10+ legjobb adat-helyreállító szoftver a Windows 10 11 7 PC 2023 rendszerhez – [Top List]

A legjobb adat-helyreállító szoftvert keresi a Windows számára? A számítógépeket minden területen használják, mint például a banki, üzleti, oktatási, marketing stb. területen. Számítógépeinken hatalmas mennyiségű adatot tárolunk. A merevlemez egy elektromágneses eszköz, amely adatok tárolására szolgál a számítógépekben.

A merevlemez meghibásodásának számos oka lehet, ideértve a rendszer összeomlását, áramkimaradást, véletlen adatkárosodást, vírusok által okozott károkat stb. Ezen összeomlások miatt fennáll annak a valószínűsége, hogy értékes adatainkat elveszítjük.

Tehát a merevlemez helyreállítása szükséges az elveszett adataink helyreállításához vagy visszaszerzéséhez. Ezek az adatok bármilyen típusú vagy fájlkiterjesztésűek lehetnek, és bármely könyvtárban vagy célhelyen megtalálhatók. A Windowshoz megfelelő adat-helyreállító szoftverrel könnyedén visszaállíthatunk bármilyen fájlt.

Ennek az az oka, hogy a fájlok soha nem törlődnek. A memória mágneses szektorai újra és újra átírhatók. Ezért az adat-helyreállító szoftver beolvassa ezeket a memóriaszektorokat, és újra létrehozza az elveszett fájlokat.

Tehát, ha elveszítette adatait, és helyreállítási szoftvert keres a fájlok helyreállításához, kikerestük a legjobbakat. Összegyűjtöttünk néhány legjobb adat-helyreállító szoftvert, amelyekhez rövid leírást mellékelünk annak jellemzőiről és funkcióiról.

A legjobb adat-helyreállító szoftverek listája Windows PC-hez.

 • EaseUS Data Recovery Wizard.
 • Recuva Data Recovery.
 • Saját fájlok adat-helyreállításának visszaállítása.
 • Undelete Plus.
 • TestDisk Data Recovery.
 • VirtualLab Data Recovery.
 • Stellar Phoenix Windows Data Recovery.
 • DMDE ingyenes.
 • PhotoRec.
 • MiniTool partíció-helyreállító eszköz.
 •   A Focus Assist értesítések újbóli engedélyezése a Windows 10 rendszeren

  1. EaseUS Data Recovery Wizard.

  Az EaseUS adat-helyreállítási varázsló a legjobb adat-helyreállító szoftver Windows és Mac rendszerhez. Támogatja a Windows és a Mac összes verzióját, és nagyon könnyen telepíthető. Az eszköz a legjobb abban, amit csinál, és visszaállít mindenféle fájlt, például képeket, videókat, dokumentumokat stb.

  Az adat-helyreállítási folyamat meglehetősen egyszerű és nagyon hatékony. Három fő funkciót kínál. Az első a „Törölt fájlok helyreállítása”. A második a „Teljes helyreállítás”, az utolsó pedig a „partíció helyreállítása”. Mindezek a hatékony funkciók együttesen teszik teljessé az EaseUS adat-helyreállító szoftvert.

  EaseUS Data Recovery Wizard: Letöltés.

  2. Recuva Data Recovery.

  A Recuva Data Recovery egy másik tökéletes példa az adat-helyreállító szoftverre. Ismeretes a felhasználóbarát. Ez az automatikus varázslónak köszönhető. Ez a varázsló segít helyreállítani a fájlokat, ha a felhasználó nem biztos abban, hogy hol lehet a fájl, és fogalma sincs, hogyan állítsa helyre őket.

  A részletes útmutató segít szűkíteni a képek, dokumentumok, zenék, videók és még sok más keresését. A folyamat felgyorsítása érdekében beállíthat egy lehetséges helyet is. Másrészt, ha tudja, mit csinál, azonnal átugorhat a kézi üzemmódba, és elkezdheti keresni a keresett fájlt.

  Recuva adatmentés: Letöltés.

  3. Állítsa vissza a Saját fájlok adat-helyreállítását (csak Windows esetén).

  A Restore My Files egy egyszerű, hordozható, de nagyon hatékony adat-helyreállító eszköz, amely elérhető a Windows számára. Használható a Windows összes verziójával bármilyen fájlrendszeren keresztül. A szoftvereszköz jól ismert gyorsaságáról és hordozhatóságáról.

    (JAVÍTOTT) A billentyűzet számbillentyűzete nem működik Windows 10 rendszeren

  Lehet, hogy hiányzik néhány fejlett funkció, de nagyon hatékony abban, amit kínál. Alapvető keresési funkciókkal rendelkezik, és a teljesítménye is elég jó.

  Saját fájlok adat-helyreállításának visszaállítása: Letöltés.

  4. Undelete Plus (csak Windows esetén).

  Az Undelete Plus egy fizetős eszköz. De ingyenes programnak nyilvánították a „korlátozott idejű ajánlata” miatt, amely hosszú évek óta ingyenes. FAT és NTFS fájlrendszerekkel kompatibilis.

  Ezenkívül rangsorolja a fájlokat a keresésben a sérülés alapján, és megmondja a helyreállítás valószínűségét. Az Undelete emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keresési szűrőket állítsanak be a fájl típusa, az idő, a hely és még sok más alapján.

  Plusz törlés visszavonása: Letöltés.

  5. TestDisk Data Recovery (Windows/Mac/Linux esetén).

  A tesztlemez adat-helyreállítása egy másik jól ismert név az adat-helyreállító szoftver alatt. De ez az eszköz haladó felhasználók számára készült. Ez egy parancssori eszköz, ezért a felhasználóknak tudniuk kell a parancsokat a wiki dokumentumokból.

  Ha elkészült, nemcsak a törölt fájlokat állíthatja vissza, hanem rengeteg szolgáltatás is rendelkezésre áll. Visszaállíthatja a rendszerindító szektorokat, megkeresheti az EXT2/EXT3 biztonsági mentési szektorokat, kijavíthatja a FAT-táblákat, megtalálhatja az elveszett partíciókat, javíthatja az MFT-t és még sok mást.

  TestDisk Data Recovery: Letöltés.

  Olvassa el még: – Hogyan lehet visszaállítani az adatokat a merevlemezről

  6. VirtualLab Data Recovery (Windows).

  A Virtual Lab adat-helyreállítás egy olyan eszköz, amely meglepett minket. Megcsinálja az összes szokásos fájladat-helyreállítást, de ami meglepett, az az, hogy támogatja az összes Macintosh partíciót, valamint a FAT és NTFS fájlokat.

    A parancssor és a PowerShell rögzítése a Windows gyorselérési eszköztárához

  A felület makulátlan és könnyen használható. Letöltheti a próbaverziót, amely megkeresi a fájlokat, és visszaállíthatja azokat a pro verzión keresztül, amely mindössze 39,95 dollárért érhető el.

  VirtualLab Data Recovery: Letöltés.

  7. Stellar Phoenix Windows Data Recovery – Professzionális.

  A Stellar Phoenix Windows adat-helyreállítás egy újabb eszköz az adat-helyreállításhoz. Dedikált módokat kínál az adatok helyreállításához különböző helyekről és meghajtókról, valamint a fájlok típusától.

  A Stellar Phoenix egyedülálló és hasznos funkciója a meghajtó klón létrehozása az adatok helyreállításához és a további adatvesztés csökkentéséhez. Részletes elemzést ad a lemez különböző adatszektorainak állapotáról is. A Stellar Phoenix professzionális verziója körülbelül 99 dollárba kerül.

  Stellar Phoenix Windows Data Recovery: Letöltés.

  8. DMDE ingyenes.

  A DMDE egy adat-helyreállító eszköz, amely nagy kapacitású merevlemezekre specializálódott. Az eszköz akár 2 TB tárolómeghajtót is támogat, ami hihetetlen. Ezenkívül egy nagyon könnyen használható grafikus felhasználói felületet kínál fájlkezelővel a törölt fájlok megtalálásához és visszaállításához.

  DMDE ingyenes: Letöltés.

  9. PhotoRec.

  A PhotoRec egy helyreállítási eszköz a törölt és elveszett fényképek helyreállításához mindenféle adathordozóról. 100 formátumot és rengeteg tárolási fájlrendszert támogat. A legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy könnyű, és használható hordozható adathordozókon és akár más számítógépeken is.

  PhotoRec: Letöltés.

  10. MiniTool Partition Recovery Free.

  A Minitool Partition Wizard megmentő azok számára, akik elveszítették a teljes meghajtókat vagy partíciókat. Ez a szoftver a legelőnyösebb adat-helyreállító szoftver az ilyen helyzetekben, és a partíciók helyreállítására specializálódott, ha a partíciót törölték, vagy a partíció fejléce sérült. Az alábbi linkről le is töltheti.

  MiniTool partíció-helyreállítás ingyenes: Letöltés.

  Összefoglalva, ezek a legjobb adat-helyreállító szoftverek, amelyek segítségével visszaállíthatja az adatokat a merevlemezről. Ha bármilyen segítségre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, vagy írjon nekünk az alábbi megjegyzésekben.