10 legjobb AVAX pénztárca Avalanche kriptotartóknak

Fedezze fel a legjobb AVAX pénztárcákat kriptoeszközeinek biztonságos tárolására és kezelésére.

A 2020-ban blokklánc platformként elindított Avalanche néhány év alatt hatalmas népszerűségre tett szert a kriptográfiai térben. Ezen túlmenően ez a platform gyorsabb tranzakciókat tudott biztosítani, kevesebb díjjal.

Az Avalanche platform széles körű elfogadása nagyobb keresletet teremtett az AVAX, a natív kripto token iránt is. Jelenleg az AVAX a 16. legnagyobb kriptovaluta, piaci kapitalizációja meghaladja a 4,9 milliárd dollárt.

A cikk írásakor több mint 330 millió AVAX token van forgalomban. Ennek eredményeként ki kell választania a legjobb pénztárcát kriptoeszközei tárolására. De először nézzük meg ezeknek a pénztárcáknak a jellemzőit.

Ne hagyd ki!

Az Avalanche (AVAX) pénztárcák jellemzői

Az AVAX pénztárcák főbb jellemzői a következők:

  • Biztonság: Az eszközök biztonságos tárolása a kriptopénztárca elsődleges funkciója. Ebben az esetben az AVAX pénztárcák megóvják tokenjeit a külső feltöréstől.
  • Alacsonyabb tranzakciós díjak: Ezek a pénztárca-felhasználók élvezhetik azt a kiváltságot, hogy kevesebb gázdíjat kell fizetni minden egyes kripto-tranzakcióért. Ennek eredményeként az AWAX pénztárca használatával vagyonokat takaríthat meg hosszabb időn keresztül.
  • Kényelem: Választhat olyan pénztárcát, amely megfelel kereskedési vagy befektetési módszereinek. Ha gyakran kereskedik tokenekkel, a legjobb, ha webes vagy mobiltárcát választ a gyorsabb tranzakciók érdekében.
  • Eszközkompatibilitás: Az AVAX pénztárcákat mobil, asztali számítógép és webböngésző támogatja. Rengeteg lehetőség közül választhat ezek közül az előnyös pénztárcák közül.
  • Eszközkezelés: Ezek a pénztárcák a legjobbak, ha időmegtakarításról van szó. Itt egyetlen alkalmazásból kezelheti összes eszközét.

Most pedig vessünk egy pillantást a legjobb AVAX pénztárcákra!

Avalanche Wallet

Felhasználóbarát AVAX pénztárcát keres? Ha igen, az Avalanche Wallet nagyszerű választás az Ön számára.

A leglenyűgözőbb dolog ebben a pénztárcában, hogy kevesebb mint 30 másodperc alatt létrehozhat egy új pénztárcát. Igen, jól olvastad; ez ennyire egyszerű.

Ha ez a pénztárca készen áll, a „Portfólió” részben nyomon követheti kriptoeszközeit. Itt nyomon követheti tokenek és digitális gyűjthető tárgyai, például NFT-k élő árát.

Minimális tranzakciós díj ellenében azonnal elküldheti AVAX tokenjeit a feladó címére. Sőt, a QR-kóddal is elküldheti pénztárcája címével.

Ez a pénztárca lehetővé teszi a tárolt AVAX tokenek kockáztatását is. Emiatt a tét jutalmat közvetlenül a pénztárcájába kapja.

Ezenkívül az Avalanche Wallet lehetővé teszi, hogy egy pillantással áttekintse kripto-tranzakcióit. Ehhez keresse fel a pénztárca „Tevékenység” szakaszát.

Atomtárca

Az Atomic Wallet lehetővé teszi Avalanche (AVAX), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) és 1000 egyéb kriptoérme és token tárolását és tranzakcióit. Sőt, ez a pénztárca lenyűgöző Trustpilot-besorolással rendelkezik, 4,4/5.

  A Splashtop életképes alternatíva a Microsoft Remote Desktop számára?

Ez is egy nem őrizetbe vett pénztárca, amely nem tudja ellenőrizni a privát kulcsait. Ennek eredményeként Ön a pénztárcája és a benne tárolt eszközök kizárólagos tulajdonosa.

Itt nem kell regisztrálnia az AVAX pénztárca létrehozásához. Ezenkívül kripto-tranzakciókat is végrehajthat KYC-ellenőrzés nélkül.

Az „Azonnali csere” funkciót is használhatja gyors kriptovaluta tranzakciókhoz. Például azonnal kicserélheti AVAX tokenjeit más kripto tokenekkel a piaci ár alapján.

Ezenkívül több mint 30 eszközt vásárolhat hitel- vagy betéti kártyáival. Ezenkívül ez a pénztárca támogatja a token cserét több mint 60 kriptopárra, készpénz-visszatérítési ajánlattal.

Az Atomic Wallet jól jöhet a mobil- és PC-felhasználók számára. Ez a pénztárca elérhető Android, iOS, Windows, MacOS és egyéb rendszereken.

YouHodler

Kényelmes AVAX mobiltárcát keres? Ezután vessen egy pillantást a YouHodlerre.

Ez a pénztárca az iOS és Android felhasználók kedvence. Összességében elmondható, hogy a YouHodler több mint 1 millió letöltéssel rendelkezik lenyűgöző 4,1/5 értékeléssel a Google Playen.

Ebből a pénztárcából kriptokölcsönöket is kaphat. Itt azonnali kölcsönt vehet fel eszköze értékének 90%-ának megfelelő összegben.

Hasonlóképpen létrehozhat egy „Crypto Yield Account”-t a YouHodlerrel. Ennek eredményeként rendszeres kamatot generálhat vagyonára akár évi 8%-ig.

A biztonság az első, és ez a pénztárca rendkívül fontos a felhasználók biztonsága szempontjából. Például 150 millió dolláros biztosítási tervük van a felhasználó vagyonának védelmére.

Emellett nyomon követheti tárolt kriptovalutáinak élő árát is. Ezenkívül közvetlenül ebből a pénztárcából nyomon követheti eszközének összértékét.

Trust Wallet

A Trust Wallet, a hivatalos Binance pénztárca egy népszerű AVAX pénztárca, amelyben világszerte több mint 60 millió felhasználó bízik. Ezenkívül ez a pénztárca több mint 9 millió kriptoeszközt támogat, amelyek több mint 70 blokklánc-hálózatot támogatnak.

Ezzel a pénztárcával csatlakozhat kedvenc DApp-jaihoz kripto-tranzakciók lebonyolításához. A Trust Wallet a PancakeSwap és Uniswap szolgáltatással is integrálva van, így azonnal kereskedhet kriptovalutákkal.

Ezenkívül ez a pénztárca erős adattitkosítási módszereket használ a helyreállítási kifejezés és más adatok védelme érdekében. Ezenkívül bármikor visszaszerezheti pénztárcáját a helyreállítási kifejezés használatával, ha pénztárcáját ellopják vagy megsérül.

Ezzel az AVAX pénztárcával néhány másodperc alatt visszaszerezheti pénztárcáját. Mindössze annyit kell tennie, hogy biztonságosan tárolja a helyreállítási kifejezést.

A Trust Wallet mobiltárca-alkalmazása elérhető az App Store-ban és a Google Playen. Emellett használhatja az Opera, Chrome, Edge és Brave böngészőkhöz elérhető webtárcáját is.

MathWallet

A mobilalkalmazásként és böngészőbővítményként elérhető MathWallet nagyszerű választás több eszközt használó felhasználók számára.

Ezt a pénztárcát használhatja Android vagy iOS eszközein. Ezenkívül hozzáadhatja böngészőbővítményét a gyorsabb titkosítási tranzakciók érdekében a Brave, Chrome vagy Edge böngészőkben.

A MathWallet elegáns felhasználói beavatkozása lehetővé teszi kriptovaluták vásárlását, küldését vagy fogadását anélkül, hogy bármilyen más harmadik féltől származó alkalmazástól függne. Ezenkívül néhány egyszerű lépésben kommunikálhat a támogatott DApp-okkal.

  Hogyan készítsünk infografikát: lépésről lépésre bemutató oktatóanyag

Ez az AVAX pénztárca azt is lehetővé teszi, hogy az összes kriptoeszközét egyszerre figyelje. Ezenkívül nyomon követheti a népszerű kriptovaluták élő árát is.

Ön NFT rajongó? Ha igen, ez a pénztárca külön részt biztosít az NFT-gyűjtemények tárolására és figyelésére.

Bekapcsolhatja az „Automatikus zárolás” funkciót a mobiltárcán, hogy nagyobb biztonságot adjon eszközeinek. Sőt, a nagyobb biztonság érdekében jelszózárat is tarthat.

Kivonulás

Érdekelne egy több típusú Avalanche pénztárca? Az Exodus, a kriptográfiai térben kiemelkedő név, mobil, asztali, webes és hardveres pénztárcákat biztosít az AVAX tokenek és más kriptovaluták tárolására.

A több mint 4 millió letöltéssel ez a pénztárca több mint 260 kriptoeszközt támogat. Emellett bankkártyáival is vásárolhat AVAX tokeneket.

Létrehozhat ingyenes Exodus pénztárcát fiók létrehozása nélkül. Ezenkívül nem kérnek személyazonosság-ellenőrzést a kripto-tranzakciók során.

Ami a biztonságot illeti, ez a pénztárca nagyra értékeli felhasználói adatainak titkosságát és biztonságát. Ennek eredményeként titkosítják a tranzakciós adatokat és a privát kulcsokat.

Hasznos oktatóanyagokat és videós útmutatókat is találhat, amelyek segítenek a pénztárca létrehozásában és a tranzakciók lebonyolításában. Ezenkívül szükség esetén kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatukkal is.

Az Exodus lehetővé teszi kriptoportfóliójának nyomon követését is. Itt nyomon követheti az AVAX és más kriptovaluták árát.

Infinity Wallet

AVAX pénztárcát keres mélyreható portfóliófigyeléssel? Ha igen, az Infinity Wallet jól jön!

Ezzel a pénztárcával nyomon követheti kriptoeszközei árváltozásait. Ezenkívül egyéni árriasztásokat is beállíthat, amelyek segítenek értesíteni a nagy piaci változásokról.

Ez a pénztárca egy azonnali csere funkciót is kínál, amely lehetővé teszi az AVAX tokenek és más támogatott kriptográfiai eszközök közötti cserét. Ezenkívül ismerheti a becsült tranzakciós időt a tokencsere előtt.

Nevezetesen, ez az AVAX pénztárca adattitkosítást használ a felhasználó privát kulcsainak védelmére. Emellett a biometrikus zárak, például az arcazonosító és az ujjlenyomat-szkennelés segítségével pénztárcája biztonságát is fokozhatja.

Az összes tojás egy kosárba helyezése kockázatos lehet, és az Infinity Wallets lehetővé teszi több pénztárca létrehozását. Ez a folyamat segít megóvni az összes eszközét a támadásoktól és feltörésektől.

Mobiltárcáját a Google Play vagy az App Store áruházból telepítheti. A PC-felhasználók letölthetik a Linuxot, Windowst és MacOS-t támogató asztali pénztárcát.

Guarda

A Guarda egy többplatformos pénztárca, amely lehetővé teszi az AVAX és más támogatott tokenek zökkenőmentes vásárlását, eladását és tárolását. Például vásárolhat kriptovalutákat a számítógépén, és figyelemmel kísérheti azok élő árait mobileszközén.

Ezen túlmenően a kriptográfiai befektetési szolgáltatás előnyeit is élvezheti. Ennek eredményeként fix kamatot generálhat a tétbe helyezett eszközökre. Ezenkívül ezeket a hozamokat rendszeresen közvetlenül a pénztárcájában helyezik el.

  A legjobb ingyenes Dropbox alternatívák (több mint 3 eszközhöz)

A kriptovalutákon kívül ezt az AVAX pénztárcát is használhatja NFT-jei tárolására. Emellett van egy elkötelezett ügyfélszolgálati csapatuk, amely a hét minden napján, 24 órában megoldja kérdéseit.

Ez a nem őrizetbe vett pénztárca feljogosítja Önt pénztárcája és privát kulcsai teljes tulajdonjogára. Ezenkívül ezekkel a kulcsokkal visszaszerezheti pénztárcáját, ha eszköze elveszik, megsérül vagy ellopják.

Ha Ön mobilfelhasználó, ezt a pénztárcát közvetlenül az App Store vagy a Google Play áruházból telepítheti. Emellett a Guarda webes és asztali pénztárcaként is elérhető.

Coinomi

A Coinomi egy több titkosítást tartalmazó pénztárca, amely több mint 1700 token tárolását és tranzakcióját teszi lehetővé, beleértve az AVAX-ot is. Ezenkívül ez a pénztárca több mint 125 blokkláncot is támogat.

Ennek a pénztárcának a fejlesztői gondoskodnak arról, hogy privát kulcsai mindig a készülékben maradjanak. Ennek eredményeként te leszel az egyetlen tulajdonos, aki kezelheti kriptoeszközeit.

Miközben a biztonságot mérlegeli, a Coinomi erős kriptográfiát és pénztárcatitkosítási funkciókat használ az Ön kriptoeszközeinek védelme érdekében. Ezenkívül a pénztárca létrehozásához nem kell semmilyen KYC-dokumentumot benyújtania.

Hasonlóképpen teljesen névtelen maradhat ennek a pénztárcának a használatával. Például nincsenek tranzakciókövetési vagy identitás-összekapcsolási eljárások.

Ezen túlmenően, piaci áraik alapján a beépített kriptotőzsdéket AVAX és egyéb tokenek vásárlására vagy eladására használhatja. Sőt, kriptovalutáit ajándékkártyává is konvertálhatja.

A Coinomi asztali és mobiltárcaként is elérhető. Ezt az AVAX pénztárcát iOS, Android, macOS, Linux vagy Windows eszközökre telepítheti.

Bridge Wallet

Mit szólnál egy kriptopénztárcához, amely lehetővé teszi az AVAX és más token vásárlását fiat valutákkal? A Bridge Wallet segítségével kiválasztott fiat valutákat használhat bankszámláján kriptovásárlásra.

Ezenkívül AVAX tokenjeit közvetlenül a bankszámlájára válthatja ki 170 ország támogatásával. Ezen túlmenően nem kell további díjat fizetnie, hogy élvezze ezt az előnyt.

Nevezetesen, ez a pénztárca lehetővé teszi korlátozott pénzeszközök átutalását KYC-ellenőrzés nélkül. Emellett az AVAX tokeneket nulla díj ellenében értékesítheti.

Ez a pénztárca egyérintéses hozzáférést is biztosít a népszerű DApp-okhoz való csatlakozáshoz. Ennek eredményeként azonnal cserélheti tokenjeit olyan decentralizált cserék (DEX) használatával, mint a Curve vagy a PancakeSwap.

Ez a mobiltárca Android és iOS felhasználók számára érhető el. Ezenkívül ez a pénztárca lehetővé teszi az összes kripto-tranzakció monitorozását a mobilalkalmazásból.

Összefoglaló gondolatok

Ebben a cikkben a kriptográfiai térben elérhető legjobb AVAX pénztárcákat ismertetjük. Az egyes pénztárcák jellemzői különböznek egymástól, és Ön kiválaszthatja a befektetési vagy kereskedési stílusának leginkább megfelelőt.

Végső soron a biztonságnak és a magánéletnek fontosnak kell lennie a pénztárca kiválasztásakor.

Megnézheti a lépésről lépésre szóló útmutatót is, amely segít a kriptotárca létrehozásában.