10 ingyenes apróhirdetési webhely kisvállalkozások számára

A verseny szinte minden területén fokozódó növekedésével a vállalkozások új utakat és platformokat találnak a versenyelőny megszerzésére.

Köszönhetően a különféle apróhirdetési weboldalaknak, amelyek ingyenes hirdetési lehetőséget kínálnak. Ezek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy reklámozzák termékeiket és szolgáltatásaikat, és növeljék a márka láthatóságát.

Mik azok az apróhirdetések?

Az apróhirdetések az Ön termékeinek vagy szolgáltatásainak harmadik felek webhelyein történő hirdetésére vagy promóciójára utalnak. Ez hasonló az újságok apróhirdetéseihez. A különbség az, hogy az online apróhirdetéseket internetes portálokon adják fel.

Az apróhirdetések elsősorban helyi vállalkozások számára készültek.

Az apróhirdetések gyorsabb, olcsóbb és hatékonyabb módot kínálnak termékei vagy szolgáltatásai értékesítésére. Ez a segítség szélesebb közönséget ér el, és növeli vállalkozása hitelességét.

Egyes apróhirdetések lehetővé teszik a látogatók számára, hogy a megadott elérhetőségeken keresztül lépjenek kapcsolatba Önnel. Egyes portálok lehetővé teszik a webhelyére mutató hivatkozások létrehozását is.

Ennek eredményeként ezekkel növelheti márkájának láthatóságát, és jó forgalmat generálhat webhelyére.

Apróhirdetések: A marketing évtizedek óta része

Az apróhirdetések nem egy újonnan kifejlesztett fogalom. Inkább évtizedek óta a marketingstratégiák része. Ezek évek óta elég helyet foglalnak el szinte minden újságban. És még most is ugyanolyan erősséggel vannak ott az apróhirdetések.

A korábbi időkben az apróhirdetések sokkal olcsóbb módot kínáltak a termékek vagy szolgáltatások értékesítésére, mint a nagyméretű bannerek vagy vizuális hirdetések. Az internet fejlődésével az idő múlásával az apróhirdetések is utat találtak az internetre.

És most, a vállalkozások felfedezik ezen apróhirdetések számos előnyét.

Az apróhirdetési oldalakon közzétett listák típusai

A legtöbb apróhirdetési webhely egy maroknyi kategóriával rendelkezik, amelyek szinte minden üzleti rést lefednek. Ezek lehetővé teszik, hogy egyre mélyebbre menjen egy adott üzleti kategóriában. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal pontosabban fejezze ki üzleti termékét vagy szolgáltatását.

  PDF-űrlapok létrehozása számításokkal az Adobe Acrobatban

Bár a különböző apróhirdetési portálokon különböző kategóriák közül lehet választani, vannak bizonyos fő rovatok, amelyekkel a legtöbb portál általában rendelkezik. Ezek a szakaszok az összes ilyen típusú vállalkozás adatlapját tartalmazzák.

Ezek a szakaszok a következőket tartalmazzák:

  • Pénzügyi szolgáltatások
  • Háziállatok
  • Állások
  • Eladó
  • Keresett tárgyak
  • Események
  • Ingatlan
  • Szolgáltatások és még sok más.

Nézzünk most meg néhány híres ingyenes apróhirdetési webhelyet, amelyek nagyszerű láthatóságot biztosíthatnak márkájának.

Craigslist

A Craigslist egy ingyenes apróhirdetési webhely Amerikában. Mindazonáltal lehetővé teszi a vállalkozások számára világszerte, hogy apróhirdetéseiket nagyszámú kategóriában helyezzék el.

Lakhatásnak, eladásra keresett tárgyaknak, közösségi munkának, önéletrajznak, vitafórumoknak, állásoknak stb. foglalkozó hirdetési részekből áll. Minden kategória változatos, és lehetővé teszi bármely termék vagy szolgáltatás népszerűsítését.

Ez a népszerű webhelyek közé tartozik, ahol világszerte felfedezhetik az embereknek szánt termékeket és szolgáltatásokat. A Craigslist lehetővé teszi a vállalkozások és a marketingszakemberek számára a B2B és B2C szolgáltatások és termékek népszerűsítését.

Hátoldal

A Backpage Classifieds ingyenes hirdetésfeladási szolgáltatásokat kínál vállalkozások számára a világ különböző városaiban. Azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráció vagy regisztráció nélkül böngésszenek a hirdetések között.

Lehetővé teszi üzleti hirdetéseinek, fényképeinek és webhelyére mutató hivatkozások közzétételét. Csak regisztrálnia kell a Backpage-on, és készen kell állnia a hirdetés feladására.

Bár mindig elhelyezhet ingyenes hirdetéseket, prémium hirdetésfeladási lehetőségeket is kínál. A fizetett hirdetések kiemelhetik hirdetését.

Apróhirdetések

Ha egy 100%-ban ingyenes apróhirdetési platformot keres, a ClassifiedAds.com a megfelelő hely. Amellett, hogy ingyenes hirdetéseket helyezhet el, a felhasználók felvehetik Önnel a kapcsolatot, és ingyenesen böngészhetik az adatait.

  Minden alkalommal, amikor új lapot nyit a Chrome-ban, készíthet 360°-os fotót

Itt olyan kategóriákat találhat, mint például a bérelhető jármű, háziállatok, magánszemélyek, szolgáltatások, állások, ingatlanok, eladó tárgyak és közösség. Ezekben a fő kategóriákban több száz alkategória található, amelyeket az Ön által kínált termékek szerint választhat.

Ingyenes apróhirdetések-USA

A Free-classifieds-usa.com lehetővé teszi apróhirdetéseinek online közzétételét az Egyesült Államok különböző városaiban. Ez egy 100% -ban ingyenes hirdetési platform is, amely különböző szakaszokkal rendelkezik a különböző kategóriáknak.

Itt olyan kategóriákat találhat, mint az eladó, állások, osztályok, járművek, ingatlanok, közösség stb. E fő kategóriák mindegyikének több alkategóriája van. Regisztrálhat ezen a platformon, és ingyenesen adhat fel hirdetéseket.

Geebo

A Geebo azt állítja, hogy egy biztonságos közösségi apróhirdetési platform. A legtöbb minősített webhelyen számos csalás és spam komoly probléma. Ezért a Geebo segít a vállalkozásoknak belépni egy biztonságos és védett online közösségbe.

Ez egy automatizált rendszerből áll, amely átvizsgálja a hirdetéseket, és azonosítja az illegális és nem biztonságos tevékenységeket. A hirdetési irányelveket követő vállalkozásokat szívesen látjuk a Geebo-n, és versenyelőnyhöz juthatnak.

Hirdetéseket és terméklistákat is megoszt közösségi média csatornáin, ami további nagy előnyt jelent a vállalkozások számára.

Global-free-classified-ads.com

A Global-free-classified-ads.com egy ingyenes hirdetésmegjelenítő webhely ingatlan-, háziállat-, szolgáltatás-, autó-, állás- és hasonló ágazatokban tevékenykedő vállalkozások számára. Egyszerű listázási folyamata lehetővé teszi a vállalkozásával kapcsolatos képek feltöltését is.

Ez lehetővé teszi korlátlan számú hirdetés feladását. Egy apróhirdetés 30 napig szól, és tetszés szerint megújítható.

AdlandPro

Az AdlandPro 1996 óta működik, és ingyenes apróhirdetési és feladási szolgáltatásokat kínál a vállalkozásoknak.

Ingyenes és fizetett hirdetési lehetőségeket kínál minden szintű márka számára. Ön is csatlakozhat az AdlandPro hálózati közösségéhez. Segít abban, hogy nagyobb rálátást kapjon az eladásokra, és visszajelzést kapjon a közzétett hirdetéseiről.

Regisztrálhat ezen a platformon, és megkezdheti ingyenes hirdetéseinek közzétételét.

Adsglobe

Az Adsglobe lehetővé teszi apróhirdetések feladását és termékeinek vagy szolgáltatásainak népszerűsítését a világ bármely pontján. Világszerte több mint 1 millió helyen szolgál ki.

  Hogyan rendelnek a bûnözõk telefonokat a te nevedre (és hogyan állíthatod le)

Számos alkategóriája van az áruk, autók, ingatlanok, bérbeadások stb. alatt. Szinte bármit reklámozhat az Adsglobe-on. Lehetővé teszi a B2C, C2C és B2B promóciókat. Itt korlátlan számú apróhirdetést adhat fel.

Fejlett szövegszerkesztője lehetővé teszi, hogy fotók és videók segítségével vonzóbbá tegye hirdetéseit.

Legnagyobb apróhirdetések

A BiggestClassifieds.com az egyik népszerű amerikai helyi apróhirdetési webhely, amely több mint 15 éve működik. Lehetővé teszi, hogy fizessen termékei és szolgáltatásai reklámozásáért, valamint kiemelt hirdetések közzétételéért.

Hirdetését felteheti az állások, autók, pénzügyi szolgáltatások, közösség, ingatlan stb. megfelelő rovatba.

St. Louis Post-Dispatch

A St. Louis Post-Dispatch számos marketing- és promóciós megoldást kínál a vállalkozásoknak a forgalom és az értékesítés növelése érdekében.

A helyi vállalkozások jól látható hirdetéseket kínálnak. Csatlakozhat ehhez a platformhoz, és azonnal feladhatja hirdetéseit. Számos szakasza van olyan kategóriáknak, mint a munkahelyek, autók, otthonok stb.

Végső szavak

Ingyenes módot keres helyi szolgáltatásai vagy termékei népszerűsítésére? Próbálja ki ezeket az apróhirdetési webhelyeket, mivel ezek nagyszerű platformok lehetnek vállalkozása számára, és növelhetik márkájának láthatóságát.

Érdemes lehet felfedezni a legjobb eszközöket is, amelyek segítségével fantasztikus hirdetéseket, videókat és képeket hozhat létre.