10+ legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatás 2023 – [Top List]

A felhőalapú számítástechnika manapság az emberek és az üzleti szervezetek igényévé vált. A felhőalapú számítástechnika online tárolást és biztonsági mentést biztosít adatainkról. Könnyen szinkronizálhatjuk és visszaállíthatjuk adatainkat több eszköz között. Adatainkhoz bárhol és bármikor hozzáférhetünk.

Az adatainkban végrehajtott módosítások gyakran megjelennek minden más, a felhővel szinkronizált eszközön. A felhőalapú tárolás ezen előnyei miatt sok szervezet nyújt felhőszolgáltatásokat ügyfelei számára. Nem tudjuk közvetlenül összehasonlítani a felhőalapú tárolási szolgáltatásokat.

Minden szolgáltató saját szabályzata szerint nyújtja szolgáltatásait. Az emberek szeretik a felhőszolgáltatást előnyben részesíteni a hely nagysága szerint, alacsony költséggel. Ezenkívül a biztonság, a helyreállítás és a zéró tudás politika fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a szolgáltató kiválasztása előtt.

Ma már rendelkezésünkre áll a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatások listája, amelyet gondosan összeállítottunk. Ezenkívül a lista minden egyes bejegyzését az előadás előtt felülvizsgálják, és rövid leírást is mellékelnek hozzá.

A legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatások listája.

 • Egy meghajtó.
 • DropBox.
 • Google Drive.
 • Csak Cloud.
 • Karbonit.
 • SugarSync.
 • LiveDrive.
 • Mozy.
 • CrashPlan.
 • SOS Online biztonsági mentés.
 • 1. Egy meghajtó.

  A OneDrive a Microsoft Corporation hivatalos felhőszolgáltatása személyes és üzleti használatra. 5 GB tárhelyet kínál minden ügyfelének ingyenesen. Különféle tervek vannak a felhasználói igényeknek megfelelően személyes és üzleti használatra.

    Mi az USAA online azonosítója?

  Ezenkívül minden eszközön és operációs rendszeren elérhető, beleértve a Windowst, Macet, IOS-t, Androidot, Linuxot stb. Magas adatbiztonságot és megbízhatóságot biztosít. Könnyedén szinkronizálhatjuk az adatokat több eszköz között.

  2. Dropbox

  A Dropbox minden felhőalapú tárolási szolgáltatásban jól ismert. Sokan a Dropboxból kezdik a felhőhasználatot. A Dropbox egyik fő előnye a fájlmegosztó funkció, még akkor is, ha más felhasználók nem rendelkeznek Dropbox fiókkal.

  A Dropbox 2 GB tárhelyet kínál ingyenesen felhasználóinak. Ha több helyre van szüksége, annak költsége havi 9,99 USD-tól és évi 99,99 USD-tól kezdődik 1000 GB helyért.

  3. Google Drive

  A Google felhőszolgáltatásait is teljes biztonsággal és megbízhatósággal kínálja. Meglehetősen népszerű a felhasználók körében, és megbízható személyi használatra és kisvállalkozások számára. Ezenkívül 15 GB tárhelyet kínál felhasználóinak költség nélkül.

  A Google Drive használata más felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal összehasonlítva jó választás. Könnyedén szinkronizálhatjuk adatainkat több, Mac vagy Windows operációs rendszert futtató eszköz között. A költség havi 1,99 USD-tól, évi 23,88 USD-tól kezdődik 100 GB adatért.

  4. Csak Cloud

  Ez egy népszerű felhőszolgáltató, amely 14 14 napos ingyenes próbaverziót kínál. Felhőszolgáltatásai biztonságosak, titkosítottak és megbízhatóak. 1 GB tárhelyet kínál ingyenesen. Az ára nagyon olcsó és megfizethető.

    A Seafile beállítása Linuxon

  Évente 53,88 dollárért korlátlan helyet biztosít egy gépnek, havi költsége pedig 4,49 dollár havonta. Fájljainkat bármilyen eszközről és bármilyen operációs rendszerről könnyedén elérhetjük.

  5. Karbonit

  A Carbonite a legversenyképesebb felhőszolgáltató megoldás a költségek, a megbízhatóság és a tárolás tekintetében. Ugyanolyan költséget biztosít személyes és kereskedelmi használatra egyaránt. 15 15 napos próbaverziót kínál szolgáltatásainak ellenőrzéséhez.

  A terv havi 5 dollárról évi 59,99 dollárra kezdődik. Könnyedén visszaállíthatjuk a rendszerünket, ha véletlenül katasztrófával találkozunk. A szoftverét telepítenünk kell a rendszerünkbe.

  Ellenőrizze még: – Biztonsági mentési szoftver PC-hez

  6. SugarSync

  Ez is egy csodálatos felhőplatform a vállalkozások számára. 30 napos próbaverziót kínál díjmentesen. Szolgáltatásait 30 napon belül könnyedén ellenőrizhetjük. A terv havi 9,99 dollártól indul 100 GB-ért és 99,99 dollártól évente.

  Igényeinknek megfelelően eltérő tervet is választhatunk. Feladatainkat több eszköz között is szinkronizálhatjuk, és egy fájlon végrehajtott módosítások gyakran minden más eszközön elérhetők.

  7. Livedrive

  A Livedrive egy másik híres felhőszolgáltató. A terv havi 8 dollárról és évi 48 dollárról indul. Könnyedén készíthetünk online biztonsági mentést, és bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről elérhetjük. Egyszerű fájlmegosztást tesz lehetővé barátainkkal és kollégáinkkal

  A táska opciója lehetővé teszi, hogy az alap tárhelyről készítsünk beállítást, alkalmazásai pedig lehetővé teszik, hogy megismerjük a különböző fájlokat Android-, Windows- és Mac-eszközökön. Lehetőséget biztosít azon viszonteladók számára is, akik szinkronizálási és felhőalapú tárolási termékeket adnak el ügyfeleiknek.

    A minőségi szűrő engedélyezése/letiltása a Twitter idővonalához

  8. Mozy

  A Mozy Cloud 2 GB ingyenes tárhelyet kínál minden ügyfelének. A legtöbb szervezet és magánszemély a mozy felhőt használja annak biztonsága és megbízható szolgáltatása miatt. Könnyen találunk rengeteg véleményt a mozy felhőről.

  A terv havi 5,99 dollártól kezdődik. Megoldásokat kínál magánszemélyek, vállalkozások és vállalkozások számára. Az adatbiztonság érdekében 256 bites AES titkosítást biztosít, adatközpontjait pedig a hét minden napján, napi 24 órában kezelik.

  9. Crashplan

  Ez egy alternatív felhőalapú tárolóhely-szolgáltató is, amely 30 napos próbaverziót kínál, és elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. A terv havi 5,99 dollárról indul. Könnyedén készíthetünk biztonsági mentést az adatainkról külső eszközökre, hálózati számítógépekre és CrashPlan felhőre vagy mindhárom lehetőségre.

  Bármilyen eszközről hozzáférést biztosít az adataihoz. Adatbiztonságot, egyszerű beállítást, biztonsági mentést és adataink visszaállítását biztosítja.

  10. Sos Online biztonsági mentés

  Ez egy másik költséghatékony felhőszolgáltatás, amely kisvállalkozások és egyéni használatra egyaránt elérhető. A terv havi 4,99 dollártól, a kisvállalkozási terv havi 29,99 dollártól kezdődik. 14 napos szolgáltatási próbaverziót kínál.

  Windows és Mac rendszeren érhető el. Ezenkívül egy hatékony Android-alkalmazást kínál a fájlok biztonsági mentéséhez és telefonjainkra történő szinkronizálásához. Végpontok közötti adattitkosítást is biztosít. Növeljük biztonságunkat.

  Összefoglalva: Reméljük, hogy ez a lista segít eldönteni, hogy melyik online felhőalapú tárolási szolgáltatás a legjobb. Ossza meg gondolatait, tapasztalatait és véleményét az alábbi megjegyzésekben.