10 alkalmazás, amelyek ijesztőbbé tehetik a Halloweent a szórakozásért etoppc.com

Mint mindenki tudja, a Halloweent minden év október 31-én ünneplik. Ez egy ünnep, amely az ősi Samhain kelta fesztiváljáról jött.

Ezen a fesztiválon az emberek máglyát gyújtottak és ijesztő jelmezeket viseltek, hogy elfussanak a szellemek. Az idő múlásával ez a fesztivál különféle érdekes tevékenységek napjává fejlődött, mint például az összejövetelek, a trükkös tevékenységek stb.

Ez a fesztivál lassan népszerűvé válik az egész világon. Bár manapság a Halloween ünneplésének indítéka egy vidám összejövetel szervezése.

Az emberek azonban továbbra sem felejtik el összekapcsolni a szellemekkel. Ehhez pedig ijesztő jelmezeket, maszkokat és ijesztő hangokkal kombinált sminket viselnek.

Az emberek folyamatosan találnak innovatív módszereket arra, hogy elköteleződési tényezőt adjanak a fesztiválnak. És most, amikor október közeledik, elkezdted volna tervezni a Halloweent. Akkor érdemes lehet egyedi ötleteket találni, amelyek ijesztő tényezőt adhatnak Évának. Ha igen, itt vagyunk a legjobb ötletekkel.

Ez a bejegyzés megosztja a legjobb Halloween-alkalmazásokat, amelyek félelmetessé tehetik a Halloween estéjét szórakozásból.

Szóval olvass tovább!

Hogyan készítsünk Halloween félelmet nem okozó gyerekeknek

Meg kell fontolni a Halloween ünnepi ötleteket, szem előtt tartva a kicsiket. Jobb, ha olyan trükköket használ, amelyek nem károsítják a gyerekeket. Az egyetlen célnak kell lennie, hogy egy kis Halloween-témájú szórakozást találjon anélkül, hogy túlságosan félelmetes lenne. Tehát nézzünk meg néhány ilyen ötletet.

Találd ki a Halloween ételjátékot

A legjobb ötlet a kicsi kedvenc ételét egy érdekes találgatási játékká alakítani Halloween alkalmából. Fedje le gyermeke szemét, hozza magával az edényeket, és kérje meg, hogy nevezze meg azt a testrészt, amelyet érez. Például a hámozott szőlő segíthet szemgolyó készítésében, a mandula pedig köröm stb.

  USB-eszköz formázása Fat32-re Linuxon

Mutasson be ijesztő karaktereket vicces módon

Egyetlen Halloween sem lehet teljes ijesztő karakter nélkül. De ahogy bemutatod ezeket a karaktereket a gyerekeidnek, az érdekes és vicces lehet számukra ahelyett, hogy ijesztő lenne.

Például a szellemek bemutatásához biztosítania kell, hogy a tánc és a gesztusok viccesen és boldogan történjenek. Egy mosoly ezeket a karaktereket ijesztőből élvezetessé és viccessé változtathatja.

Viseljen okosan maszkot

Az lenne a legjobb, ha az érzékeny gyerekeket szem előtt tartva választaná ki maszkját. A legjobb ötlet az, ha levett maszkjukkal előre köszöntjük és találkozunk az érzékeny gyerekekkel. Így egy kicsit megértik a Halloween koncepcióját, és kevésbé félnek.

Próbáld ki a Halloween mobiljátékokat

Számos érdekes Halloween-játékot is bemutathat gyermekeinek. Ezekkel a játékokkal nem csak a gyerekek szórakoztathatják egész Évát, de a felnőtteket is leköti.

Még több Halloween-témakártyákhoz, csengőhangokhoz, színezőkártyákhoz és sok máshoz tervezett alkalmazást is találhat. Nézzük ezeket az alkalmazásokat.

Androidra

Halloween Soundboard

A Halloween Soundboard egy hangfalalkalmazás ijesztő hatásokkal és hangokkal a Halloween témája alapján. A lejátszáshoz érintse meg a hangsávot. A részletes beállításokat hosszan lenyomva is megtekintheti.

A további funkciókat a kicsúsztatható menü megnyitásával érheti el. Ehhez az alkalmazáshoz Android 5.0 vagy újabb verzió szükséges. Néhány prémium funkciót is tartalmaz, amelyeket alkalmazáson belüli vásárlással érhet el. Ez az alkalmazás a Halloween-partit a legfélelmetesebbé teheti.

Halloween – színező játék

A Halloween-színező játék egy kifestőkönyv, amely Halloween témát tartalmaz. Ez a játék ideális gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Több Halloween elemből áll, például sütőtökből, szellemekből stb., amelyeket ki kell színezni. A befejezett munkát megoszthatja barátaival vagy családtagjaival is.

  Valószínűleg nem kap 25 dollárt az Apple iPhone-szabályozási egyezségéből

Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető Android készülékekre. Segítségével könnyedén létrehozhatja Halloween karakterét színező oldalak nélkül.

Halloween – Girls Photo Editor

Készítse el Halloween témájú fotóját ezzel a kifejezetten lányoknak tervezett Halloween fotószerkesztővel. Lehetővé teszi a fényképek szerkesztését halloween-jelmezekkel és sminkkel, így ijesztő megjelenést kölcsönöz.

Ez egy offline játék. Tehát miután letöltötte ezt az alkalmazást, zökkenőmentesen folytathatja a munkát az internetkapcsolat nélkül.

Ez a fotószerkesztő különböző típusú maszkokat is tartalmaz, amelyek segítségével egyedi Halloween-i megjelenést hozhat létre. A népszerű karakterek a következők: hátborzongató baba, tetovált lány, a Pennywise lány verziója, boszorkány, zombi és még sok más.

Halloween Farm: Szörny család

A Halloween Farm egy Halloween témájú játék, amely lehetővé teszi a farm fejlesztését. Számos Halloween karaktert tartalmaz, mint például boszorkány, vámpír, zombi, pók, vérfarkas, szellemek és még sok más.

Ebben a játékban élvezheti a boldog vásárt, rejtélyes tétlen növényeket szüretelhet, sötét farmot hozhat létre, vagy vásárolhat vagy adhat el termékeket. Ez egy mezőgazdasági szimulátor játék, amely szórakoztatóvá teheti a Halloweent.

Ijesztő Halloween csengőhangok

Tedd még ijesztőbbé a Halloweent a Scary Halloween csengőhangokkal. Ez az alkalmazás több mint 50 ijesztő csengőhangot tartalmaz, amelyek nagyon tiszta és hangosak. Az összes csengőhang ingyenes, és használható értesítésekhez, riasztásokhoz és hívásokhoz.

Ez az alkalmazás többnyire az összes Android okostelefonnal és táblagéppel kompatibilis. Ez az alkalmazás a legjobb hangokat tartalmazza, beleértve a Halloween 1, Wolf, Mommy, Scary Text, Scream, Funeral és egyebeket.

iOS rendszerhez

Boppin Ghosts

A Boppin Ghosts egy nagyszerű alkalmazás, amely a lehető legnagyobb mókával tölti meg ezt a Halloweent. Ebben az alkalmazásban ujjával lecsaphatja a szellemet. A magasabb szintre lépéshez meghatározott számú szellemet kell feldobnia. Abban az esetben, ha elmulasztja legyőzni a szellemeket, elveszíti a játékot.

Ez az alkalmazás ideális különböző képernyőméretekhez, és frissítve van az iOS 15-höz.

  Melyik az olcsóbb: saját fényképek nyomtatása vagy nyomtatási szolgáltatás használata?

Halloween pókok

A Halloween Spiders egy szórakoztató iOS-játék, amely ideális Halloweenhez. Ez megköveteli, hogy összenyomja a Halloween Pókokat. Ezzel a csikorgással megmentheti a Trick-or-Treaters-t.

A szint megnyeréséhez teljesíteni kell a minimális számú pókot. Ha ezt nem tudja megtenni, elveszíti a játékot. Ez a játék öt szintből áll, amelyeket el kell végezned. Ehhez az alkalmazáshoz iOS 13.0 vagy újabb verzió szükséges.

Halloween: Rejtvények Kids & Baby

Ez a Halloween Puzzle alkalmazás egy játék gyerekeknek és csecsemőknek, amely a 10 legjobb gyerekjáték egyike 30 államban. Ez a csodálatos kirakós játék interaktív hangokkal és hátterekkel rendelkezik. Ebben a játékban a gyerekek papírjátékokat rajzolhatnak.

Ez a játék nem csak szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem segít nekik új dolgokat tanulni. A gyerekek érdekes rejtvényekkel fedezhetik fel az interaktív tárgyakat. Ez az alkalmazás 16 rejtvényt tartalmaz, és négy rejtvényhez férhet hozzá ingyenes verzióban.

Halloweeni játékok kisgyermekeknek

A Halloween Kids Toddlers Games egy iOS-alkalmazás, amelyet gyerekeknek és kisgyermekeknek terveztek. Ez egy tanulási játék, amely segít fejleszteni a gyermekek vizuális memóriáját, figyelmét és motoros készségeit.

Ez a játék rengeteg érdekes karaktert tartalmaz interaktív animációkkal. Szórakoztató hangokkal és grafikával is rendelkezik. Szülői felügyeletet kínál. Ez a játék körülbelül 50 féle élelmiszert tartalmaz. Nem tartalmaz harmadik féltől származó hirdetéseket.

Halloween játékok gyerekeknek

A Halloween Games for Kids számos interaktív és lebilincselő Halloween matricát tartalmaz. A játék érdekes cselekménye nemcsak a gyerekeket vonzza, hanem minden korosztály számára.

Ez a játék 15 Halloween oldalt kínál a színezéshez. Ebből a 15 oldalból három ingyenes minden felhasználó számára. Az összes oldalhoz hozzáférhet az alkalmazáson belüli vásárlásokkal. Az összes alkalmazáson belüli vásárlás szülői felügyelettel vagy szülői biztonsági kapuval érkezik. Ez az alkalmazást teljesen biztonságossá teszi a gyerekek számára.

Következtetés

A Halloween hamarosan bekopogtat az ajtónkon, így ideje előre felkészülni erre az estére. Ezekkel a Halloween-alkalmazásokkal vidámabbá és érdekesebbé teheti ezt az estét. Ezek az alkalmazások gyerekekre és felnőttekre vonatkoznak, így senki sem marad le.

Érdemes lehet gyerekeknek szóló szórakoztató olvasóalkalmazásokat is felfedezni.