10 legjobb digitális képkeret a fényképek bemutatásához

Ha az okostelefonokon kívül más kütyüt kellene megneveznem, ami a fényképezőgép📸 szerelmeseinek kedvez, akkor az a digitális képkeretek🖼️. Ez a digitális eszköz újjáélesztette az életterek képkeretekkel történő újratervezésének koncepcióját, lehetővé téve az Ön által kedvelt képek megjelenítését a nyomtatási költségek és a fotókiválasztás dilemmája nélkül.

Míg a digitális fényképezés korlátlan számú kép kattintását teszi lehetővé, van elég memória; A digitális keretek lehetővé teszik számunkra, hogy kézzelfoghatóan megtartsuk ezeket az emlékeket anélkül, hogy további költségeket vagy környezetterhelést okoznánk. Végtére is, nem megvalósítható és nem is gazdaságilag életképes nagyszámú snap nyomtatása és keretezése.

A digitális képkeretek mindkét problémát megoldják. Nem szükséges fizikailag kinyomtatni a képet a megjelenítéshez, és nem korlátozzák a keretet egyetlen kép megjelenítésére. Ehelyett a konzolon is lejátszhatnak videókat🖼️.

Tudjon meg többet ezekről az eszközökről és működésükről az alábbi szegmensben, vagy görgessen közvetlenül a legjobban értékelt, egyedi funkciókkal rendelkező digitális képkeretek listájához.

Mik azok a digitális képkeretek?

A digitális képkeretek olyan alkalmazásalapú eszközök, mint az asztalon lévő képkeret. Ám a tipikus üvegképernyős kerettel ellentétben 🖼️felső rétegként ezek a digitális keretek LED képernyőkkel rendelkeznek a kép megjelenítéséhez! 😎

Így a digitális képkeretek ahelyett, hogy kinyomtatnának egy fotót, memóriakártyákat, pendrive-okat vagy közvetlen megosztási lehetőségeket tartalmaznak mobilról, számítógépről vagy felhőalapú tárhelyről. A beépített processzor képes futtatni a képet a képernyőn; ezért akkumulátoron vagy elektromos vezetéken keresztül áramforrásra támaszkodnak.

Ezeket az önálló eszközöket asztali dekorációs elemként tarthatja, vagy falra akaszthatja, ahol a legjobb kilátás nyílik. Ezenkívül egy eszköz több képből álló diavetítést is le tud játszani a képernyőn. Használhatja őket kedvenc videóinak megváltoztatható tájolású lejátszására is.

A digitális képkeretek telepítésének előnyei

Digitális képkereteket érdemes megvenni, mert életre keltik a múlt dédelgetett emlékeit. Bár nem lehet fényképeket nyomtatni és bekeretezni, ezzel a digitális megoldással töredék áron jelenítheti meg az emlékeket.

Korábban minden pillanatot kamerával megörökíteni költségesebb volt a fotófilmek korlátai miatt🎞️. Ezért több órányi eseményt vagy több napnyi nyaralást néhány kattintással meg kellett jegyezni.

A digitális fényképezés áldássá vált, mivel korlátlan számú felvételt tesz lehetővé, még okostelefonokkal is. Mivel a digitális albumban fényképek darabjai vannak, elengedhetetlen egy olyan mechanizmus, amely mindegyiket megjeleníti a nyomtatási nyüzsgés nélkül.

Erre a célra a digitális képkeretek jelentek meg megfelelő megoldásként minden ilyen problémára. Íme néhány közös előnye.

🔆Több kép/videó bemutatása🖼️: Behelyezhet egy fotó/videó/gif fájlokkal teli memóriakártyát, vagy megoszthatja őket az interneten keresztül, hogy diát görgessen. A képeket is tetszés szerint szerkesztheti, és bármikor megjelenítheti a szerkesztett verziókat.

🔆Többcélú🤹: Hasznosak a szállodák pultjánál, folyosókon, üzletek hirdetéseiben, irodákban, nappalikban és még sok más helyen.

🔆Nyomtatási költséget takarít meg🖨️: Normál kerettel sok fénykép megjelenítése drága lenne, digitális képkeretekkel viszont teljesen ingyenes.

🔆Megfelelő ajándék szeretteinek🎁: Alkalmanként gyakran nehéz döntést hozni a barátok és rokonok ajándékáról. De a digitális képkeret egy olyan kütyü, amit mindenki szeret. A háztartások, irodák szerves részévé válik, mintha régi emlékeket elevenítene fel, de mindig változatosnak tűnik.

🔆Indokolt ár💵: Árának összehasonlítása standard keretekkel nem indokolt. Technikailag a digitális keretek többe kerülnek, de tény, hogy egyszerre több képet is megjeleníthetnek anélkül, hogy nyomtatási költségeket kellene fizetniük.

  A 9 legjobb platform a vállalkozások számára a fedélzeten való fizetéshez és a vállalkozók fizetéséhez

Itt található az online megvásárolható, jellegzetes digitális képkeretek listája.

Fullja

A Fullja dual-WiFi digitális keret egy Android által vezérelt eszköz, amely kompatibilis a VPhoto alkalmazással képek és videofájlok megosztására másokkal. Ezeket a nagyobb kényelem érdekében csatolhatja egy e-mailhez! 32 GB belső memóriával rendelkezik, így több ezer kép és videó fájl tárolására képes📽️.

Műszaki adatok MárkaTeljes Súly6,74 font Méretek (18,7 x 12,9 x 0,99) hüvelyk Képernyőméret 19 hüvelykMemória32 GB

Ezek a tetszetős megjelenésű, 19 hüvelykes, nagy képernyős digitális keretek mozgásérzékelő technológiával készültek, amely kikapcsolja őket, ha nincs a közelben. Egy levehető tartó segítségével fekvő és álló stílusban is megtarthatja. Különben akassza fel őket a falra.

A Fullja dual-WiFi támogatja az USB flash meghajtót és a Micro SD kártyákat a képek átviteléhez vagy a képernyőn való megjelenítéséhez. Így USB-kábel kapcsolaton keresztül azonnal átviheti a fájlokat a számítógépről.

Pix-Star

A Pix-Star 15 hüvelykes Wifi készülék egy közepes méretű digitális képkeret 8 GB belső tárhellyel, és körülbelül 30 000 kép tárolására képes. A Pix-Star Snap App támogatja az iOS és Android mobilokat📱 a képek zökkenőmentes átviteléhez erre az eszközre. Ezenkívül USB-meghajtót vagy SDHC- és SDXC-kártyát is használhat fényképek megosztásához a keretben.

Műszaki adatok MárkaPix-StarTömeg 4,9 font Méretek (15 x 11 x 1,2 hüvelyk) Képernyőméret 15 hüvelyk Memória8 GB

A keret mozgásérzékelővel rendelkezik, így bekapcsol, ha a közelébe ér. A 15 hüvelykes képernyő fejlett IPS- és LED-kijelzővel rendelkezik, nagy, 1024 × 768 pixeles felbontással, hogy gazdag színeket jelenítsen meg a képeken.

A Pix-Star fotóposta funkcióval is rendelkezik, amely külön e-mailt biztosít a digitális keret számára a képek közvetlen megosztásához és fogadásához. Ezenkívül ingyenes hozzáférést biztosítanak a webhelyfiókhoz, amely lehetővé teszi a fényképek távoli kezelését, és huszonöt struktúrához online csatlakozik.

Túl sok a felesleges részlet a fotóin? Íme a legjobb képkivágási eszközök, amelyekkel elkészítheti képét a közösségi médiában.

Livingpai

A Frameo mobilalkalmazás támogatja a Livingpai digitális képkeretet, amely iOS és Android okostelefonokkal kompatibilis. Így lehetővé teszi a képek közvetlenül a készülékre küldését a világ bármely pontjáról 🌍.

Műszaki adatok MárkaLivingpaiTömeg 4,4 font Méretek (15,75 x 9,84 x 0,99) hüvelyk Képernyőméret 16 hüvelykMemória32 GB

Ez a 16 hüvelykes képkeret a készülék elhelyezésének megfelelően automatikusan tájékozódni és álló stílusúra állítja a képeket. A HD érintőképernyő és az 1920×1080 pixeles felbontás tiszta látást biztosít. Ezenkívül az IPS technológia és a 178o-os látószög széles látószöget tesz lehetővé a színérzékenység érdekében.

A Livingpai egy könnyen kezelhető felületet biztosít, amely minden korosztálynak megfelel. A felhasználók módosíthatják a beállításokat a fényerő, a képméretezés, a kép közzétételéhez vagy elrejtéséhez, látható feliratok hozzáadásához stb.

Tetőablak

A Skylight kis méretű digitális képkeretet fejlesztett ki, amely könnyű. Ez a 10 hüvelykes elektronikus keret egy alapmodell, amely a hagyományos kialakításokhoz hasonlít, fehér margókkal a kijelző képén. Ez az eszköz azonban csak a diákban lévő pillanatfelvételek lejátszásával kompatibilis, videókkal vagy GIF-ekkel nem.

Műszaki adatok Márka Skylight Súly 1,5 font Méretek (10,7 x 7,4 x 0,90) hüvelyk Képernyőméret 10 hüvelyk Memóriafelhő tárhely

A keret telepítése néhány másodpercet vesz igénybe, mivel létre kell hoznia egy egyedi e-mail azonosítót📩 az eszközhöz. Mivel az e-mail az egyetlen módja a képek megjelenítésének ezen a kereten. Az e-mailben küldött képek közvetlenül a felhőalapú tárhelyen kerülnek mentésre.

A Skylight azonban nem rendelkezik belső memóriával, és nem támogatja a memóriakártyákat sem. Tehát nem viheti át a képeket fizikai adathordozóval, például flash meghajtókkal.

  Hogyan kártyázzunk az emberiség ellen

Aura Craver

Az Aura Carver képkereteket a New York Times📰, a Wirecutter, a Wired és az Oprah’s Favourite Things elismerte és értékelte. Ez a keret kiváló minőségű anyagból készült, és fekvő helyzetben is megállja a helyét. Az oldalsó széles élek robusztus megjelenést kölcsönöznek neki. Leesés nélkül mozdulatlanul tartja a keretet, még akkor is, ha az íróasztal hirtelen lökéstől megremeg.

Műszaki adatok MárkaAuraTömeg 3,3 font Méretek (10,5 x 7,3 x 0,99 hüvelyk Képernyőméret 10,1 hüvelyk Memóriafelhő-tárhely

Telepítheti az Aura alkalmazást Apple vagy Android okostelefonokra, és korlátlan számú képet oszthat meg keretén. Nem támogatja az SD-kártyákat, az USB-kábeleket vagy az e-mail rendszert. Ezért az Aura alkalmazás az egyetlen módja a képek továbbításának és megjelenítésének ezen a kereten. Mivel nincs belső memória, a felhőalapú tárolásra és a WiFi-kapcsolatra kell hagyatkoznia.

Az Aura Carver 10,1 hüvelykes digitális kerete beépített hangszórókkal rendelkezik a videók sikeres lejátszásához. A keret színkalibrált HD-kijelzővel rendelkezik a képernyő fényerejének automatikus beállításához. Képes kezelni az 1280×800 pixeles képernyőfelbontáshoz igazodó képeket is. Éjszaka kikapcsolja a kijelzőt az energiatakarékosság érdekében.

Szeretné, hogy digitális képkerete jobban összpontosítson a képen látható személyekre? Próbálja ki ezeket a legjobb eszközöket a háttér eltávolításához a képről.

Aeezo

Az Aeezo betartott néhány szabványos szabályt a termék szállítására vonatkozóan. 200 órán keresztül tesztelik a terméket, és egy év garanciát vállalnak, gyors reklamációval.

A Frameo mobilalkalmazás együttműködött az Aeezo digitális képkeretekkel a képek okostelefonon keresztüli feltöltéséhez/törléséhez. Ez a kis méretű keret 16 GB-os beépített memóriával rendelkezik. A hely bővítéséhez akár 64 GB-os micro-SD kártyát is behelyezhet.

Műszaki adatok MárkaAeezoTömeg 2,9 font Méretek (10,71 x 7,28 x 0,99) hüvelyk Képernyőméret 10,1 hüvelyk Memória 16 GB

Így közvetlenül behelyezhet egy külső tárolót, amely a fájlokat hordozza, vagy legfeljebb 15 másodperces fényképeket és videókat továbbíthat WiFi-eszközön keresztül. A digitális keretkódot megoszthatja családjával és barátaival is, akik az alkalmazás segítségével bárhonnan képeket küldhetnek erre a készülékre.

Az Aeezo képkeret elegánsan néz ki fekete színű keretében. A képernyő IPS technológiás nagyfelbontású kijelzője tiszta képeket biztosít. Automatikusan alkalmazkodik a fekvő és álló formátumokhoz. Ezzel beállíthatod a fényerőt, az alvó üzemmódot, a képkicsinyítést🔍, a lejátszási sorrendet stb.

Anna Bella

Az Anna Bella keret könnyű súlyú és 10,1 hüvelyk méretű. Bár kisméretű, IPS technológiás képernyője és 16:10-es képarányú HD-kijelzője van, a kép lenyűgözőnek tűnik az éles részletekkel ezen a kereten.

Műszaki adatok MárkaAnna BellaTömeg 2,55 font Méretek (10,24 x 7,09 x 0,99 hüvelyk) Képernyőméret 10,1 hüvelyk Memória 16 GB

A márka együttműködött az AiMOR mobilalkalmazással, hogy élethosszig tartó ingyenes előfizetéseket kínálhasson iOS és Android felhasználóknak. Ezenkívül ez az eszköz kompatibilis az Alexával is. Tehát kombinálja a kerettel, hogy hangutasításokat adjon hozzá, például „módosítson képet” vagy „lejátszás videót”.

Az automatikus elforgatás funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felakassza vagy elhelyezze, akár fekvő, akár álló helyzetben, és a fényképeket/videókat úgy állítja be, hogy a legjobban illeszkedjenek a kijelzőhöz. A fényérzékelő szabályozza a képernyő fényerejét a szoba megvilágításának megfelelően, és éjszaka kikapcsolja a tükröződést. Alapértelmezés szerint 23:00-kor kapcsol ki, és 07:00-kor kapcsol be.

Az Anna Bella kerettel elmentheti a fájlokat a 16 GB-os belső memóriába, vagy akár 128 GB-os bővítményt is használhat, és közvetlenül a kereten játszhatja le. A cég egy év garanciát vállal a termékre, azzal a biztosítékkal, hogy a szállítás előtt 200 órán keresztül teszteli azt.

  9 mikroblog Twitter alternatíva a csatlakozáshoz

Miért ne jeleníthetné meg képeit a legjobb fényben? Tekintse meg ezeket a legjobb tervezési eszközöket, amelyek segítségével lenyűgöző képeket hozhat létre, mielőtt megjeleníti őket digitális képkeretében!

Bajándék

A Bgift 10,1 hüvelykes digitális képkeret az egyik legkönnyebben telepíthető és használható családtagok körében. A képek átvitele kényelmes a webböngészőkön is elérhető Free App segítségével. Így egy számítógépes webböngészőn keresztül körülbelül 500 képfájlt mozgathat egyszerre, míg a mobilalkalmazás-verzión keresztül tíz kép együtt tölthető fel.

Műszaki adatok MárkaBajándékTömeg 1 font Méretek (10,4 x 6,9 x 0,99 hüvelyk) Képernyőméret 10,1 hüvelyk Memória32 GB

32 GB belső tárhellyel akár 80 000 képet és 30 másodpercnyi videót tud importálni, ezt pedig kártyanyílás és USB-port segítségével bővítheti. A készüléket egyszerre használhatja digitális óra és naptár megjelenítésére, valamint ébresztések beállítására⏰.

A Bgift digitális képkeret képes automatikusan beállítani a képernyő fényerejét, vagy elforgatni a képeket az eszköz tájolásának megfelelően az asztalon vagy a falon. A fényképek tiszták, élénk színek az IPS technológiának és a 16:9-es képarányú HD kijelzőnek köszönhetően.

Bigasuo

A Bigasuo 10,1 hüvelykes digitális képkeretei a képfeliratot a bal alsó sarokban jelenítik meg, így néhány szóban meghatározhatja a kép hátterét. 16 GB tárhellyel rendelkezik, amely 32 GB-ra bővíthető körülbelül 50 000 fénykép vagy videó tárolására.

Műszaki adatok MárkaNagy Súly 1,67 font Méretek (10,5 x 7,2 x 0,99 hüvelyk) Képernyőméret 10,1 hüvelyk Memória 16 GB

Szerezze be a Frameo alkalmazást iOS- vagy Android-mobiljára📲, és ossza meg a képeket/videofájlokat közvetlenül a kerettel WiFi-n keresztül. A többfunkciós egyéni beállítások lehetővé teszik a képméretezés, a lejátszási sorrend, a fényerő, az alvó üzemmód stb. kezelését, miközben a keret automatikusan elforgatja a képeket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a keret hosszához és szélességéhez.

A Bigasu egy év cseregaranciát is vállal a váz esetleges hibáira.

Skyzoo

A Skyzoo digitális képkeret 16 GB belső memóriával rendelkezik, amely körülbelül 30 000, legfeljebb 300 KB méretű kép tárolására elegendő. Ha több fotó-/videofájlja van, vigye át őket egy legfeljebb 128 GB-os micro-SD-kártyára, és helyezze be a keretbe.

Műszaki adatok Márka SkyzooTömeg 1,25 font Méretek (10,27 x 7,08 x 0,99) hüvelyk Képernyőméret 10,1 hüvelyk Memória 16 GB

A képek ezen az eszközön való megosztásának legmegfelelőbb módja az online mód. Csak tartsa a keretet a WiFi zónában, és szerezze be a Frameo alkalmazást iOS vagy Android mobiljára, és küldjön korlátlan számú, 15 másodperces képet és videót erre az eszközre.

A Skyzoo 10,1 hüvelykes digitális kerete páratlan képminőséget kínál 1280 × 800 felbontással, és automatikusan igazodik a fekvő vagy portré módhoz. Manuálisan testreszabhatja a lejátszási sorrend, a kijelző felirata, a fényerő🟡, az alvó mód😴 stb. beállításait. Levehető állvány van, amellyel a keretet az asztalra fektetheti vagy a falra akaszthatja.

Keresse meg a legjobb digitális képkeretet

A digitális képkeretek hasznos eszközök, és a felhasználó igényei szerint többféle célra is alkalmasak. Ajándékozhatsz egy darabot a nagyszüleidnek, akik nem jártasak a technikában, és folyamatosan megoszthatsz videókat online módban, hogy életben tartsd a kapcsolatot és a kötődést👨‍👩‍👧‍👦. Alternatív megoldásként üzletében vagy irodájában is létrehozhat és megjeleníthet hirdetéseket ezeken a kereteken.

Vásárolhat kis és közepes méretű digitális kereteket személyes használatra otthonokban🏠 és irodákban. Míg a nagy méretű készülékek termekbe és nagyobb helyiségekbe a legjobbak, hogy nagyszerű megjelenést kapjanak a képek és videók. Választhat egy könnyű eszközt szeretteinek, amely könnyen kezelhető, és felhőtárhelyen keresztül tölt fel fényképeket/videókat.

Következő: Téged is megcsípett a fotóbogár🪲? Ha kéznél van iPadje, nézze meg ezeket a Photobooth-alkalmazásokat az iPadhez. Mondd sajtot📸!