10 legjobb állatorvosi gyakorlat menedzsment szoftver [2023]

A legjobb állatorvosi gyakorlat menedzsment szoftvereinek listája…

Az állatorvosi rendelő vezetése megerőltető feladat, különösen a kisállat-gondozási szolgáltatások iránti növekvő igény fényében. Az állatorvosi praxiskezelő szoftverek használata a munkateher növekedésével egyre fontosabbá vált, és egyre több feladatot foglal magában, mint például a dolgozók ütemezése, a betegnyilvántartások vezetése, a számlázás és számos adminisztratív funkció kezelése.

A nyilvántartási eljárás egyszerűsítésének és az általános működési hatékonyság javításának előnyben részesített módszere ma már az állat-egészségügyi szoftver. Ebben a bejegyzésben részletesen megvitatjuk a legjobb állatorvosi gyakorlatokat kezelő szoftverlehetőségeket, ezek jellemzőire és funkcióira összpontosítva, de mielőtt elkezdenénk, itt van egy praktikus táblázat, amely felsorolja az általunk tárgyalt szoftvereket!

Cím

Leírás

Fedezd fel

Állatorvos

Felhő alapú kezelés, automatikus frissítések, intelligens riasztások.


Fedezd fel

VETPORT

Felhőalapú, együttműködésen alapuló szerkesztés, hatékony számlázás, marketing irányítópult.


Fedezd fel

ezyVet

Felhő alapú rendszer, integrált ügyfélkapu, fejlett árképzési lehetőségek.


Fedezd fel

Covetrus

Teljes körű gyakorlatkezelés, diagnosztikai eszköz, kommunikációs funkciók, számlázás egyszerűsítése.


Fedezd fel

HIPPO menedzser

Költséghatékony, egyszerű időpont egyeztetés, biztonságos betegadatok visszakeresése, készletkezelés.


Fedezd fel

ProVet

Átfogó megoldás, online időpont egyeztetés, ügyfélkommunikáció, kórlapkezelés.


Fedezd fel

Pásztor

Egyszerűsített ügyintézés, alapos kisállat-adatkezelés, automatizált oltási emlékeztetők.


Fedezd fel

NaVetor

Modern felhőszoftver, alapos elektronikus kórlapok, személyre szabható időpont-naptár.


Fedezd fel

Vetspire

Szervezett kereshető kórtörténet, automatizált monitorozás és értékelés.


Fedezd fel

NectarVet

Fejlett praxiskezelés, adatvezérelt betekintések, intuitív automatizált munkafolyamatok, Clinic Flow Dashboard.


Fedezd fel

Mi az az állatorvosi praxiskezelő szoftver?

Az állatorvosok kezelhetik a betegek információit, a kezelés tervezését és az időpontok ütemezését az állatorvosi praxiskezelő szoftver használatával. Leegyszerűsíti az adminisztratív feladatokat is, például a könyvelést.

Ez a szoftver létfontosságú a betegek diagnózisának és kezelési terveinek nyomon követéséhez, mivel megkönnyíti az ápolónők és a technikusok számára a terápia időben történő beadását.

A praxiskezelő szoftvert az adminisztratív személyzet használhatja a betegek fizetésének és interakcióinak nyomon követésére. Míg a kisebb klinikák és magánpraxisok a praxiskezelő szoftver egyszerűbb, sűrített verzióit választhatják igényeik kielégítésére, a nagyobb állatorvosi kórházak a funkciókban gazdagabb verziók előnyeit élvezhetik.

Az állatorvosoknak olyan szoftverre van szükségük, amely számos témával foglalkozik állatorvosi gyakorlatuk gyakorlati irányításához, beleértve:

 • Alkalmazotti ütemezés: Az állatorvosi ütemező szoftver megkönnyíti az állatorvosok számára a műszakok gyors és hatékony kiosztását.
 • Feladatkezelés: Lehetővé teszi az állatorvosok számára, hogy meghatározzák az alkalmazottak feladatait, és nyomon kövessék azok előrehaladását és befejezését.
 • Számlázás, számlázás és bérszámfejtés: Pontos jelentéseket készít a bérszámfejtéshez és a számlázáshoz. A leghasznosabbak a bérszámfejtő szoftverrel való hatékony kombinálással megszüntetik a külön eszközök szükségességét.
 • Elektronikus orvosi nyilvántartások (EMR) kezelése: Ez a szoftver biztonságosan tárolja, rendezi és hozzáférhetővé teszi a páciensek nyilvántartásait, például a laboratóriumi eredményeket, a kezelési terveket és a kórtörténeteket.

Egy szoftverrel ez a folyamat könnyebbé válik, és segít a jobb kezelés elősegítésében, kevesebb idő és erőfeszítéssel. Az időpont-ütemezéstől a bérszámfejtésig egyetlen szoftver mindenre képes.

Az állatorvosi praxiskezelő szoftver előnyei

Az állatorvosi praxiskezelő szoftver bevezetése számos előnyt kínál a felhasználók számára:

Az állatorvosi felügyeleti szoftver támogatja a páciens adatainak valós idejű hozzáférését, és lehetővé teszi adminisztratív feladatok elvégzését az interneten keresztül laptopokon, táblagépeken és okostelefonokon keresztül.

A kezdeti beállítási költségeken kívül az állatorvosi praxiskezelő szoftver csökkenti a telepítési, karbantartási és frissítési költségeket.

A felhőalapú állatorvosi praxiskezelő szoftver lehetővé teszi az állatorvosi praxis zökkenőmentes méretezhetőségét a jövőben.

Egy robusztus állatorvosi praxiskezelő szoftver automatikusan biztonsági másolatot készít az adatokról, hogy megelőzze az előre nem látható körülmények, például rendszerhiba, rosszindulatú programfertőzés vagy természeti katasztrófa miatti adatvesztést.

A felhőalapú állat-egészségügyi felügyeleti szoftver a harmadik féltől származó hatékony integráció széles skáláját támogatja, amelyek könnyen testreszabhatók az Ön igényei szerint.

Az állatorvosi praxis irányító rendszerének alapvető jellemzői

Az állatorvosi praxis irányítása során keresendő alapvető jellemzők a következők:

 • Irányítópult kezelési tervekhez – Irányítópult, amely jól dokumentált kezelési terveket és stratégiákat fogalmazhat meg az állattulajdonosok jobb megértése érdekében.
 • Laboratóriumi integrációk – Az állatorvosi praxiskezelő szoftvernek támogatnia kell az azonnali laboratóriumi vizsgálati eredményeket szállító rendszerek integrációját a személyes kapcsolatok azonnali visszakereséséhez.
 • Elektronikus egészségügyi nyilvántartások (EMR) – Az állatorvosok számára elengedhetetlen követelmény, lehetővé teszi a kedvence egészségi állapotának és anamnézisének teljes körű elemzését, lehetővé téve a megalapozott döntéseket.
 • Emlékeztetők és értesítések – Robusztus rendszer, amely személyre szabott emlékeztetőket és értesítéseket küld különböző szempontokról, például laboratóriumi vizsgálatokról.
 • Egyedi űrlapsablonok – A sablonok segítségével az orvosok gyorsabban megbirkózhatnak a rutinmunkával és javíthatják a termelékenységet. Például egy kisállatklinika-kezelő rendszer tartalmazhat recept- vagy számlasablont.
 • Időpontok ütemezése – Az állatorvosi praxis irányítási rendszerének lehetővé kell tennie a házi kedvencek időpontjainak, védőoltásának és egészségügyi ellenőrzésének kezelését.

Amikor a legjobb állatorvosi praxis szoftvert kerestem, amely az időigényes adminisztrációs feladatok automatizálásával segíthet a hatékonyság és a jövedelmezőség növelésében, a következőket találtam a legjobban:

Állatorvos

Állatorvos egy felhő alapú praxiskezelő szoftver, amelyet kifejezetten állatorvosok számára terveztek, és amely gyorsan és egyszerűen használható. Annak érdekében, hogy Ön hozzáférjen a legújabb innovációkhoz, automatikusan frissíti magát.

Jellemzők 🐶:

 • Intelligens riasztásokat biztosít, hogy tájékoztassa a fogyasztókat, amikor kedvencük oltása és időpontja közeleg.
 • Súgó része alapos válaszokat ad kérdéseire.
 • Érzékeny az Ön bemenetére, és könnyen alkalmazkodik az Ön igényeihez.
 • Ügyfelei könnyen elolvashatják az oltási ütemterveket, vezethetik kedvenceik egészségügyi feljegyzéseit, és ellenőrizhetik oltási előzményeiket.
 • Az ügyfelek időben értesülnek a közelgő oltási időpontokról is.

A Veterian figyelmesen meghallgatja visszajelzéseit, és az Ön igényeihez igazodik. Ahhoz, hogy hozzáférjen a klinikáján található összes adathoz, csak interneteznie kell. Továbbá kezeli az adatbiztonságot és a biztonsági mentéseket, így nem kell aggódnia semmitől!

VETPORT

Az első olyan állatorvosi praxiskezelő szoftver, amelyet a felhőben tárolnak világszerte, VETPORT úttörő a maga területén.

Jellemzők 🐶:

 • Támogatja az együttműködésen alapuló szerkesztést, és lehetővé teszi fájlok, köztük feljegyzések, oktatási űrlapok és laborjelentések küldését közvetlenül az Elektronikus Egészségügyi Nyilvántartások (EMR) rendszerén belül.
 • Gondosan nyomon követi az összes tervezett találkozót, és kényelmes kommunikációs lehetőségeket kínál az ügyfelekkel.
 • Ennek a szoftvernek az integrációja felvértezi az állatorvosi praxisokat a számlázásuk kezelésében és az automatikus emlékeztetők hatékonyabb beállításában.
 • Marketing irányítópultja felbecsülhetetlen értékű adatokat és betekintést nyújt a klinika teljesítményéről és növekedéséről.

A gondos tervezésnek köszönhetően ez az innovatív állatorvosi szoftver segít az orvosoknak optimalizálni mindennapi működésüket, javítva a betegek ellátásának színvonalát.

ezyVet

ezyVet egy felhő alapú felügyeleti szoftverrendszer állatorvosi kórházak számára, amelyek célja az ügyfelek elkötelezettségének javítása, a műveletek optimalizálása és a pénzügyi eredmények nyomon követése. Ez az all-inclusive rendszer egy integrált ügyfélportállal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekintsék pénzügyi adataikat, klinikai adataikat és online időpont-ütemezésüket.

Jellemzők 🐶:

 • Az olyan funkciókkal, mint a kötegkövetés, az újrarendelési értesítések és a pontos vezérlést garantáló vonalkód-támogatás, a platform kiválóan alkalmas a készletkezelésre.
 • Lehetővé teszi üzenetek küldését, számlák készítését és egészségügyi információk feltöltését.
 • Leegyszerűsíti a munkafolyamatot azáltal, hogy zökkenőmentes kapcsolatot tesz lehetővé különféle laboratóriumi rendszerekkel és diagnosztikai berendezésekkel.
 • Szilárd pénzügyi kezelési lehetőségeket kínál, például számlázást és fizetési feldolgozást.

A számos praktikus funkció mellett, mint például a beszerzési rendelések kezelése, a készletátvitel, a csomagolás és a tételszám gondos nyomon követése, az ezyVet kifinomult árképzési lehetőségeket is kínál.

Covetrus

Covetrus egy komplett praxismenedzsment rendszer állatorvosok számára a munkafolyamatok egyszerűsítésére és az ügyfélszolgálat javítására. Ez a platform tartalmaz egy diagnosztikai eszközt és egy elektronikus beteg-egészségügyi nyilvántartást, valamint számos kommunikációs és elkötelezettségi funkciót, például wellness-programokat és időpont-ütemezést.

Jellemzők 🐶:

 • Biztosítja a fogyasztók tájékoztatását és bevonását, miközben átfogó és holisztikus kutyagondozást biztosít.
 • Adatbázist tart a szabványos sablonokból az ügyfélkommunikációhoz.
 • Garantálja az állattulajdonosok következetes és hatékony tájékoztatását.
 • Segít az ügyfelekkel kapcsolatos tevékenységek vagy kérések nyomon követésében, hogy garantálja az időben történő nyomon követést és az ügyfelek igényeinek időben történő megoldását.
 • Egyszerűsítse a számlázási eljárást, egyszerű és legális fizetési lehetőségeket kínálva ügyfeleinek, és javítja az ügyfélélményt.

A Covetrus elengedhetetlen a praxisműveletek hatékonyságának és a magas színvonalú betegellátás fenntartásához.

HIPPO menedzser

Azok az állatorvosok, akik költséghatékony és hatékony állatorvosi praxisirányítási megoldást keresnek, megfontolhatják HIPPO menedzser.

Jellemzők 🐶:

 • Az időpont-ütemezést elérhetőbbé teszi az egyszerűen használható naptárfelület, amely lehetővé teszi a személyre szabott időpont-emlékeztetőket.
 • Ez a szoftver garantálja a betegadatok biztonságát és kényelmes visszakeresését, beleértve a vizsgálati eredményeket, a kórtörténeteket és az egészségügyi személyzet számára szükséges egyéb kritikus információkat.
 • Segítségével a felhasználók nyomon követhetik a fizetéseket és beállíthatják a fizetések automatikus figyelmeztetését.
 • Lehetővé teszi a szakértők számára, hogy gyorsan megtalálják és megvásárolják a termékeket. Ezzel a funkcióval jelentős idő- és erőforrás-megtakarítás érhető el.

A Hippo Manager egyszerű felhasználói felülettel és számos hasznos funkcióval rendelkezik, például találkozók ütemezésére, orvosi nyilvántartások, számlák és számlák készítésére, leltár ellenőrzésére, valamint átfogó jelentéskészítésre és elemzésre.

ProVet

Azon állatorvosi klinikák számára, amelyek átfogó, de gazdaságos módon kívánják egyszerűsíteni működésüket, ProVet kiváló állatorvosi praxismenedzsment megoldást kínál. Ez a rugalmas platform a felhasználóbarát kialakításon túl minden szükséges funkciót tartalmaz, például online időpont-ütemezést, ügyfélkommunikációt, orvosi feljegyzések kezelését és kezelési emlékeztetőket.

Jellemzők 🐶:

 • Biztonságos, egyablakos ügyintézést biztosít az ügyfeleknek, ahol hatékonyan kezelhetik és elmenthetik kedvencük egészségügyi feljegyzéseit.
 • A felhasználók megbeszéléseket ütemezhetnek, azonnal kapcsolatba léphetnek az ügyfelekkel, és szükség esetén emlékeztetőket küldhetnek.
 • Az ügyfelek egyszerűen foglalhatnak időpontot online a technológiának köszönhetően, amely javítja a hozzáférhetőséget és a kényelmet.
 • Kulcsfontosságú a kezelés időszerűségének fenntartása és az ügyfelek tájékoztatása a közelgő időpontokról.

Ezenkívül a ProVet megkönnyíti a háziállatok egészségügyi információinak elérését, ami megkönnyíti a korábbi receptek és kezelések nyomon követését.

Pásztor

A hagyományos állatorvosi praxis adminisztrációs szoftverei gyakran bonyolultabbá, súrlódási és munkával kapcsolatos bonyolultabbá teszik. fordítva, Pásztor Az állatorvosi szoftver egyszerűsített megközelítést biztosít az állatorvosi klinika működtetéséhez, ami produktívabb munkafolyamatokat, elégedett személyzetet és több lehetőséget kínál arra, hogy a lehető legjobb kezelést kínálja páciensei számára.

Jellemzők 🐶:

 • Könnyen rögzítheti a háziállatok alapos adatait, és hatékonyan kezelheti az orvosi dokumentumokat és az oltási nyilvántartásokat.
 • Győződjön meg saját szemével, mennyire hasznosak lehetnek az automatikusan létrehozott oltási rendek.
 • A Shepherd proaktívan értesíti ügyfeleit a közelgő oltási időpontokról.
 • Vezessen naprakész készletnaplót, automatikusan frissítse az egyes termékek adminisztrációját, és amint szükséges, adjon le új készletrendeléseket.

A Shepherd nemcsak esztétikus, hanem úgy készült, hogy tökéletesen illeszkedjen mind a munkafolyamathoz, mind a beteglátogatási eljáráshoz.

NaVetor

NaVetor Az állatorvosi felhőszoftver egy modern módszer az állatorvosi praxis kezelésének napi hatékony működtetésére. Ezzel a gondosan kidolgozott szoftverrel alapos elektronikus egészségügyi nyilvántartást vezethet, és gyors áttekintést kaphat praxisának tevékenységéről.

Jellemzők 🐶:

 • Hozzáférhet a lényeges adatokhoz, amelyek könnyen használhatók irányítópultokba kombinálva.
 • Friss híreket kaphat a bejelentkezett betegekről, a jövőbeli találkozókról, valamint a teljes személyzettel kapcsolatos bejelentésekről és értesítésekről.
 • Amikor egy páciens megérkezik a rendelőjébe, közvetlenül a műszerfalról jelentkezzen be.
 • Könnyen megtekinthet egy vagy több találkozót a találkozónaptár testreszabásával.
 • A kezelési lapok segítségével hatékonyan kezelheti a betegellátást, kihasználva a feladatkiosztásokat és az automatikus ellenőrző listákat.

Az előfizetéshez tartozó beszállási modullal a beszállt betegek kezelése is egyszerű. A beszálló betegek számára a program leegyszerűsíti az ütemezést, a bejelentkezést, a kijelentkezést és a számlázást.

Vetspire

Vetspire úgy lett kialakítva, hogy felkészítse Önt a megfelelő kórtörténetre, amelyre a legmagasabb szintű ellátás biztosításához szüksége van. Tisztán rendezett, kereshető kórtörténetet mutat be, gyors hozzáférést biztosítva a problémalistákhoz és az aktív gyógyszerekhez.

Jellemzők 🐶:

 • Automatikusan figyeli és értékeli a gyakorlat különböző aspektusait, beleértve az ügyféladatokat, az eljárásokat, a készletkezelést és a számlázást.
 • Nyilvántartást vezet a betegek eseteiről, elemzi az előjegyzési mintákat, és vizuálisan ábrázolja a pénzügyi trendeket.
 • Megkönnyíti a feladatok kiosztását mind saját maga, mind az ügyfelek számára.
 • Lehetővé teszi a nyomon követési találkozók, visszahívások és egyéb alapvető tevékenységek automatikus ütemezését.

Ez az állatorvosi praxiskezelő szoftver átfogó támogatást nyújt az orvosi jegyzetírási folyamat minden szakaszában, enyhíti a dokumentációval kapcsolatos aggodalmait, és lehetővé teszi, hogy az állatorvosi szerepére összpontosítson.

NectarVet

NectarVet egy fejlett praxiskezelő szoftver, amely bonyolultság növelése nélkül javíthatja pénzügyi teljesítményét és az Ön által nyújtott ellátás minőségét. Fő célja, hogy támogassa az olyan állatorvosi gyakorlatokat, mint amilyen az Öné is, abban, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsák kedvenceinek.

Jellemzők 🐶:

 • Növelje bevételét adatközpontú betekintéssel.
 • Szabadalmaztatott algoritmusai éleslátó adatokat állítanak elő, amelyek segítenek azonosítani az elszalasztott bevételi lehetőségeket, és ösztönzik az ügyfelek megfelelőségét.
 • Optimalizálja a folyamatokat és csökkentse az értelmetlen kattintásokat az intuitív, automatizált munkafolyamatokkal.
 • Használja ki a Clinic Flow Dashboard előnyeit, amely készletkövetéssel és SOAP-sablonokkal érkezik.

Az állatorvosi keretrendszer hatékony, egyszerűsített és produktív folyamatokkal történő újjáélesztésével a Nectar lehetővé teszi csapata számára, és kiaknázza cége teljes potenciálját.

Következtetés

Az állatorvosi praxiskezelő szoftverek megfélemlítőnek tűnhetnek, különösen akkor, ha a klinika működésének számos aspektusát kezelik, mint például a találkozók ütemezése, az ügyfelekkel való interakciók kezelése és a vállalkozás működtetése.

Mindazonáltal állatorvosi praxisának növekedését és sikerét jelentősen befolyásolhatja az Ön által választott szoftver.

A szoftver egyszerűvé teszi az olyan feladatok kezelését, mint az időpontok ütemezése, a leltár nyomon követése, a betegnyilvántartások vezetése és a számlák gyors feldolgozása, így határozottan mindenki nyer!

Következő lépésként íme a legnépszerűbb, kevéssé ismert üzleti termékek.

  2 módszer a Feladatkezelő megnyitására Chromebookon