10 egyszerű Minecraft-házötlet

Egy Minecraft ház vagy bázis elengedhetetlen a játékban való túléléshez. Általában itt helyezi át a spawn pontot, tartsa meg a gyűjtött anyagokat, és ahol készít, főz vagy varázsol tárgyakat. te május, vagy május ne hozzon létre egy holland portált a közelében, hanem legyen egy hely, ahová visszatérhet, és egy olyan hely, amely távol tartja a szörnyeket, nagyon fontos.

egyszerű Minecraft ház ötletek

Egyszerű Minecraft ház ötletek

A Minecraft ház lehet egyszerű, azaz egy kocka ajtóval és ablakkal, vagy lehet összetett is több emelettel, szobákkal, ablakokkal, tetőablakkal és akár vízeséssel is, ha ambiciózusnak érzi magát. Minden típusú blokkot használhat Minecraft ház létrehozásához. Egyes blokkok jobban megvédenek téged a szörnyektől, míg mások esztétikailag jobban néznek ki.

Ha még nem ismeri a Minecraftot, és még mindig tanulja az összes blokkot, akkor a legjobb, ha könnyebb otthonokkal kezdi. Íme tíz fantasztikus, mégis egyszerű Minecraft-házötlet.

1. Survivalist Farm House

Kezdőknek ajánljuk ezt a kialakítást. Könnyen elkészíthető olyan általános anyagokkal, mint a fa és a macskakő, és könnyen bővíthető. Több helyiséget is hozzáadhat a kialakításhoz, és nem fognak kinézni. Rendelkezésre áll mezőgazdasági terület is, és egyszerűen elérheti azt anélkül, hogy elhagyná a házat vagy éjszaka utazna. Ügyeljen arra, hogy jól tartsa.

  Helygyűjtemények létrehozása és megosztása az Apple Maps alkalmazásban

Ez a ház az szerepelt a Grabcrafton az építési tervrajzokkal.

2. Smithers Boss tölgy és luc fa

Ha valami könnyen megépíthető és szép látványt szeretne, ezt a házat érdemes megnézni. Főleg fából készült, ami az egyik leggyakoribb blokktípus a Minecraftban. Különféle fából építheti, de a tölgy és a sötét tölgy néz ki a legjobban. Vannak más blokkok is, pl. macskakő és üveg, de ezeket könnyű megtalálni vagy elkészíteni.

Ennek a háznak az egyetlen hátránya, hogy többnyire fából készült, és könnyen megsérti a csőcselék. Az alábbi képen speciális árnyékolókat használtak, így a háza a telepített árnyékolóktól függően másképp fog kinézni.

3. Stílusos és kompakt a CSX42-től

Az Stílusos és kompakt kialakítás a CSX42-től egy modern, mégis kicsi ház, amelyben van egy ágy, egy kézműves asztal és egy láda. Alapelemekből épül fel, mint például fa és kőlapok. Az építés során egy-két dolgot megtanulsz egy jó megjelenésű ház létrehozásáról is. Az oktatóanyag ötleteket tartalmaz az egymásra rakott ládák könnyen hozzáférhetővé tételéhez, valamint arra, hogy a különböző blokktípusok használata hogyan ad esztétikát az építéshez. Vannak ötletek a ház bővítésére is, ha kell.

4. Egyágyas nagy szoba

A listán szereplő házak kicsik voltak, ami azt jelenti, hogy nem kell sok erőforrást gyűjtenie az építkezés megkezdéséhez. Ha szeretne valami nagyobbat építeni, de továbbra is egyszerű, javasoljuk, hogy nézze meg ez az egyszerű háztervezés a Studtól. A legnehezebben beszerezhető anyag ehhez az építményhez a kőlaplépcső, amely macskakőből könnyen elkészíthető. Szénre lesz szüksége az egész megszagolásához (vagy használhat fát, de ez tovább tart), és sok hely marad. Ha akarja, falak építésével feloszthatja a házat (helyiségek hozzáadása). A dekorációt rád bízzuk, ami azt jelenti, hogy ez egy rugalmas kialakítás.

  Jegyzetek és jegyzetfüzetek importálása az Evernote-ból a OneNote-ba

Időbe telhet ennek felépítése, de tetszeni fog, amivel végül elkészülsz.

5. Az Instructables erős kőháza

Ha nem szeretne fából készült házat, mivel az sokkal kisebb valószínűséggel bírja a sérüléseket, ezt az alap kőházat érdemes megépíteni. Általánosan beszerezhető tömbökre van szükség, például kőre, és még mindig hozzáad néhány blokkváltozatot, hogy a végső összeállítás jól nézzen ki, azaz ne csak egy kőkocka.

A ház meglehetősen nagy, és még sokáig használhatja, mielőtt a frissítés mellett dönt. Szintén nem az a fajta ház, amitől rosszul érzi magát, ha elhagyja, mert annyi munkát fektet bele.

6. Simple Starter House, Sv Gravity

Az Egyszerű Starter House, Sv Gravity kőalappal, általánosan beszerezhető fahasábokkal, hozzátartozó farmtal, két emelettel, rengeteg hellyel és szép kilátással rendelkezik.

Ezt a házat nem fogja tudni felépíteni egy nap alatt, ezért gondoskodjon arról, hogy legyen hol éjszakáznia építés közben, de mindenképpen megéri a ráfordított időt. Az anyagok könnyen beszerezhetők. A belső teret tetszőlegesen alakíthatja, és kihagyhatja a lámpást a fáklyák javára.

7. Egyszerű nyírfa kezdőház a Follitól

Az Egyszerű nyírfa kezdőház a Follitól túlnyomórészt nyírfából épült, amely az egyik leggyakoribb fafajta. Kell egy jó fejsze a fához, és egy kis idő a ház felépítéséhez, de nagy, szép, és van benne hely egy farmnak.

Kihagyhatja az edényeket és a lámpásokat, amíg nincs elég agyag és vas az elkészítéshez. A ház menedéket és helyet biztosít a kellékek, kézműves asztal, kemence és néhány könyvespolc tárolására.

  Hogyan lehet gyorsan bekapcsolni az alacsony fogyasztású módot az iPhone-on

8. Faház a TSMC-től – Minecraft

Faház a TSMC-től – Minecraft egyedi, gyors háztervezést kínál kezdőknek. Az összegyűjtött források minimálisak és könnyen elérhetőek. Bármilyen típusú fát/fát használhat, és ha készen áll egy kis próbálkozásra és hibára, létrehozhat egy második emeletet ezzel a kialakítással.

9. Kicsi, modern, kétszintes ház

Ez könnyen a bonyolultabb építmények egyike, és időbe telhet az erőforrások összeszedése, de ha nagy házat szeretne, amely erős, nézze meg ez a WiederDude terve.

A ház két szintes, és egy medence. Cserélheti, és a medence területét könnyen megközelíthető farmgá alakíthatja. A ház elkészítését nehézzé teszi, hogy betont használnak, különösen fehér betont, amelyhez csontliszt szükséges. Néhány csontvázat meg kell ölnöd érte. Alternatív megoldásként készíthet sima kőtömböket, és használhatja őket a helyükön. A ház május nem néz ki olyan jól, de még mindig nagyszerű a design.

Megjegyzés: az alábbi képen shadereket használtak. A végső összeállítás a használt shader- és textúracsomagoktól függően másképp fog kinézni.

10. Modern ház a RainbowGamerPE-től

Az Modern ház a RainbowGamerPE-től betont tartalmaz, így ismét nem a legkönnyebb megépíteni, azonban a beton helyettesíthető sima kővel. Mindehhez jelentős mennyiségű szénre lesz szüksége, de a ház nagy és te május soha ne mozdulj ki belőle. Elég sok fát és homokot kell összegyűjtenie, de ezek elég gyakran előfordulnak ahhoz, hogy ne legyen nagy baj.

Az építkezéshez szintén általánosan elterjedt nyírfát és fekete üvegtáblákat használnak, amelyekhez fekete festék szükséges. Ismét használhat közönséges, színtelen üveget. A kialakítás nagyon jó, és lehetővé teszi, hogy könnyen játsszon az anyagváltozatokkal.

Következtetés

A Minecraft házak művészet és funkcionalitás egyben. A listán szereplő házak május nehéznek tűnik létrehozni, de miután látja, hogyan épülnek fel, pillanatok alatt elkészítheti saját terveit, vagy módosíthatja azokat az Ön egyedi igényei szerint.