10 fekete asztali háttérkép a Windows 10 rendszerhez

Az asztali operációs rendszerekhez készült sötét témák már mindkét népszerű asztali operációs rendszeren elérhetők; macOS és Windows 10. Lehet, hogy a sötét témák újszerűek, de a felhasználók évek óta sötét képeket állítanak be és használnak asztali hátterükként. Sokan egyszerűen sima fekete hátteret használnak. Lehetővé teszi, hogy minden ikonja látható legyen, és amikor az asztalra lép, nem vakítja el.

Windows asztali háttérképek [Black]

A sötét vagy fekete háttérképeknek nem kell simanak lenniük. Hihetetlen HD fényképeket találhat, amelyek nagyszerű hátteret biztosítanak az asztalon. Ha fekete asztali tervet szeretne beállítani, nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és lépjen a Testreszabás> Háttér elemre. Válassza a Sima színek lehetőséget a legördülő menüből, és válassza a feketét a színválasztóból.

Ha a sima feketén túl valamit keres, íme tíz kiváló fotó az Unsplash-től, amelyek nagyszerű háttérképeket készíthetnek. A háttérképeket az előnézet kedvéért átméreteztük. Látogassa meg a linket a full HD képek megtekintéséhez.

1. Fekete sziklák Nick Nice-től

Ez a kép a legalkalmasabb mobil háttérképnek, de asztali számítógéphez levághatja és átméretezheti. Töltse le innen Unsplash.

2. A Hold fázisai, Nino Yang

A sötét háttérképek egyetlen gyűjteménye sem teljes a hold képe nélkül. A sötét kép azt jelenti, hogy nincs szüksége HD-kijelzőre, hogy a színek és a megvilágítás megfelelő legyen a képernyőn. Töltse le ezt a képet innen Unsplash.

3. Rejtvény Ron Whitakertől

A Puzzle egy absztrakt kép, amely kiválóan alkalmas asztali számítógépre. Töltse le innen Unsplash.

4. Leeső kövek, Gontse Tlhalogang

Ez a kép mobilképernyőhöz készült, de átméretezheti, hogy illeszkedjen a monitorhoz. Ha függőleges/álló tájolású monitorja van, ezt a háttérképet úgy is használhatja, ahogy van. Töltse le innen Unsplash.

5. Harmatcseppek a leveleken, Bashaer

Egy közeli fotó harmatcseppekről a leveleken. Ez a fénykép némi mélységet ad az asztalnak, de még mindig elég sötét ahhoz, hogy az ikonok láthatóak maradjanak, és ne vakítson el. Töltse le innen Unsplash.

6. Vízcsepp egy gallyon – Allec Gomes

Ez a kép ismét egy mobil képernyőhöz van méretezve, de átméretezheti az asztali számítógéphez. Rengeteg üres hely van benne, ami nagyszerű az átméretezéshez és az ikonok láthatóságához. Töltse le innen Unsplash.

7. Hongmei Zhao gyermekláncfű

Ezen a képen egy pitypang látható egy pohárban, és át kell méreteznie az asztalhoz, de Önön múlik, hogy melyik részt választja ki az asztalra. Ez egy gyönyörű sötét kép, amelyről letölthető Unsplash.

8. Charles Büchler körhinta

Ez a kép a sötét éjszaka és a modern fények kiváló kombinációja. A képen tisztességes utazás látható, és kiváló fénykép a mozgásban lévő utazásról. A kép négyzet alakú, de HD, így átméretezhető az asztalra. Töltse le innen Unsplash.

9. Fekete csíkok, Allec Gomes

Ez a kép meglehetősen egyszerű, ami a sötét hátteret illeti. A kép azonban nem számítógéppel készült. Ez egy kiváló fénykép. Töltse le innen Unsplash.

10. Metró a Mak

Ha szereti a városi fotózást, ez a kép tökéletes az asztali számítógéphez. Töltse le innen Unsplash.