10+ legjobb akciójáték PC-re, Windows 2023 rendszerre – [Top List]

A számítógépeket mindennapi életünkben meglehetősen gyakran használják munkaterhelésünk csökkentése és időmegtakarítás érdekében. Számos különböző területen is használhatjuk a számítógépeket, mint például az oktatás, a szórakozás, az üzlet, a banki szolgáltatások és még sok más.

A számítógép hatékony platformot biztosít a szórakoztatáshoz. Könnyedén nézhetünk filmeket, hallgathatunk dalokat és játszhatunk. A játék az emberek körében elterjedt szórakozási forma. Mindannyian szeretünk játszani, hogy eltöltsük szabadidőnket és oldjuk a napi munkaterhelést.

Különböző típusú játékokat játszhatunk PC-n vagy laptopunkon, mivel a grafikus kártyás játékokat szeretjük PC-n játszani. De a PC-re készült akciójátékok a legjobbak a fiatalok körében. Ezek a játékok tele vannak kalanddal és szórakozással.

Különböző karakterek szerepét kell eljátszanunk, és új fejtörő helyzetekkel kell szembenéznünk. A PC-s akciójátékok valósághűbb grafikát kínálnak fantasztikus hanghatásokkal. Ma felsorolunk néhány legjobb akciójátékot PC-khez és laptopokhoz, különböző ízekkel és küldetésekkel.

 • Tom Clancy’s The Division.
 • Bérgyilkos.
 • A Tomb Raider felemelkedése.
 • A Witcher 3.
 • Végtelen válság.
 • Fallout 4.
 • Marvel Heroes.
 • Batman Arkham City.
 • Grand Theft Auto V.
 • Resident Evil Zero HD.
 • A legjobb PC-s akciójátékok listája.

  1. Tom Clancy’s The Division.

  Ez egy másik legjobb játék a legjobb PC-s akciójátékok listáján. A tom Clancy’s The Division akció- és lövöldözős játékok kombinációja, amely 2016 márciusában jelent meg. Ez egy harmadik személyű lövöldözős videojáték, amely Windows, PlayStation és Xbox rendszerre érhető el.

    A csendes órák testreszabása, most a Windows 10-re fókuszáljon az Assist

  Ebben a játékban a felosztás a modválság Manhattanben zajlik, egy nyitott, pusztító világban, amelyet felfedezhet a játékos számára. A játék előrehaladtával a játékos egyre több tapasztalatot, pénzt és pontokat kap. Pénzért vásárolhatunk új fegyvereket és pontokkal szerezhetünk új tehetségeket.

  2. Hitman.

  Ez egy másik népszerű játék a PC-s akciójátékok listáján. Ez a játék egy csodálatos kalandjáték, amely tele van akcióval és izgalmas. Bármilyen platformra elérhető, beleértve a Windows, MAC, PlayStation 2, 3, 4, Xbox.

  Ez a játék a 47-es ügynök körül forog. A játék alapvető célja a kijelölt célpontok megölése minden szinten. A játék lehetővé teszi a játékos számára, hogy különféle módokon ölje meg a célpontot, például lőfegyverekkel, közelharci fegyverekkel és hagyományos tárgyakkal.

  3. A Tom Raider felemelkedése.

  Ez egy másik csodálatos játék a PC-s akciójátékok listáján. Ez a játék akció- és kalandjátékok kombinációja. Elérhető Windowsra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra stb. Windowsra 2016. január 28-án adták ki.

  Ebben a játékban Lara Croft szerepét kell eljátszanunk, vagy irányítanunk kell Lara Croftot különféle harcoló ellenségeken, környezeteken és rejtélyes helyzeteken keresztül. Különféle fegyvereket és kütyüket használhatunk a sztori módban való előrelépéshez.

  Olyan ravaszkodó rendszert is biztosítanak, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különböző tárgyakat készítsenek, például különféle nyilakat, mint például tűz, kötél, méreg stb.

  4. The Witcher 3: Wild Hunt.

  Ez egy csodálatos játék a legjobb PC-s akciójátékok listáján. A játék akció- és szerepjátékok kombinációja. Elérhető Windowsra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 2015. május 19-én jelent meg. Ez a játék valósághű grafikát kínál fantasztikus hanghatásokkal.

    A 0x80070070 hibakód kijavítása Windows 11-re frissítve

  Ez a játék fejlett mesterséges intelligenciát és dinamikus környezetet használ nappali és éjszakai jelenetekkel. Ebben a játékban Riviai Geralt keresi a szeretőjét. A játékos különféle képességekkel rendelkezik, mint például a varázserejű víz alatti úszás, a közeli tárgyak érzékelése stb.

  5. Végtelen válság.

  PC-re is jó választás akciójátéknak. Ez a játék Microsoft Windows rendszerre érhető el, és 2015. március 26-án adták ki. A The Infinite Crisis egy online többjátékos harci aréna. Ebben a játékban egy bajnoknak nevezett karaktert kell játszanunk egy sor egyedi képességgel.

  Harcolnunk kell más játékosok csapataival vagy számítógéppel vezérelt bajnokokkal. A játék során irányítanunk kell játékosainkat, és el kell pusztítanunk az ellenséges tornyokat, hogy teljesítsék céljaikat.

  6. Fallout 4.

  A Fallout 4 szintén egy híres játék, a legjobb PC-s akciójáték, és a Bethesda Game Studio fejlesztette ki. A játék Windows, Xbox One és PlayStation 4 platformokra érhető el. Akció- és szerepjátékok kombinációja.

  Ez a játék azonban könnyen használható vezérlőket kínál, fantasztikus grafikai minőséggel. Ebben a játékban a játékos bárhol barangolhat a térképen. A fegyvereket testre szabhatjuk. A játék 50 alapfegyvert kínál, amelyek 700 különböző módon módosíthatók.

  Különböző képességeket is felszabadíthatunk, ha több pontot szerzünk játékosainknak.

  7. Marvel Heroes 2016.

  Egy másik játék a PC-s akciójátékok listáján, amely lehetővé teszi különböző Marvel Heroes helyettesítését. 2013. június 4-én adták ki, majd később Marvel Hero 2016 névre keresztelték. Akciószerepjátékként kiváló minőségű grafikát kínál könnyen játszható felülettel.

    Hogyan találja meg MAC-címét a Windows 11 rendszerben (5 módszer)

  Karakterként különböző szinteket szerezhetünk, hogy feltárjuk a karakter különböző képességeit. Minden karakternek három erőfája van a pontjainak elköltésére.

  8. Batman Arkham City.

  A Batman Arkham City szintén egy csodálatos játék, amely a PC-s akciójátékok kategóriájába tartozik. Elérhető Windowsra, MAC-ra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A játék 2011 novemberében jelent meg Windowsra. Ebben a játékban meg kell küzdenünk Batman emberével, az egyik népszerű szuperhőssel, és újra meg kell küzdenünk a St. Home ellen. .

  A játékos szabadon mozoghat a város határain belül. A játékon belül elérhetjük a bűnügyi adatbázist, és különféle rejtvényeket kell megoldanunk az adatbázis eléréséhez.

  9. Grand Theft Auto V.

  Ez egy zseniális játék, és a legjobb 10 között van a PC-s akciójátékok listáján. Ez a játék 2015 áprilisában jelent meg Windowsra. Elérhető Windowsra, PlayStation 3-ra, 4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra. Ez egy nyílt világú akció-kalandjáték.

  Ebben a játékban a játékos gyalogosan navigálhat a világban, és használhatja a járművet. Különböző küldetéseket kell teljesítenünk, hogy több pénzt szerezzünk. Szórakozhatunk azzal is, ha bűncselekményt követünk el, és összeveszünk a rendőrséggel.

  10. Resident Evil Zero HD.

  Ez egy másik legjobb játék a PC-s akciójátékok listáján. Ez a játék elérhető Windows, PlayStation 3, 4, Xbox 360, Xbox One stb. platformokra. Ez egy akciós túlélési játék, amely HD grafikát és fantasztikus hangeffektusokat kínál. Ha szereted a horror-akciójátékokat, akkor ez valóban jó választás az Ön számára.

  Ebben a játékban fegyvereket és golyókat tárolhatunk a leltári dobozunkban, és később felhasználhatjuk. A tárgyakat a földre is ledobhatjuk, hogy felszabadítsuk a helyünket, és később felhasználhassuk. A ledobott elemeket láthatjuk a térképen.

  Ezért ez a néhány legjobb PC-s akciójáték, amelyet a PC-játékosok a legszélesebb körben játszanak. Az alábbi megjegyzésekben is megadhatja javaslatait.