10 legjobb Apple Watch Golf alkalmazás a jobb adatok és elemzések érdekében [2023]

Teljes mértékben kihasználod az Apple Watch-ot, mivel a golf szerelmese? Ha nem, akkor most azonnal szüksége van ezekre az alkalmazásokra.

A technológia folyamatosan fejlődött. A lehető legjobb élményt hozza kézbe a kézibeszélők és okosórák révén. Ugyanez a tényező figyelhető meg a golfozók életében, különösen az Apple Watch-ot használók életében.

A golfalkalmazások fejlesztői mindig is be nem jelentett versenyben voltak ebben a versenykorszakban. Következésképpen a felhasználóknak segítségre van szükségük, hogy megtalálják a legjobb golfalkalmazást a rendszeres új frissítések és alkalmazásindítások között. Ezért kiválasztottam a legjobb golfalkalmazásokat a lenyűgöző adatokhoz és elemzésekhez az Apple Watchon keresztül, hogy megmentsem.

Hogyan hozhatják ki a golfozók a legtöbbet Apple órájukból?

Fantasztikus eszközként az Apple Watch számos funkciót kínál a golfozók számára.

Az Apple Watch legjobb golfalkalmazásainak használatával könnyedén alternatívává teheti ezt a technikai eszközt a legjobb golf GPS-eszközök közül. A lépések nyomon követésétől az általános teljesítmény felügyeletéig ezek az alkalmazások javítják eszköze használhatóságát, és segítenek jobban a játékra összpontosítani.

Hogyan működik egy golfalkalmazás az Apple Watchon?

A legtöbbet hozhatja ki Apple Watch-ból, ha golfozóként golfalkalmazásokat ad hozzá vagy telepít. De most jön a kérdés: hogyan működik egy golfalkalmazás az Apple Watchon?

Ezek az alkalmazások teljes mértékben kihasználják az eszközt, és adatokat és elemzéseket biztosítanak a tanfolyamon elért teljesítményéről különböző szempontok szerint. Számos golfalkalmazás mesterséges intelligencia segítségével tartja számon, és pontos adatokat szolgáltat Önnek.

A golfalkalmazások működése és teljesítménye jól illeszkedik az Apple Watch-hoz. Az Apple Watch könnyű hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz, amelyek segítségével különféle feladatokat hajthat végre, mint például a lengés észlelése, az automatikus felvétel észlelése, a GPS követése, a pontozás stb.

Főbb jellemzők, amelyeket figyelembe kell vennie, mielőtt kiválasztja az Apple Watch legjobb golfalkalmazását

Egy alkalmazás kiválasztása több lehetőség közül nehéz csata. De továbbra is kategorizálhatja az alkalmazást, és letöltheti a megfelelőt, ha megnézi a kívánt elsődleges funkciókat. Még mindig össze van zavarodva? Hadd segítsek. Íme néhány kulcsfontosságú funkció, amelyet figyelembe kell vennie, mielőtt kiválasztja a legjobb golfalkalmazást

  • Ár – Tudjuk, hogy az App Store-ok két alapvető alkalmazástípussal vannak tele: fizetős és ingyenes. Ezért elengedhetetlen az alkalmazás árának ellenőrzése, és annak meghatározása, hogy a szolgáltatásai indokolják-e az árat.
  • Hardvertámogatás – Mivel az Apple Watch golfalkalmazásairól beszélünk, mindig bölcs dolog ellenőrizni az alkalmazás eszköztámogatását, mielőtt nagy lépést tenne. Párosíthatja laptopját vagy GPS-ét az alkalmazással.
  • Adat- és akkumulátorhasználat – Az akkumulátor- és adathasználat létfontosságú tényezők, amelyeket ellenőriznie kell, mielőtt alkalmazást választ. Azok az alkalmazások, amelyek sok adatot és akkumulátort rágnak fel, nehéz helyzetbe hozhatják. Következésképpen a letöltés előtt érdemes megnézni, hogy egy alkalmazás mennyi adatforgalmat és akkumulátort használ.
  Mindig főzze meg a tökéletes csésze teát időzítővel, hogy megfelelő legyen

Az alkalmazásboltban számos Golf alkalmazás található. Így nehéz lehet megtalálni a legjobbat az Ön igényei szerint. Van azonban néhány legjobb golfalkalmazásom, amelyekre támaszkodhat az Apple Watch-hoz.

18 Birdies

A 18Birdies egy népszerű ingyenes Golf GPS-alkalmazás, amely segíthet a golfjáték egyszerű fejlesztésében. Az alkalmazás számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nemcsak megbízhatóvá, hanem szórakoztatóvá is teszik az alkalmazást.

A 18Birdies nyomon követheti pontszámát, és izgalmas új mellékjátékokat és statisztikákat kínál. Ezenkívül, ha őszinte visszajelzést szeretne kapni a kilengésekről, és javítani szeretné játékát, szüksége van erre az alkalmazásra. A 18Birdiesnek van egy mesterséges intelligencia edzője, ahová fel kell töltened egy videót a swingedről, hogy azonnali visszajelzést és tippeket kapj a swinghibáid javításához.

Az ingyenes verziójú alkalmazás legfontosabb jellemzői közé tartozik a GPS távolságmérő, a statisztikák és a körtörténet, az automatikus lyukváltás, az olyan mellékjátékok, mint a Skins, a Wolf, a Dots és az ingyenes pontok. A 18Birdies prémium verziót is kínál további funkciókkal. A további funkciók közé tartozik a Caddy, a Shot tracking, a Blind Shot Compass, az élő időjárási térkép és még sok más.

App Store – Apple Watch

TAG Heuer

Csak egy golfozó értheti meg a másik golfozó igényeit és követelményeit. Ezt szem előtt tartva a golf szerelmeseinek egy csapata kifejlesztett egy izgalmas alkalmazást, amellyel saját magukon és több tucat kedvelőn segíthet. A Tag Heuer egy tökéletes eszköz, amelyet golfozók építettek, hogy játékát a következő szintre emelje.

A Tag Heuer Golf világszerte hasznos az emberek számára, mivel ez az alkalmazás exkluzív 3D-s térképeket biztosít több mint 39 000 golfpályáról világszerte. Ezen túlmenően, az alkalmazás segíthet a golflövés mérésében, a pontszámok megmérésében, az egészségi állapot nyomon követésében és még sok másban.

Mivel egy Apple Watch alkalmazás, interaktív 2D-s pályákat kaphat a csuklóján, klubjavaslatokat stb. Ezenkívül akár négy játékos pontszámát is mentheti ebben az alkalmazásban. Ennek eredményeként ellenőrizheti a statisztikákat, és versenyenergiával élvezheti a játékokat.

App Store – Apple Watch

Lyuk 19

A golf iránti hobbi vagy szerelem drága lehet, ha távolságmérőket vagy más drága eszközöket vagy alkalmazásokat vásárol. De a Hole19 tökéletes és pontos alternatívát tud megvalósítani költség nélkül. A Hole19 számos olyan funkciót kínál, amelyek izgatottak és nyomon követhetők a játék során.

A Hole19 több mint 43 000 golfpályát biztosít a világ 21 országából. A GPS távolságmérő pontos számokkal méri a lövés távolságát a pályán mindenhol. Ezen kívül az alkalmazás tartalmaz egy digitális eredménytáblát is, amely elmentheti a golflövést.

A Hole19 segíthet a játék fejlesztésében is. A Hole19 segítségével több új kurzust találhat értékelésekkel a jobb élmény érdekében. Ezen elsődleges funkciókon kívül a Hole19 továbbra is kiemelkedik a hasonló alkalmazások közül a havi kihívások egyedi koncepciója miatt. A játékosok különféle kihívásokhoz csatlakozhatnak ebben a funkcióban, és nyerhetnek díjakat és jutalmakat.

  Termelékenységi eszköz kódolók számára

App Store – Apple Watch

GolfNow

A golfpálya megtalálása mellett a másik nagy kihívás az, hogy a legjobb ajánlatokat szerezzük meg a játékidőben. Ez az, ahol a GolfNow megkönnyíti a golfozók munkáját. A GolfNow az egyik legmegbízhatóbb alkalmazás, több mint 3 millió felhasználóval.

A GolfNow egy powerpack golfalkalmazás az összes szükséges és további funkcióval. Az alkalmazás ingyenes GPS-szel és golftávmérővel, pontozással és játékelemzéssel rendelkezik. Ezek a funkciók nemcsak csökkentik a terheket, hanem segítenek a játék fejlesztésében is a részletes elemzések révén.

A GolfNow azonban elsősorban a felhasználók körében népszerű a tiédidő lefoglalása és az ajánlatok miatt. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az idő töredékében lefoglalják a pólóidőt hívás vagy várakozás nélkül. Ezenkívül a tényleges golfozók véleménye segíti a felhasználókat bölcs döntések meghozatalában.

App Store – Apple Watch

Swingu

Ez az egyik legmegbízhatóbb GPS távolságmérő, több mint 6 millió felhasználóval szerte a világon. A Swingu egy ingyenes, legjobb teljesítményű, akkumulátor-hatékony golfalkalmazás az alkalmazásboltban.

A Swingu alkalmazás számos megbízható és egyedi funkcióval rendelkezik. A pontos GPS távolságmérő mellett az alkalmazás egy digitális pontozókártyát is kínál, amely nyomon követi a pontszámot, a dobásokat, és automatikusan lyukról lyukra léptet előre.

Ezenkívül a Swingu hatékony alkalmazás haladók és kezdők számára egyaránt. Ez az alkalmazás napi golfoktatási tippeket biztosít, nyomon követheti a kalóriákat, lépéseket és még sok mást. Az alkalmazás több mint 13 000 pályát, lyukbetekintést és statisztikákat tartalmaz. Ha ingyenes és megbízható golfalkalmazást szeretne, gond nélkül választhatja a Swingu-t.

App Store – Apple Watch

GolfShot

A Golfshot egy tökéletes alkalmazás, amellyel további kemény munka nélkül nyomon követheti lövéseit. Az alkalmazás automatikusan nyomon követ minden lövést az Apple Watch segítségével, hogy pontos távolságot kapjon klubonként, automatizált statisztikákat stb.

A Golfshot GPS-funkciók átfogó és robusztus készletét kínálja. Következésképpen a legjobb golfélményt kapja, miközben játékát egy helyen kezeli. Ez az alkalmazás világszerte több mint 45 000 pálya valós idejű távolságát, valamint részletes statisztikákat, pontozást és lövéskövetést biztosít.

Ezen elsődleges funkciók mellett ennek az alkalmazásnak a másik legjobb funkciója a Siri. A felhasználó ezen az alkalmazáson keresztül engedélyezheti a Siri-t, hogy valós idejű távolságot kapjon a zöldtől, és szabad kézzel élvezhesse a játékot. Ezenkívül megoszthatja pontszámait, és elküldheti a játékidőt barátainak a Golfshot segítségével.

App Store – Apple Watch

TheGrint

Ha golfalkalmazást keres hendikepeknek, olvastam a gondolataiban. Ez egy vezető és népszerű golfalkalmazás a hendikephez, a GPS-hez és a pontozáshoz. A TheGrint az egyetlen eszköz, amellyel minden golfozónak rendelkeznie kell, sokoldalúsága és jellemzői miatt.

Az alkalmazás fő funkciói közé tartozik a lövéskövetés és a távolságszámítás, a pontszámkövetés és még sok más. Az alkalmazásból közvetlenül az USGA-kiszolgálókra is összekapcsolhatja GHIN#-számát, és kezelheti pontszámait.

A TheGrint alkalmazás segítségével csatlakozhat az alkalmazáson belüli közösséghez, és kapcsolatba léphet más golfozókkal. Megtekintheti egymás statisztikáit és pontszámait, feltölthet golfképeket és sok mást. A TheGrint egy kiváló alkalmazás, ha szeret új emberekkel és tapasztalatokkal kapcsolódni.

  8 legjobb SaaS HRMS startupoknak és nagyvállalatoknak

App Store – Apple Watch

GolfLogix

Ha Ön komoly golfrajongó, és hajlandó költeni egy speciális funkciókkal rendelkező alkalmazásra, akkor a GolfLogix megfelelhet az Ön igényeinek. A GolfLogix egy Golf GPS, amelyben több mint egymillió ember bízott az elmúlt 22 évben.

A GolfLogix a technológia fejlődésével folyamatosan fejlődött. Ennek eredményeként számos készenléti funkcióval rendelkezik. Az egyik legjobb példa erre a funkcióra a 3D felüljárók és 3D pályatérképek. Az alkalmazás 3D-s felüljárókat kínál minden lyukról a személyre szabott ütőtávolság használatával.

Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi 4 játékos eredményjelzőjének nyomon követését, profi szintű statisztikák lekérését, hendikepkövetést stb. Ezen az alkalmazáson keresztül kedvezményes tee-időket is kaphat. A GolfLogix egy fizetős alkalmazás, de két ingyenes kört élvezhet, hogy megismerkedjen.

App Store – Apple Watch

V1 játék

Edző felvétele vagy egyedül golfozás meglehetősen drága és unalmas lehet. Ezért egy meglehetősen megfizethető partnert szerezhet az Apple Watchon V1 Game néven. Ez az alkalmazás rendelkezik egy virtuális Caddyvel, amely yardokat ad, és klubokat ajánl a teljesítményed előzményei alapján.

Ennek az alkalmazásnak a virtuális edzője elemzi golfteljesítményét, és segít gyors ütemben javítani a játékot. A V1 Game számos fejlett funkciót kínál, beleértve az automatikus felvétel felismerést, a pályapontszámot, a fejlett elemzést, a könnyen érthető infografikát és még sok mást.

A V1 Game egy fizetős alkalmazás, amely több mint 40 000 golfpálya pontos GPS-távolságát, ütéseket, puttokat, büntetéseket stb. kínál. Ezen kívül ezen az alkalmazáson keresztül csatlakozhat és megoszthatja teljesítményét barátaival és oktatóival.

App Store – Apple Watch

Golf Pad

A Golf Pad az egyik legpontosabb és leggyorsabb golfalkalmazás. Könnyen használható felületet kínál, és a készülék legkisebb akkumulátorát használja. Ez az alkalmazás GPS távolságmérővel, eredményjelzővel és lövéskövetővel rendelkezik.

A többi fizetős alkalmazáshoz hasonlóan a Golf Pad GPS is ingyenes a legfejlettebb funkciókkal. Ez az alkalmazás lehetővé teszi akár 4 golfozó eredményeinek nyomon követését, légi térképeket biztosít felüljárókkal és még sok mást. Annak ellenére, hogy a Golf Pad GPS egy ingyenes alkalmazás, még mindig választhat egy prémium verziót további funkciókért.

A részletes statisztikákon és a teljesítményelőzményeken kívül az alkalmazás egy további funkcióval is rendelkezik, mint a ranglista. Ezzel a funkcióval a játékos játszhat barátaival, és élőben ellenőrizheti az eredményeket az Apple Watchon. Ez a funkció megkönnyíti a pontszámkövetési eljárást, és izgalmassá teszi a játékot.

App Store – Apple Watch

Szerző megjegyzése

Vegyes érzései vannak a lista elolvasása után? Hadd könnyítsek meg egy kicsit. Bízhat azonban a GolfShotban, ha ingyenes golfalkalmazást keres. Mivel ez az alkalmazás nemcsak az összes alapvető funkcióval rendelkezik, hanem együttműködött a GolfNow-val is, hogy ugyanabból az alkalmazásból lefoglalja a pólóidőket. Ennek eredményeként hozzáadja a cseresznyét a tortán.

Következtetés

A golfalkalmazások különféle szempontok szerint segítik a golfozókat. Akár kezdő, akár profi játékos, a golfozóknak szüksége van egy golfalkalmazásra, különösen, ha Apple Watch-ot használnak. Ma ebben a blogban bemutattam néhány legjobb golfalkalmazást az Apple Watchhoz. Ez a lista fizetős és ingyenes alkalmazásokat is tartalmaz a nagyobb kényelem érdekében.

Ezután felfedezheti az Apple órája legjobban futó alkalmazásait.