokozzák az ügyfélélményt az összes kommunikációs csatornán, például telefonon, chaten, mobilon, e-mailben, közösségi oldalon stb. Emellett a dinamikus irányítópultok nyomon követik a valós idejű és múltbeli elemzéseket és jelentéseket.

Az IVR szoftver használatának fő előnyei a következők:

 • Könnyen konfigurálható, és nincs merev szoftverkövetelmény
 • Elhanyagolható karbantartási költségek és nincs szükség költséges felszerelésre
 • Hívásirányítás és intelligens tárcsázók
 • Könnyen integrálható más szoftverekkel
 • Valós idejű teljesítményjelentések az irányítópultokon

A Five9 árai nagymértékben változnak különböző tényezők, például az ügynökök száma és a termékfajták alapján. Ha egyedi árajánlatot szeretne kérni vállalkozása számára, személyesen kell kapcsolatba lépnie velük.

NICE inContact CXone

NICE inContact CXone egy kiváló felhő alapú IVR platform, amely segít a vállalkozásoknak kezelni az ügyfelekkel folytatott kommunikációt számos kommunikációs médiumon, például bejövő és kimenő hanghívásokon, e-maileken, hangpostán, chaten, közösségi médián és sok máson. Ez a call center szoftver számos fejlett funkciót kínál, mint például az omnichannel routing, a munkaerő-optimalizálás, az automatikus híváselosztás (ACD) és az interaktív hangválasz (IVR) szoftver.

A NICE inContact egy komplett call center csomag, amely számos eszközt tartalmaz a bejövő támogatási kérelmek feldolgozásához, és segít maximalizálni az üzleti potenciális ügyfelek számát, valamint minimalizálni az ügyfélmegtartás költségeit. Az ügyfelek interakciós eszközei mellett a NICE inContact CXone számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek segíthetnek optimalizálni a vállalati munkaerőt. Ide tartoznak az e-learning, a munkaerő-felvétel és a munkaerő-menedzsment megoldások.

Ennek az IVR-nek az egyik lenyűgöző tulajdonsága az automatizált tárcsázó eszköz, amelyet kifejezetten a vegyes telefonközpontokhoz fejlesztettek ki. Sokrétű funkciókat tud végrehajtani, mint például a híváskeverést, az üzenetlerakásos tárcsázást, a híváselnyomást és az automatikus tárcsázást. Ezenkívül könnyen integrálható a jelenleg keresett CRM szoftverekkel, mint például a Salesforce és az Oracle Service Cloud.

A NICE inContact CXone szoftver előnyei a következők:

 • Az egyszerűsített munkavégzés, valamint a részleges és teljes automatizálási képességek segítik a munkafolyamat megszervezését.
 • Önmaguk kiszolgálására motiválja az ügyfeleket; így elégedettek maradnak, és egyszerre pénzt takarít meg.
 • Érzékelje az ismétlődő lekérdezéseket, hogy automatizált eszközökhöz irányítsa őket, és irányítsa át az összetett problémákat a támogatási ügynökeihez.

A NICE inContact CXone ingyenes próbaverziót kínál az IVR szoftveréhez. Ha szeretné megvásárolni a szoftverüket, hogy egyszerűsítse ügyfélszolgálati osztályát, kapcsolatba kell lépnie velük, hogy árajánlatot kérjen.

MyOperator

MyOperator egy hatékony webalapú call center-kezelő szoftver, amely segít a bejövő és kimenő hívások kezelésében. A világszerte több mint 6000 márka által megbízott MyOperator számos olyan fejlett funkciót kínál, amelyeket valószínűleg máshol nem talál.

 • Szerezzen be egy díjmentesen hívható telefonszámot cége számára, amely segít javítani márkája imázsát, és lehetővé teszi, hogy az ügyfelek egy fillér kiadása nélkül elérjék Önt.
 • Az Interactive Voice Response személyre szabott üzenettel köszönti ügyfeleit, és az ország bármely pontján átirányíthatja a hívásokat a hívó ügynökökhöz.
 • Hozzáférhet a távolról dolgozó csapattagok automatizált jelentéseihez, így nyomon követheti teljesítményüket
 • Kövesse nyomon és hallgassa az ügyfél és az ügynök közötti beszélgetéseket gyakorlatilag bárhonnan, valós időben
 • A nem fogadott híváskezelési funkciók segítségével láthatja a nem fogadott hívásokat, így időben visszahívhatja őket, és növelheti a potenciális vásárlók számát.
 • Kövesse nyomon az összes bejövő és kimenő hívást, és javítsa a támogató személyzet hatékonyságát.
 • Könnyedén kezelheti a bejövő és kimenő hívásokat Android és Apple okostelefonjáról a MyOperator alkalmazás segítségével.

A MyOperator három napos próbaidőszakot kínál az IVR rendszeréhez. A szoftver prémium verziója 33 USD-ba kerül, havonta fizetendő. Választhat egy ingyenesen hívható számot a márkahang fenntartásához, vagy választhat egy mobilszámot, amely megkönnyíti a híváskezelést.

Következtetés 📞

Az Interactive Voice Response szoftver elengedhetetlen a vállalat támogatási osztálya számára az ügyfelekkel való interakció és a több csatorna kezeléséhez. Válassza ki azt, amelyik megfelel a céljának, és belefér a költségvetésébe.

Érdekelheti a marketing és értékesítési célú híváskövető szoftver, valamint az is, hogyan szerezhet virtuális telefonszámot vállalkozása számára.
Érdekel egy virtuális asszisztens? Vessen egy pillantást vállalkozása virtuális asszisztenseire ezeken a platformokon.