10 legjobb alkalmazás, amellyel kutyáit arra taníthatja, hogy engedelmeskedjenek neked

Új kutyád van? Szeretné kiképezni a kutyáját? Hogyan szabod személyre az edzéstervedet? Tehát itt vagyunk, hogy válaszoljunk minden kérdésére.

Általában egy kutya vásárlása után az emberek kiképzésre mennek. A kutyakiképzés azt jelenti, hogy a kutyáját engedelmességre és higgadtságra, valamint mindennapi viselkedésre tanítja. A kiképzett kutyák sokkal jobbak a közönséges kutyákhoz képest.

A kiképzés türelmes, nyugodt és magabiztos környezetet teremt kutyája számára. A pozitívan képzett lápok kompetensebbek, felelősségteljesebbek és önbiztosabbak. Azonban egy kutyát, amelyet nem képeztek ki, nehezebb irányítani. Az alábbi cikkben megtudunk bizonyos dolgokat a betanított kutyáról.

Főleg a kutyák pontos kiképzésére tervezett alkalmazásokról fogunk beszélni. További késlekedés nélkül kezdjük el.

Egy kisállatot üdvözölni otthonában olyan, mint egy új családtagot. Az emberek és a háziállatok közötti kapcsolatot az egyik legerősebb kötelékként jelölték meg. A kutyák a preferált háziállatok az egyén számára.

Általában a kutyákat az ember legjobb barátjának is nevezik. Az biztos, hogy ennek az állításnak határozott oka van.

Ráadásul világszerte a háztartások körülbelül egyharmadának van kutya kedvence. A kutyák miatt az emberek kevésbé érzik magukat egyedül. A kutyák azonban hűséget, szeretetet, szeretetet, érzelmi támogatást és még sok mást kínálnak az embereknek. A legjobb része a kutyának az, hogy folyamatosan igazolják az embereket.

A kutyák mindig több szeretetet mutatnak, mint amennyit kiszolgálsz nekik. Ezért a kutyák boldoggá teszik gazdájukat és megáldják társaságukkal.

Röviden, azt mondhatjuk, hogy a kutyák a legszeretetesebb lények az egész világon. Ezért bizonyulnak a legnépszerűbb választásnak az emberek körében, ha háziállat-választásról van szó.

Miért olyan nagy üzlet a kutyakiképzés?

A kutyakiképzés kulcsfontosságú mind a kutya, mind a kutyatulajdonos számára. Ez a képzés sok időt és türelmet igényel. Azonban be kell építeni a kutyakiképzést a kutya életébe, hogy kezelhető legyen – nem csoda, hogy a rendőri osztályok miért toboroznak kiképzett kutyákat.

A kutyakiképzés olyan nagy üzlet, mivel társadalmunk közül sokan kutyát fogadtak be házi kedvencüknek. Ez jelentős lehetőségeket teremt a kutyakiképző üzletágban. Alacsony tőkével bárki kezdeményezhet kutyakiképző vállalkozást.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy minden kedvtelésből tartott kutya jó, de nem minden kutya jól képzett. A kutyakiképzés fő célja a gazdi és a kutya közötti kötődés erősítése. Mivel válogatós, nehéz lehet professzionális oktatót választani kutyájának. Ezért kutyakiképzési alkalmazásokkal csökkenthetjük ezt a problémát.

A kutyakiképző alkalmazások azonban lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy önállóan ütemezzék be a képzést. Ezenkívül lehetővé teszi kutyája fejlődésének pontos követését. Végső soron, ha idejét kutyája kiképzésébe fekteti, felgyorsíthatja a javulást.

A kutyakiképző alkalmazások előnyei

A kutyakiképző alkalmazások eszközöket biztosítanak a tulajdonosoknak kutyáik kiképzéséhez. Az ilyen alkalmazások boldoggá, fittté, engedelmessé és jól szocializálttá teszik a kutyákat. Ezenkívül a kutyakiképző alkalmazások nyomon követik kedvence teljesítményét és előrehaladását. Felmerül a kérdés, hogyan állítsunk össze egy tökéletes edzéstervet?

  Minden, amit tudnia kell Xbox Series X|S vásárlása előtt

Tehát hagyja, hogy a kutyakiképző alkalmazás állítsa be kutyája kiképzési ütemtervét. A kutyakiképzés segít a kutyának hihetetlenül élni az életét. Lehetővé teszi a kutyák számára, hogy bármilyen életkorban elkezdhessék kiképzésüket, legyen szó akár kezdő, akár idős kiskutyáról.

Amellett, hogy hihetetlen életet biztosítanak egy kutyának, ezek az alkalmazások segítenek megoldani a viselkedési problémákat, és engedelmessé teszik a kutyákat.

A kutyakiképző alkalmazás által kínált számos előny közül a kisállat-engedelmességi tréning az élen áll. Általában minden kutyakiképző alkalmazás kínál kisállat engedelmességi képzést.

Az engedelmességi tréning segítségével a háziállat könnyen megérti a tetteit, és aszerint cselekszik. Az alkalmazás professzionális képzési programokat és tapasztalt oktatók útmutatásait kínálja. Az ilyen kutyakiképző alkalmazások használata a kölykök képességeit is javíthatja.

Funkciók, amelyekre egy ideig figyelni kell egy kutyakiképző alkalmazás kiválasztásakor

Néha hektikus feladat lehet egy profi oktató keresése kutyájának. A kutyakiképző alkalmazás leegyszerűsíti a koordinációt Ön és kutyája között. Először is, mivel egy kisállat szülő, az egyénnek meg kell értenie minden kisállat viselkedését.

Ezenkívül a kutyakiképző alkalmazás felhasználóbarát felületet is tartalmaz. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a kiemelt funkciókat, amelyekre egy kisállat szülőjének figyelnie kell:

  • Leckék tapasztalt edzőktől
  • Oktatóvideós képzés
  • Beépített klikker
  • Kisállat fejlődésének nyomkövetője
  • Képzési termékek vásárlásához
  • Napi emlékeztető a feladatról

Végül, és ami a legfontosabb, a segítség és támogatási rendszerek elérhetősége. Szakértőknek munkaidőben rendelkezésre kell állniuk a kérdések megoldására.

A kutyák megnyugtató barátok, és soha nem hagyják magukra gazdájukat. Ehelyett hajlamosak engedelmeskedni tulajdonosuk minden utasításának. Az online platformokon elérhető nagyszámú alkalmazás miatt továbbra is dilemmában állhat, hogy melyik szoftvert válassza.

Ha olyan kiemelkedő kutyakiképző alkalmazást keres, amely képes fejleszteni kölyökkutyája képességeit, itt befejezheti a keresést. Felsoroltunk néhányat a legjobb kutyakiképző alkalmazások közül, amelyekre támaszkodhat.

Kölyökkutya dátumig

Mostantól könnyebben megszervezheti kutyája képzési ciklusát a Pup to Date alkalmazással. Ez a képzési alkalmazás arra készteti a kisállat szülőket, hogy szigorúan kövessék az ütemezett lépéseket.

A nap folyamán minden eseményt nyomon követhet. Az alkalmazás folyamatosan értesíti az állattulajdonosokat a következő feladatukról, hogy betartsák az ütemtervet.

Gyorsan hozzáférhet ehhez az alkalmazáshoz, ha letölti az App Store áruházból. A Pup to Date alkalmazást Apple órákon is használhatja. Ezen túlmenően a támogatási rendszer munkaidőben is rendelkezésre áll, és szükség esetén segít Önnek. Összességében a Pup to Date kutyakiképző alkalmazás kiváló választás.

GoodPop

Ha úgy érzi, hogy személyes odafigyelésre van szüksége kutyájának, a GoodPop a megoldás. Ez az alkalmazás személyi kutyaedzőt nevez ki. A kutyakiképzővel felveheti a kapcsolatot videohívásokon vagy chaten.

A GoodPop biztosítja kutyájának a szükséges képzést. Az alkalmazásba való bejelentkezés során a felhasználók egy rövid felméréssel néznek szembe kedvencükkel kapcsolatban. A felmérés célja, hogy többet megtudjon a kölyökkutyájáról, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújthassa.

A kérdések megválaszolása segít az alkalmazásnak megfelelő kurzust létrehozni a kölyökkutya számára. Ezért a személyes tanácsadás rugalmasabb és problémamentesebb. Ezenkívül letöltheti a GoodPop alkalmazást Android és iOS eszközökre is. Sőt, egy hétig ingyenesen kipróbálhatja az alkalmazást, hogy többet megtudjon róla.

Pupford

Erősítse meg kutyája megértését a Pupford Dog Training alkalmazással, amely mind a kutya, mind a kölyökkutya képzéséhez elérhető. Hozzáférhet egy 30 napos képzési programhoz, amelyet Zak George, egy híres kutyakiképző vezet. Az edzések videó formájában zajlanak, előre megírt lépésekkel.

  Az óra widget stilizálása és átméretezése a kezdőképernyőn

A 30 napos próbaverzió lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy az alkalmazás előnyös-e a kölyökkutyának vagy sem. Ha elégedett a Pupford által nyújtott szolgáltatásokkal, előfizethet rá.

Ezenkívül a többi kutyakiképző alkalmazással ellentétben a Pupford iOS és Android felhasználók számára is elérhető.

Sőt, a Pupford e-mailek küldésével segíti Önt a képzési szabályok szigorú betartásában. Bár prémium videó-előadásokat is kaphat, kezdésként rengeteg ingyenes videó áll rendelkezésre.

MENJ

A DOGO kiképző alkalmazás egy mindent az egyben kutyakiképző program beépített klikkerrel. Az alkalmazás megnyitásakor egy rövid tesztet végeznek kutyája viselkedéséről. A felmérés elvégzése után a legjobb képzési programokat ajánlják Önnek.

A DOGO képzési alkalmazás 5 képzési programot kínál. Ezek a programok közé tartozik az új kutya, az alapvető engedelmesség, az aktív maradás, az erős barátságok és a kis segítő programok.

Ezenkívül letöltheti a DOGO alkalmazásokat az Apple Store vagy a Google Play Store áruházból.

A DOGO alkalmazás egy tökéletes oktatóalkalmazás a kölyökkutya alapvető képzési tulajdonságainak beépítéséhez. Számos játék és szórakoztató tevékenység várja a vendégeket, így játszhat a kutyájával. Ezek a szórakoztató tevékenységek fokozzák az interakciót Ön és kutyája között.

iTrainer kutya

Könnyen használható alkalmazást szeretne sok funkcióval kiskutyája számára? Az iTrainer Dog Whistle and Clicker alkalmazásunk a megoldás. A személyre szabott és áramvonalas videók megkönnyítik az alkalmazás használatát. Az olyan funkciók, mint a kutyasíp, a csikorgó hangok és több mint 50 állati hangeffektus vannak beágyazva, hogy segítsenek.

Lehetővé teszi a hang rögzítését, hogy a kölyökkutya jobban megismerje a parancsait. Legyen szó sípoktatásról vagy klikkeredzésről, ez a képzési alkalmazás mindkettőt támogatja.

Az iOS-eszközt használó kisállattulajdonosok hozzáférhetnek ehhez az alkalmazáshoz. A legjobb része ennek az alkalmazásnak, hogy hangot biztosít a klikkelő edzéshez, különösen akkor, ha elveszíti a klikkelőket.

PUPPR

Körülbelül 70+ képzési program érhető el a PUPPR alkalmazásban. A semmiből kiképzi kutyáját minden lényeges dologra, amit tudnia kell. Azonban minden videó előadás személyre szabott és könnyen érthető.

Az alapképzés elvégzése után át lehet váltani haladó szintre. A Puppr egy kiváló alkalmazás olyan kisállat-tulajdonosok számára, akik szeretnék, hogy kutyájuk professzionális szintű legyen.

Az alkalmazás minden leckéhez tartozik egy rövid videó. Ezekben a rövid videókban Sara Carson profi edző szerepel. Letöltheti a Puppr-t Android és iOS készülékeire.

Bár az alapleckékhez ingyenesen hozzáférhet, a haladó szintekhez prémiumra van szüksége. Sőt, az állattulajdonosok mindig cseveghetnek az oktatókkal. Kövesse nyomon kölyökkutya fejlődését könnyedén, hogy növelje a képzési szintet.

EveryDoggy

Váltson az EveryDoggy tréningalkalmazásra engedelmes és jól nevelt kedvtelésből tartott kutya neveléséhez. Legyen szó kiskutya gondozási problémáról vagy viselkedési problémáról, az EveryDoggy mindent el tud rendezni.

Útmutatók és tömör útmutató videók teljes csomagja elérhető a platformon. Ahhoz, hogy kölyökkutyáját intelligens, engedelmes és gyors legyen, az EveryDoggy a megfelelő választás. Ezt az alkalmazást könnyedén elérheti a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból.

15 perc az EveryDoggy-val fejlesztheti kutyusa alapvető készségeit. Ezenkívül az EveryDoggy 100%-ban kutyabarát megközelítést biztosít a kölyökkutya számára.

  15 tar parancspéldák Sysadmin és fejlesztők számára

Pocket Puppy

A Pocket Puppy egy praktikus tanfolyam, amely minden kisállat szülő számára elérhető. A felhasználói felület elegáns kialakítású, így mindenki könnyedén használhatja az alkalmazást. Számos trükk található az egyszerű útmutató videókkal, amelyeket követhet.

Az okok és információk, például, hogy miért ugat a kutyája, szintén kiemeltek az alkalmazásban. Kölyökkutyákkal kapcsolatos szükségletek is rendelkezésre állnak, így könnyen megvásárolhatja őket.

A lépésről lépésre bemutatott útmutató lehetővé teszi a felelősség hatékony végrehajtását. Naponta frissíteni fog a következő szintű képzési tapasztalatokra kutyája számára. Elérheti Android és iOS eszközein.

Jutalmazási rendszer került hozzáadásra, hogy kölyökkutyáját a pályán tartsa és értékelje teljesítményét. Kölyökkutyája imádni fogja, ha a Pocket Puppy kiképezi.

Pawsitive

A Pawsitive arra tanítja a kölyköt, hogy megbirkózzon az Ön parancsaival és parancsaival. Ez egy online szolgáltatás kutyagondozási videókhoz. A Pawsitive elsődleges célja, hogy megértse kutyája igényeit.

A Pawsitive webalkalmazás-előfizetés több száz kutyagondozási videóhoz biztosít hozzáférést. Ezenkívül az alkalmazáskészítők zökkenőmentesen frissítik és új videókat adnak hozzá.

Ez a képzési alkalmazás tudatában van mindennek, amit egy kutya végez, és miért. Például miért nyalnak a kutyák ennyire? Miért agresszív a kutyád? Mely ételeket nem eheti meg a kutyája?

Az állattulajdonosoknak tudniuk kell a kölyökkutya gondozásáról, hogy boldog, egészséges és intelligens kutyát neveljenek. Mindez a kutyakiképzés része. Az alkalmazást letöltheti iOS-eszközeire.

GoDog

A GoDog kifejezetten kutyái és kölykök kiképzésére és megfelelő gondozására készült. Személyre szabott kutyakiképzési és sétáltatási tervek érhetők el az alkalmazásban.

A leckék mellett a GoDog szolgáltatásai közé tartozik a sétakövető, az egészségkövető, a csattanó- és sípoktatás stb. A GoDog sétakövető funkciójával figyelemmel kísérheti kutyája előrehaladását.

Könnyedén igénybe veheti a GoDog alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból.

Segít kutyája sétaszükségletének beállításában. Kövesse nyomon kölyökkutya egészségi állapotát a keze ügyében. Ezenkívül erősítse meg kutyája eredményeit klikker és síp kiképzési funkciókkal.

A legfontosabb, hogy a GoDog lehetővé teszi az alkalmazás ingyenes kipróbálását három napig.

Írói választás

A fent említett alkalmazások a legjobb választások közé tartoznak. De nagyon ajánlom a Pupford tréningalkalmazást, amellyel elkezdheti kutyája képzési útját, különösen akkor, ha korábban még nem volt kutyája. Az, ahogy a Pupford segít a semmiből kilépni, az teszi kiemelkedik a többi közül.

Következtetés

Most már rajtad múlik, hiszen többet tudsz arról, hogy melyik alkalmazás működik kedvence számára. Az Ön igényei alapján válassza ki a megfelelőt. Minden kisállatnak más-más követelményei vannak, ezért fontolja meg, hogy mely oktatóalkalmazások segítik a legsikeresebben Önt és kedvencét céljai elérésében.

Ezután megtekintheti a legjobb kutyaegészségügyi nyomkövetőket.