10 fizetős felmérési webhely, ahol jutalmakat szerezhet online véleményének megosztásáért

Hallott már arról, hogy pénzt kap egy márkával vagy vállalkozással kapcsolatos elképzeléseinek kifejezéséért? Igen, pénzt kereshet, ha válaszol a fizetett felmérések kérdéseire.

Ha egy magánszemély pénzt szeretne keresni a visszajelzések megosztásával, a fizetett felmérések segíthetnek neki. A felmérések játsszák a legdöntőbb szerepet az üzleti fejlődés szintjének emelésében.

Ez azonban segít a vállalkozásoknak abban, hogy hatékonyan vezessék vállalkozásukat. A felméréseket hatékony eszköznek tekinthetjük, amely hidakat épít az ügyfelek meglátásainak megértéséhez. A felmérés számos előnye miatt a kiskereskedők, üzletemberek és cégek fizetnek azért, hogy részt vegyenek az online felmérési űrlapjukon.

Ezenkívül óriási fizetős felmérési webhelyek érhetők el az interneten, de nem mindegyik legális. Kevés piackutató cég kínál készpénzt és jutalmat az online felmérések kitöltéséhez.

Az online kérdőíveken való részvétel szórakoztató, és pénzügyileg növelheti a zsebét, amikor csak szüksége van rájuk. Ezenkívül van néhány dolog, amelyet az egyénnek emlékeznie kell az online felmérések kitöltésekor. Néha ez tovább tart, mint gondolná.

Egyszerűen, ha egy kis plusz pénzt szeretne keresni szabadidejében, akkor fizetős online felméréseket végezhet. Ez a cikk rávilágít a fizetett felmérésekre és azok előnyeire. A későbbiekben olyan legitim, fizetős felmérési oldalakat keresünk, amelyek segítenek javítani pénzügyi helyzetét. Tehát időveszteség nélkül tanuljunk meg többet a témáról.

Mit értesz fizetett felmérés alatt?

A fizetett felmérés egyfajta felmérés, ahol a visszajelzést adó személyt pénzzel vagy jutalommal jutalmazzák. Sok különböző vállalat végez ilyen felméréseket, hogy megtudja, kik az ügyfeleik, és mit éreznek a szolgáltatásukkal kapcsolatban. Azonban csak néhány kérdésre kell válaszolnia az űrlapon.

Felmerül továbbá a kérdés – legálisak-e a fizetett felmérések? Igen, ha törvényes cégekkel csinálja, akkor ezek javíthatják pénzügyi helyzetét azáltal, hogy néhány dollárral növelik a megtakarításait.

A fizetett felmérések elvégzésével megkereshető pénzösszeg azonban a befejezhető felmérések számától függ. A felmérések összetettsége és kompatibilitási szintje eltérő lehet, mivel nem minden kitöltött felmérés azonos szempontú.

A fizetett felmérések előnyei a vállalkozások számára

A felmérés az egyik legnépszerűbb adatgyűjtési módszer. Azok a vállalkozások, amelyek az ügyfelek elégedettségét mérik, nagyobb valószínűséggel írják le vállalkozásukat sikeresnek. A kiskereskedők és üzletemberek számára a felmérések elengedhetetlenek ahhoz, hogy vállalkozását tovább frissíthesse. A visszajelzések hasznosak a márkatermékek vagy -szolgáltatások fejlesztésében, amelyek nem tetszenek az ügyfeleknek.

Ezenkívül a fizetett felmérések segítenek a vállalkozásoknak ügyfeleik és a vállalkozások közötti kapcsolatainak kezelésében. Az üzletemberek körében végzett fizetett felmérések számos előnnyel járnak, amelyek a következők:

  • Költséghatékony – Az írásbeli felmérésekkel ellentétben nem kell pénzt költenie nyomtatványok nyomtatására. Csak meg kell osztania a kérdőívet egy linken keresztül az ügyfelekkel.
  • Időt takarít meg – A fizetett felmérések online kísérlete hatékony, és sok időt takarít meg.
  • Hozzáférhető – Bármilyen online platformon keresztül megoszthat hivatkozásokat, ügyfelei pedig bármikor könnyedén kitölthetik a kérdőívet kütyükön keresztül. A legjobb az egészben az, hogy korlátlan számú válaszadó van.
  • Őszintébb és válogatósabb – A válaszadók véleménye pontosabb és részletesebb lesz. A fizetett felmérések garantálják a válaszadó anonimitását. A vállalkozások kiválaszthatják célközönségüket a kérdőíveik megválaszolásához.
  Hogyan védjük meg az ügyfelek adatait CIAM eszközzel

Végül, de nem utolsósorban, a felmérések lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy világszerte pontosan gyűjtsenek visszajelzéseket, véleményeket és válaszokat. Ezek a felmérések azonnali adatokkal szolgálnak a vállalkozások számára arról, hogy mit gondolnak az ügyfelek, strukturális módon, hogy stratégiákat dolgozzanak ki a termelékenység növelésére.

Végül, a fizetett felmérések felkelthetik az ügyfelek érdeklődését, hogy részt vegyenek a kérdőíveken és az interjúkon, amelyek jobban feltárják termékei erősségeit és gyengeségeit.

Hogyan segíti az ügyfelet egy fizetett felmérés?

A vállalatok az ügyfelek értékeléseitől és visszajelzéseitől függenek termékeik és szolgáltatásaik minőségének javítása érdekében. Azáltal, hogy részt vesz ezekben a fizetett felmérésekben, elmondja nekik véleményét, ami hasznos számukra az új változtatások végrehajtásában.

Egy megbízható webhely először egy profilfelmérés kitöltésére kéri Önt. A profilfelmérések kitöltésével olyan felmérésekben vehet részt, amelyek megfelelnek érdeklődési körének.

Ezenkívül a felmérések nemcsak azt teszik lehetővé, hogy a fogyasztók kifejezzék érzéseiket, hanem vonzzák a fogyasztókat, hogy új információkat szerezzenek a márkáról és a vállalatról. Sőt, a vásárlók kiemelhetik, milyen változtatásokat várnak el tőlük kedvenc termékeikben. Végül, ha rendszeresen részt vesz a felméréseken, az segíthet megőrizni az ügyfelek hűségét.

Miután ennyit elolvasott, egy kérdés merült fel benned: Hogyan válassz egy legitim fizetős felmérési oldalt, amellyel pénzt kereshetsz?

A lehető legtöbb online felmérési platformhoz csatlakozhat, hogy jutalmakat szerezzen. Ha csak regisztrál, könnyedén részt vehet az érdeklődési körének megfelelő felméréseken. Ne felejtsen el befizetni, amikor eléri a limitet, és soha egyetlen fillért se fizessen azért, hogy csatlakozzon ezekhez a felmérési platformokhoz.

Az alábbiakban kiemelünk néhány választott fizetős felmérési platformunkat, amelyeken könnyedén elkezdhet jutalmakat szerezni. Bár a felmérések létfontosságúak a piackutatók számára a közvélemény megszerzéséhez, a felmérések továbbra is eltérőek lehetnek a különböző termékek esetében.

Most pedig ugorjunk a legjobban fizető felmérési webhelyekre, és próbáljuk ki.

Pawns.app

A Pawns.app az egyik legjobban fizetett felmérési oldal. A kifizetéshez szükséges minimális összeg 5 dollár. A maximális kereshető összeg azonban havi 140 USD. A platform legális, és nincs mellékhatása a használatából. Ráadásul ez a platform több operációs rendszert is támogat. Az átlagos kifizetés azonban az Ön lakóhelyétől függően eltérő lehet.

Átlagos kifizetés (felmérésenként): 1–5 USD

Elérhetőség: Egyesült Államok, India, Kanada, Spanyolország, Portugália és még sok más.

Ingyenes készpénz

A Freecash egy olyan platform, amely a felmérések kitöltéséért fizet. Cserébe érméket kínálnak, amelyeket készpénzre válthat. A felmérések kitöltése mellett kereshet alkalmazások tesztelésével, webhelyek tesztelésével, bankszámlák nyitásával és más, ehhez hasonló feladatokkal.

Készpénzt azonban fogadhat PayPal-on, ajándékkártyákon keresztül vagy közvetlenül a bankszámláján. Ezenkívül nem kell díjat fizetnie a felmérések Freecash segítségével történő megkezdéséhez.

  9 laptop hűtőbetét vásárolható 2022-ben

A felhasználók által naponta keresett átlagos összeg: 10 USD

Elérhetőség: Egyesült Államok

Márkás felmérések

A Branded Surveys a világ egyik vezető piackutató közössége, amely díjazza az ügyfeleket véleményükért. Kreatív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Csak regisztrálnod kell, vagy csatlakozhatsz a Facebookon keresztül.

Pontokat szerezhet, ha részt vesz a Branded Surveys piackutató ügyfelei számára készült kérdőíves felméréseken. Később ezeket a pontokat készpénzre válthatja.

A Fortune 500-as cégek számára azonban márkás felméréseket végeznek. Ezenkívül az átlagos kifizetés körülbelül 300 pont felmérésenként. Ezeket a pontokat készpénzre válthatod PayPal számlán keresztül, ha eléred az 500-at. A Branded felmérései szerint 500 pont 5 dollárnak felel meg.

Ráadásul a márkás felmérések gyorsabban kifizethetők a kiemelkedő ügyfélszolgálattal. Végül könnyedén nyomon követheti előrehaladását és bevételeit, és nagyszerű bónuszokat kaphat hűséges tagként.

Elérhetőség: Egyesült Államok, Egyesült Királyság és Kanada

Swagbucks

A Swagbucks az egyik szórakoztató jutalomplatform, amely lehetővé teszi, hogy pontokat szerezzen vásárlással, online videók megtekintésével és felmérések kitöltésével. A platform hozzáférést biztosít számos fizetett felmérési lehetőséghez, és minden nap több felmérést adnak hozzá. Több felmérési lehetőség azt eredményezheti, hogy több esélye lesz arra, hogy véleménye számít.

Ezen túlmenően, ez a webhely bónuszokkal jutalmazza meg, ha nem felel meg egy felmérésben, ami azt jelenti, hogy soha nem fog abbahagyni a keresetet. Végül pedig a Swagbucks segítségével könnyebb a felmérések elkészítése. Ha csak regisztrál, élvezheti az érdeklődésen alapuló felmérések kitöltését.

Átlagos kifizetés (felmérésenként): 0,40–2 USD

Elérhetőség: Egyesült Államok, Írország, Franciaország, Németország, Ausztrália, Új-Zéland, India, Kanada, Spanyolország, Portugália és az Egyesült Királyság

Életpontok

A világ egyik legnagyobb influencer közössége a LifePoints. Csak regisztrálja magát, a LifePoints 10 LifePointot ír jóvá az utazás megkezdéséhez.

Ezen a fizetett felmérési webhelyen egyszerűbb a fizetős felmérésekre való jogosultság, és 10 percen belül megválaszolhatja őket. Világszerte óriási elérhetősége bizonyítja, hogy a LifePoints fizetős felmérési oldal mennyire megbízható.

20 dollár a minimális összeg a bevételek kifizetéséhez. A LifePoints Panel zűrzavarmentes, szemet gyönyörködtető, és nagyon vonzza a felhasználókat. Végül, a LifePoints legjobb része a pontok beváltásának többféle módja, földrajzi korlátok nélkül. A pontok azonban hamarosan lejárhatnak.

Átlagos kifizetés (felmérésenként): 0,60–1 USD

Elérhetőség: Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság és több mint 40 másik országban világszerte.

Vélemény előőrs

Az Opinion Outpost egy fizetős felmérési platform alacsony kifizetési küszöbértékkel és egyszerű kialakítással, egy könnyen használható webhely kezdőknek. Az Opinion Outpost egy ingyenes regisztrációs oldal, amelyen kényelmes jutalombeváltási lehetőségek állnak rendelkezésre.

A cég igyekszik interaktívabb lenni az ügyfelekkel. Ezenkívül a műszerfalon különféle felmérések közül választhat. Ezenkívül a bevételek kifizetéséhez szükséges minimális összeg ajándékkártyák esetén legfeljebb 5 USD, PayPal esetén pedig 10 USD.

Átlagos kifizetés (felmérésenként): 0,50–5 USD

Elérhetőség: Egyesült Államok

Ipsos iSay

Az iSay-t az Ipsos, egy több mint 30 éve létező elsőrangú cég hajtja. Ha szeretné elkezdeni a felméréseket, hogy egy kis plusz pénzt keressen, és szeretné, ha meghallgatnák véleményét, ez a fizetős felmérési webhely nagyszerű platform lehet a kezdéshez.

  Hogyan tanuljunk szilárdságot 2022-ben – 11 kurzus/forrás

Lehetővé teszi azonban a felmérések kitöltését mobiltelefonján. A bevételek kifizetésének minimális összege 10 USD ajándékkártyák esetén és 15 USD PayPal vagy VISA esetén.

Átlagos kifizetés (felmérésenként): 0,10–1 USD

Elérhetőség: Egyesült Államok

Értékes vélemények

A Valued Opinios egy jutalmat kínáló webhely a felmérésekben való részvételért cserébe. Ez a fizetett felmérési webhely gyors és egyszerű módot kínál jutalmak megszerzésére. Az oldal a felmérés kitöltése után azonnal fizet. Miután elérte a 10 dollárt, böngészhet a különböző jutalmak között, vagy átutalhatja azokat bankszámlájára.

A Valued Opinion webhelyeknek azonban van néhány alapvető követelménye, amelyeket teljesítenie kell a felmérésekben való részvételhez és több lehetőséghez. Ezenkívül az oldal több nyelvet is támogat. Ráadásul az oldal ingyenesen csatlakozhat, és könnyen megválaszolható a kérdőív. Ráadásul nem áll fenn a személyes adatai kiszivárogtatásának veszélye; biztonságosan használható.

Átlagos kifizetés (felmérésenként): 1–5 USD

Elérhetőség: Egyesült Államok

OneOpinion

A OneOpinion segítségével pénzt kereshet felmérések kitöltésével. Ezután ezeket a pontokat készpénzre vagy jutalomutalványra válthatja be. Ez egy legális webhely, amelyben megbízhat. Egyszerűen a regisztrációs űrlap kitöltésével megkezdheti a felmérések kitöltését és a jutalmak megszerzését.

Miután elérte a 25 000 pontot, kifizetheti bevételeit. A PayPal szolgáltatásai mellett az Amazon e-utalványok, a Starbucks ajándékkártya-szolgáltatások és még sok más lehetőség is megáldott.

Fizetési lehetőségek: PayPal, ajándékkártya.

Minimális kifizetés: 25 USD

Elérhető országok: USA, Egyesült Királyság.

VéleményVilág

Az OpinionWorld szórakoztatóvá teszi a felmérések elkészítését, és lehetővé teszi, hogy véleményt nyilvánítson felmérésekkel. Legalább 10 USD szükséges a bevételek kifizetéséhez. Aktív és interaktív tagként jutalmat kap. Az OpinionWorld azonban felhasználóbarát, rendszeres és releváns felmérési lehetőségeket kínál tagjainak.

Sőt, a részletes profilok több lehetőséget kínálnak felmérések elvégzésére. Bevételeit PayPal-on vagy ajándékkártyákon keresztül válthatja ki. Ezért ez a fizetett felmérési oldal egy ártalmatlan mellékkoncert a pénzszerzéshez.

Felmérés kifizetése: 100-300 pont/felmérés

Kifizetési küszöb: 500 pont

Elérhetőség: USA, Kanada, Egyesült Királyság, Ausztrália, India, Szingapúr, Új-Zéland és így tovább

Szerző megjegyzése

A fent említett platformok a legjobb választások, amelyekkel pénzt kereshet a fizetett felmérésekkel. Nagyon ajánlom, hogy próbálja ki az összes oldalt egyszerre. Minél több felmérésen vesz részt, annál több pénzt kereshet. Végül ne feledje, hogy pontjait azonnal ki kell fizetnie, amint átlépi a limitet, mivel egyes webhelyek további nehézségeket okozhatnak.

Következtetés

Összefoglalva, a felméréseket általában az ügyfél és a vállalkozás közötti kötelék erősítése céljából végzik. Az ügyfelek felmérései elengedhetetlenek a vállalkozások felemelkedéséhez. Az üzletemberek és a kiskereskedők számára a fizetett felmérések megkönnyítették az adatgyűjtési munkát.

Ma már korlátlan számú ügyfél érdeklődik e felmérések iránt. E számos előny miatt a kiskereskedők, üzletemberek és cégek bevezették az ilyen fizetős felmérési eljárást. Ezek a platformok kevésbé időigényesek, és pontosan nyomon követik a bevételi adatokat. Ahhoz, hogy könnyebben megtapasztalhassa a pénzkeresetet, érdemes fizetős felméréseket kitöltenie.